Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במטרה להתחיל ללמוד גרמנית מאפס התחלתי לחפש חומרים כמו ספרים ואתרי אינטרנט.

ההעדפה היא יותר לכיוון הספרים וקבצי שמע (חייל בסדיר, יש קצת זמן מפנויי בבסיס), אבל גם אתרי אינטרנט יתקבלו בברכה.

מחיפושים ברשת הגעתי לאתרים כמו http://userweb.port.ac.uk/~joyce1/abinitio/

ולהמלצות על ספרים של פרולוג: גרמנית ללימוד עצמי והוצאת hugo: german in three months.

ראיתי גם הודעות דומות בפורום, אבל היו כמה שהמליצו בחיוב וכמה שלא.

למישהו יש ניסיון קודם עם הספרים האלה? או המלצות דומות (גם לספרים באנגלית)?

אני מחפש ללמוד גם ברמת הדיבור, אבל בעיקר ברמת הקריאה וכתיבה.

תודה

פורסם

חפש את סדרת הדיסקים של מישל תומס (Michel Thomas). הגישה שלו ללימוד שפות היא קודם לימוד מבנה השפה ואח"כ "הלבשת" אוצר המילים על המבנה. אם אתה דובר אנגלית ברמה סבירה +, תוכל לקבל בסיס לא רע מהדיסקים הללו.

פרטים על סדרת הדיסקים תמצא כאן: http://www.michelthomas.co.uk/german.htm

פרטים על האיש, מתוך ויקיפדיה:

http://he.wikipedia.org/wiki/מישל_תומס

את הדיסקים ניתן למצוא גם ברשתות שיתוף הקבצים למיניהן.

פורסם

יתכן ומה שאכתוב נכון לגביי אך לא לגביי מישהו אחר אבל לימוד שפה מספר/דיסק איננו אפקטיבי, חוסר היכולת לנהל שיחה,לשאול שאלות ולקבל משוב פוגע מאד בלימוד. הדברים הם בבחינת קל וחומר כשמדובר בשפה כמו גרמנית שהמבנה שלה איננו פשוט.

לי לפחות יש צורך גם במסגרת ש"תכריח" אותי ללמוד ולשנן וקשה לי לתאר מישהו יושב עם ספר או דיסקים ולומד "מרצונו" שפה כמו גרמנית באופן עקבי מדי יום ולאורך זמן...:???:

אם הדבר חשוב,אולי כדאי לשקול קורס,אם הדבר חשוב מאד,אולי כדאי לשקול קורס בגרמניה כי אין תחרות ללימוד בארץ שדוברת את השפה ומיד כשאתה יוצא מהשיעור אתה נתקל בשפה שאותה אתה לומד.

כך או אחרת,שיהיה בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
במטרה להתחיל ללמוד גרמנית ... גם ברמת הדיבור, אבל בעיקר ברמת הקריאה וכתיבה.

זהוא? נמאס?

האמת שיש ימים (כמו למשל אתמול ) שאני קם בבוקר, לוקח שלוק מהקפה, פותח את YNET ושתי דקות אחרי זה אני מוצא את עצמי עם הפספורט הגרמני ביד, מתחיל לתכנן את החיים מחדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira,

לא הבנתי את הכוונה בהודעה שלך, אם הכוונה היא לזה שלא הגבתי עד עכשיו, זה כי כרגע אני בבסיס ככה שיוצא לי להכנס לפורום רק דרך הנייד.

תודה לכל מי שנתן עצות.

בקשר לקורס, קצת לא ריאלי כרגע. נראה לי שאני אנסה ללמוד עם קצת חומרים ללימוד עצמי ואראה איך זה יילך. ‏ ‏

פורסם

בתור אחד שלמד גרמנית לבד (ובעזרת האישה וההורים שלה כי אני גר בשוויץ), אני יכול להגיד לך שזה מאוד קשה במיוחד עם אתה לא תשתמש בשפה הרבה, אתה חייב לתרגל כל הזמן, אני פשוט היתי יושב ולומד יותר מ10 שעות ביום, ולבסוף לקחתי גם קורס פה (שוויץ) בגרמנית, אחרי 3 חודשים סיימתי רמה B2 עם ציון של 90.

הכל אפשרי אבל את חייב לתרגל המון ואתה צריך למצוא מישהו שייתקן אותך.

בהצלחה ועם צריך עזרה רק תרשום :-D

פורסם

הכוונה הייתה לרמוז שנשבר לך מהארץ ואתה כבר מתכנן את המעבר להודו, אה, סליחה, לגרמניה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעבר לגרמניה (או כל ארץ אחרת) זאת ממש לא הסיבה.

המטרה היא רק להעשיר את הידע.

הקשר היחיד שאני מתכנן לגרמניה זה מקסימום מנויי לauto ‎motor ‎und ‎sport

• תוכן חדש...