Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי (אחרי חודשיים של התלבטות) פורד פיאסטה חדשה. משום מה אין דבר כזה לבחור צמיגים לרכב, וזה מאוד מפתיע אותי כי לאחרונה החלפתי צמיגים ברכב הנוכחי שלי וגיליתי שעם הצמיג הנכון חוסכים המון דלק והבטיחות עולה פלאים. יותר מזה, הנציג כל-כך הזדעזע שהוא אמר לי שזה כמו להכנס למסעדה עם סנדוויץ'.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הוא דגם הצמיגים שקיבלת עם הרכב?

לדעתי,אין אפשרות לבחור צמיגים, כי הרכב מגיע כבר עם הצמיגים מורכבים עליו.

מה יעשו עם הצמיגים המקוריים, כאשר הלקוח יבקש צמיג מדגם אחר?

בדרך כלל ,הצמיגים המקוריים שבאים עם הרכב הם איכותיים למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם תזמין רכב שיביאו במיוחד עבורך, נניח גרסה ידנית של דגם שמביאים רק את האוטומט, תוכל גם לבחור ג'אנטים, צמיגים. צבע ריפודים, סוג ואיכות מערכת השמע ועוד.

כשאתה קונה בעצם מהמלאי, אתה מקבל את הסטנרד. אגב, אני מניח שבתוספת תשלום (כמעט כמו לקנות צמיגים לבד) היו מחליפים לך את הצמיגים. זה דווקא מקובל כשקונים רכבי שטח. כנ"ל לגבי מערכת המתלים.

פורסם

TT3, למה ציפית בדיוק? ממתי בדיוק יש לך את האפשרות לבחור צמיגים?

היצרן הרכב עובד עם מספר יצרני צמיגים - ברמת הגימור הבסיסית (ובדר"כ עם צמיגים צנועים יותר) הוא משתמש בצמיגים בסיסיים מיצרן X.

ברמות הגימור המאובזרות יותר (בדר"כ עם צמיגים שמנמנים יותר) הוא משתמש בצמיגים דביקים יותר מיצרן Y.

אתן לך דוגמה שאני מכיר -

פביות 1.4 ו-1.6 "אמביאנטה" מגיעות עם קונטי' פרמיום קונקט 1.

פביות 1.6 "אלאגנס" מגיעות עם קונטי' פרמיום קונטקט 2 או ברידג'סטון טורנזה ER300 או דנלופ SP01SPORT.

פביות 1.6 "ספורט" מגיעות עם קונטי' ספורט קונטקט 2.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אולי כדאי שתברר עם איזו פנצ'ריה קרובה או אחת שאתה מכיר. אם הם מוכנים לעשות לך טריד אין על הצמיגים לצמיגים הרצויים, וכמובן תוסיף את ההפרש.

פורסם
אולי כדאי שתברר עם איזו פנצ'ריה קרובה או אחת שאתה מכיר. אם הם מוכנים לעשות לך טריד אין על הצמיגים לצמיגים הרצויים, וכמובן תוסיף את ההפרש.

זה רעיון נהדר!

ובאשר לשאר התגובות:

1. הזמנתי את הרכב אך עוד לא קיבלתי אותו (יקח עוד איזה שבוע)

2. הנציג מכירות אומר שאין לו דרך לדעת עם איזה צמיגים יגיע הרכב, לטענתו זו בחירה אקראית בין מספר יצרנים שפורד עובדים איתם.

3. הגלגלים שהיו על הרכב בתצוגה היו של מותג שאני לא מכיר ולא זוכר את שמו.

4. מאחר וזאת פעם ראשונה שאני קונה רכב חדש בחיים שלי, לא ידעתי מה "תמיד" עושים. לדעתי זו לא בקשה מופרכת היות וזה עניין של חיים ומוות ממש ויבואנים לרוב מאפשרים לבחור צבע רכב, סוג אזעקה, מערכת שמע, מערכת מיזוג, ריפוד, חישוקים וכיו"ב. אני לא רואה למה צמיגים זו בקשה כל-כך חריגה.

פורסם

מעניין אותי, כמה כבר דלק אתה חוסך עם הצמיגים החדשים ששמת?

אין שום עניין של חיים ומוות, אתה קונה רכב חדש עם צמיגים חדשים. כשהם יסיימו את תפקידם, תשתדרג לאיזה צמיג שרק תרצה.

פורסם

בשמחה,

הייתי מוסיף ומברר את זה מראש, וסוגר עם פנצר'יה שברגע שתקבל את האוטו שתבוא אליו ישר להחליף לסט הרצוי.

ככה גם הסט שאתה חפץ בו יהיה במלאי וככה גם הצמיגים ישארו חדשים לגמרי, כי לנסוע מהסוכנות 5 קילומטרים לפנצר'יה הקרובה לא ישחק את הצמיגים.

פורסם

יש משהו במה שהוא אומר כי לדוגמא,

ראיתי I30 של יונדאי ועם איזה צמיגים לדעתכם היא נעולה?

מכונית שהיצרן שלה רוצה להיות מוביל בין היצרנים ושם

צמיגי הנקוק למכוניותיו למה?-אז תגידו האם היצרנים באמת רוצים

לשים צמיגים איכותיים או לחסוך עוד כסף על גבו של הלקוח?

אם היונדאי היתה מגיעה עם גודיר בריג'טון או יוקוהמה

התנהגות הכביש שלה לא היתה יותר בטיחותית וטובה?

בודאי שכן!-הפתרונים ליצרנים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
מעניין אותי, כמה כבר דלק אתה חוסך עם הצמיגים החדשים ששמת?

אין שום עניין של חיים ומוות, אתה קונה רכב חדש עם צמיגים חדשים. כשהם יסיימו את תפקידם, תשתדרג לאיזה צמיג שרק תרצה.

היו לי צמיגים לא ישנים כל-כך, לא רואים סימני שחיקה ברורים והחריצים עוד היו עמוקים - אבל המכונית לא אחזה טוב את הכביש, במיוחד כשהיה רטוב (בסיבובים של הירידות מחיפה לכביש החוף למשל הייתי מחליק חופשי על כביש רטוב).

מהרגע שהחלפתי לצמיגי Energy של מישלין צריכת הדלק השתפרה מ14 קילומטר לליטר ל15 קילומטר לליטר באופן קבוע. אני עושה לפחות 1000 קילומטר בחודש, כלומר, אני חוסך 4.76 ליטר לחודש שזה בערך 30 שקל לחודש - ב4 שנים שיהיו ברשותי בצמיגים האלה אני אחסוך בערך 1416 שקל לעומת צמיגים רגילים. אגב, הצמיגים עלו לי 1400 שקל. שווה לא?

פורסם

לצמיגים יש משמעות זניחה עד אפסית על צריכת הדלק (אני מדבר על צמיגים רגילים מיצרנים מוכרים, לא צמיגי F1 מול צמיגי טרקטור).

אם יש לך שינוי בצריכת הדלק היא לא בגלל הצמיגים, אלא אם הקודמים היו במצב קטסטרופלי או נסעת עם חוסר אוויר רציני.

גודייר למשל השיקו לאחרונה צמיג חדש ובו הם מתהדרים שהוא חוסך 1.9% בצריכת הדלק (כן כן, אחד נקודה תשע אחוז). נו באמת :roll:

אני מאמין שבפיאסטה שלך יגיעו צמיגים טובים, טריים ובטיחותיים. אין שום סיבה בעולם לרוץ ולהחליף אותם.

צמיגים "ירוקים" הם גימיק שיווקי של יצרני הצמיגים ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...