Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפי מה שהבנתי ששני רכבים האלה באותו סיגמנט ,רציתי לדעת מה הבדל בניהם מבחינת בידוד רעשים,ונוחות נסיעה וכו".בהיתחשב שמרצדס היא מסידרה E נפח מנוע 2400 שנת 97-98 ולנציה קאפה גם באותם שנים עם מנוע 2400

מי משנהם נותנת יותר תמורה גם במחיר וגם בפאר ואיכות הנסיעה?

בתודה מראש דני...

פורסם

לפי מה שרשמת - בידוד רעשים, נוחות נסיעה, פאר - המרצדס עדיפה.

הלנצ'יה היא מכונית נישה למי שמחפש בדיוק אותה. המרצדס קולעת יותר טוב ל"טעם הכללי"

פורסם

התלבטות מוזרה קצת, זה פשוט לא אותו סדר גודל מחיר, המרצדס יקרה לפחות פי 3-4

פורסם

ובנוסף, לפי 'יד 2' ישנן מעט מאוד לנצ'יות למכירה.

לטעמי, ולפי הדרישה של יותר תמורה לשקל, עדיפה המרצדס מהשיקולים הבאים:

-תחושת פאר.

-ביצועים (על כביש ישר...) ובטיחות עדיפה.

-מבחר רב יותר של רכבים למכירה.

-תחזוקה זולה יותר וחלקים זמינים בארץ ובחו"ל.

חשבת אולי על C240 מאותו שנתון? רכב דומה מאוד וזול ב 5-10K ש"ח מדגמי E

פורסם
ובנוסף, לפי 'יד 2' ישנן מעט מאוד לנצ'יות למכירה.

לטעמי, ולפי הדרישה של יותר תמורה לשקל, עדיפה המרצדס מהשיקולים הבאים:

-תחושת פאר.

-ביצועים (על כביש ישר...) ובטיחות עדיפה.

-מבחר רב יותר של רכבים למכירה.

-תחזוקה זולה יותר וחלקים זמינים בארץ ובחו"ל.

חשבת אולי על C240 מאותו שנתון? רכב דומה מאוד וזול ב 5-10K ש"ח מדגמי E

יש הבדל בנוחות בין C240 E240?

פורסם

יש הבדל בנוחות, או ליתר דיוק בהתנהגות הרכב, בין ה-C ל-E. אך לטעמי הוא דיי זניח ואילו הבדלי העיצוב יותר בולטים.

לפני שרכשתי את הרכבים שלי הייתי נתון בדילמה דומה, האם עדיף לרכוש את דגמי ה-C או ה-E, ולבסוף העדפתי את ה-C ממגוון של שיקולים, בינהם הנוחות והעיצוב.

הרכב שלי שונה מהרכב של אישתי בריפודי העור, מערכת האודיאו ותאורת הקסנון. תחושת ה'יוקרה' כתוצאה מתוספות פשוטות אלה בולטת היטב.

הייתי מציע שתעשה סיבוב על דגמי ה-C וה-E כדי להשוות בהבדלי הנוחות, הייתי רוצה להדגיש ששתי הסדרות מכוילות בצורה קשיחה יותר מרכב יפני (אלא אם הבולמ"ז לקראת סוף חייהם)

פורסם

לא הבנתי משו...

מה ,מרגישים כל אבן על התחת???

אם זה ככה אז אין לי מה לחפש ברכב הזה,אני מחפש נוחות נסיעה ושקט ממנוע ומכביש וגיהוץ בורות על הכביש.

אולי אני צריך לתמקד על רכב אחר?

פורסם
נוחות נסיעה ושקט ממנוע ומכביש וגיהוץ בורות על הכביש = סיטרואן C5

אתה רוצה להגיד לי שסיטרואן C5 באותה רמה עם מרצדס סידרה E?

מוזר ,כי שני רכבים בכלל לא באותו סגמנת,ואיכות של הרכבה בכלל איאפשר להשוות.

יש אולי פה מישו שהוא בעל מרצדס וגם היה לו פעם סיטרואן C5 ויכול לתת השווה?

פורסם

אני קצת מבולבל ממך.

למיטב הבנתי, בראשית השירשור הגדרת את המטרה כרכב יוקרה בסכום של 40K והייתה לך דילמה בין שתי מכוניות. כרגע, אתה מתרכז ב"נוחות נסיעה ושקט ממנוע ומכביש וגיהוץ בורות על הכביש." הייתי ממליץ להתרכז באופציה אחת בלבד.

הסיטרואן C5 אומנם אינה באותה רמה עם מרצדס סידרה E כרכב יוקרה אבל היא מצטיינת בנוחות נסיעה, שקט מהמנוע ומכביש וגיהוץ בורות.

מניסיוני, במרצדס סידרה C לפחות, לא מרגישים כל אבן על התחת אך השלדה קשיחה יותר מסיטרואן. וכן, הרכב נראה, מרגיש מתנהג וממותג כרכב יוקרה.

לשיקולך.

בעצם, הכי טוב, סע עליהם ותרגיש את מה שחשוב לך.

פורסם

שמתי לב שלמצוא מרצדס במצב טוב ועם קילומטרג' נורמלי זה משימה מאוד קשה...

רובן היו מוניות...ואם זה משו נורמלי אז רוצים הרבה כסף....

לכן אני חושב שאולי כדאי לתמקד בעוד אופציות כגון וולוו s70 או אולי אמרקאית מפנקת ושפויה מבחינת צריכת דלק?

פורסם

לא מדויק, היו מעט מאוד דגמי E כמוניות, רוב המוניות הן 220C. לא קל למצוא בדגם C את דגמי היוקרה (C240 עם מנוע V6 תת דגם "אלגנס") אבל מפעם לפעם ניתן למצוא מציאות.

שלי, למשל, עלתה לי קצת יותר מהממוצע ולקח לי קצת זמן עד שמצאתי רכב שמור.

אבל בסופו של דבר השגתי רכב יד שניה בן 10 שנים מאדם מבוגר עם נסועה בין עירונית ברובה של 125K, תאורת קסנון, ריפודי עור, מערכת משובחת וספר טיפולים מלא מעליית הרכב לכביש.

אתה זקוק לרכב באופן מיידי? אם לא אז עדיף לחפש מציאה, ויש כאלה.

-לפי מה שנכתב בפורום (רצוי שתבצע חיפוש) חלק משנותוני וולוו s70 יקרים לתחזוקה שוטפת. -אמרקאית מפנקת ושפויה מבחינת צריכת דלק הוא סתירה. אם הנסועה שלך רבה ועירונית התשלום על הדלק יהיה אדיר.

פורסם

האמת שלא דחוף לי למצוא רכב,אני עכשיו נוסע על רנו מגאן 2001 מנוע 1600 גיר רגיל ואני מאוד מרוצה ממנה.

אבל רציתי לתקדם למשו יותר גדול ונוח ועם מקדם פוזה...

ואני נוסע הרבה ,בין 20K ל 30K בשנה ,אולי כדי לקנות מרצדס דיזל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...