Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים ,

לי יש מזה כמה שנים פורד פיאסטה שנת 2002 , גיר רגיל . ( הרכב לא שלי , אלא של אחי - אני רק נוהג ומתחזק )

מיותר לציין שהרבה מוסך הרכב הזה לא רואה , מה שמוביל אותי לקניית הרכב הבא אם ניסיון לשמור על עצמי נקי ממוסכים :wink:

מיותר לציין שאם הייתי יכול הייתי קונה סוזוקי סוויפט החדשה ופותר את כולנו מהשאלות שלי בפורום :)

הרכבים אותם אני שוקל לרכוש הם :

פיג'ו 206 [ שנת 2004 מנוע 1600 ]- שמועות על בעיות חשמל , פלסטיקה , האם נכון ?

פיג'ו 307 [שנת 2003 מנוע 1600 ]- שמועות על הרבה בעיות חשמל , תקלות רציניות במחשב , וכו' , כדאי להתקרב ? ( אני אוהב את המראה שלו והנוחות ! )

יונדאי גטס [ לא בדקתי עדיין שנה ] - הבנתי שרק משנתון מסויים כדאי לקנות את הרכב , עקב בעיות שתייה ושיכרות .

שברולט אופטרה 5 דלתות [ שנת 2005-6 מנוע 1600 ] - רכב שאמור להיות אמין , אך הבנתי שהוא שותה המון.

אני נוסע כל יום כ- 70 קילומטר , אז עדיף שהרכב לא יהיה שתיין , ולא יהיו בו הרבה תקלות .

חייב להיות אוטומטי , ועדיפות לרכב שנראה טוב :)

נוחות נהיגה דיי חשובה לי , בגלל שהפיאסטה ביאסה לי את הטוסיק במשך כ-5 שנים .

יש המלצות ? הארות ? הערות ?

אשמח לשמוע על דבר שינדב לי מידע .

פורסם

C3 זה 206 מאובזרת עם משאבת הגה חשמלית. אותו רכב.

על 307 נכתב המון בפורום , תעשה חיפוש קצר. באופן כללי חפש אחת שמורה עם מנוע 2000, תקבל אותה צריכת דלק כמו 1600.

רד מהאופטרה, אתה נוסע 70 ק"מ כל יום, עדיף לעשות אותם ברכב נח מאשר על קרש גיהוץ עם פלסטיקה מתפרקת.

לגבי 206 , אני לא מכיר בעיות פלסטיקה, גם לא ב 307 שכולם אוהבים להשמיץ, שום קרקוש ושום חלק פלסטיק לא נתלש או נפל מהרכבים שהיו לי (גם ב 206 וגם ב 307, שניהם היו מעל גיל 6 כשמכרתי אותם), בניגוד לאופטרה ליסינג שהייתה לנו שנה וחוץ מהדלקן , לא מצאתי בה שום יתרון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ולגבי בעיות חשמל ?

אתה אומר שגם ה 307 וגם ה 206 לא עשו לך בעיות בכלל ?

מה היית מעדיף במקומי ? 206 או 307 ? בהנחה שהגודל של הרכב הוא לא קריטי אבל אם זה מה שמכריע אז עדיף קטן יותר .

• תוכן חדש...