Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בדיוק מתכוון להזמין עכשיו את המאזדה 3 החדשה.

רציתי לקבל קצת חוות דעת על האוטו, מדובר על הדגם הצ'בק (5 דלתות) 2.0 ליטר.

מה יש לכם להגיד על האוטו?_משהו להוסיף שהוא ממש שווה?_צבע עדיף?_אני עדיין מתלבט בין שחור ללבן.

שחור הכי יפה אבל אומרים שהוא בעייתי עם חום וכאלה מה יש לכם להגיד על זה?

איך האוטו מבחינת מהירות וזריזות?

תודה רבה לעונים!

פורסם

אני לא ממש אוביקטיבי בגלל בגם לי יש את הרכב הזה אבל לפני הקנייה הסתכלתי על כמה רכבים בקטגוריה.

מנסיון של 4 ימים אני לא ממליץ על צבע שחור בגלל שכול שריטה נראת(האוטו דנדנש כבר יש פתיחת דלת, בחורה שעשתה רוורס עליו, ושיפשוף שכנראה נוצר מאבן בכביש).

האוטו חזק למרות שעדיין לא נתתי בו גז בגלל שהאוטו עדיין לא עבר 1500 ק"מ.

מבחינה חיצונית אין הבדל מ1.6 חוץ מגלגל 17 אינץ במקום 16 וחלון שמש, מבחינה פנימית יש הבדל קל, כיסא יותר נוח ובעל מראה ספורטיבי

עור על ההגה, ידית ההילוכים ועל משנת היד(שהיא גם ניתנת להזזה בספיריט), במושב האחורי יש משענת יד, יש תאורה כחולה באזור הרגליים הקדמיות ובידיות וגם יש 2 ליטר יש 5 הילוכים במקום 4 וזהו ממה שאני זוכר.

ד"א ה5 דלתות באמת הרבה יותר שווה היא פחות נפוצה ולך המראה שלה פחות בנאלי מה4 דלתות(שלא תטעה זה ממש לא פרארי או משהו) אבל בינתיים זה רכב נחמד לוקח אותי ממקום למקום ויש לו כוח ממה שיצא לי להרגיש הוא לא רכב ספורט אבל הוא נחמד לנהיגה במיוחד אחרי הרכב הקודם שלי).

אז בבקשה זה מההתרשמות שלי מהמזדה 3 ספורט ספיריט(יש עוד אופציות כמובן אבל לפי דעתי זה מביא הכי תמורה לשקל)

פורסם

לגבי הצבע - השיקול שלך לא צריך להיות קשור לחום בפנים. ההבדל בטמפרטורה הפנימית בין רכב לבן לשחור שעמדו בשמש בתנאים זהים עומד על 1.8 מעלות בלבד (הנושא נבדק מחקרית ע"י מגזין אוטו לפני כמה שנים טובות), ולאור יכולות המזגן, זה לא משמעותי. מה שכן, כמו שצויין לפני, על שחור רואים יותר בקלות שריטות ואבק. לדעתי, לך בעקבות נטיית הלב שלך. כך תהנה יותר מהרכב.

• תוכן חדש...