Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מתחיל ככה,

חבר בעל רשיון טרי לאופנוע עד 500 רוצה לקנות דו"ש ( :screwy::drinking::silly: ), וביקש ממני לעזור לו בנושא.

עקב זה שאני מתמצא רק באופנועי כביש (וגם לא הרבה, רק עכשיו בדרך להוציא רשיון ללא הגבלה).

אותו חבר שאל אותי אם אפשר לסוע על דו"ש נסיעות ארוכות (מרכז-צפון), עם מורכבת (!) בלי לשבור את כל העצמות בגוף, וכאן אני צריך את עזרתכם.

אמרתי לו שדו"ש יחסית נוח אפשר לחשוב על KLE או XT500 אבל לגבי נסיעות ארוכות ושבירת עצמות אין לי מושג...

ד"א

התקציב הוא 25K

מה אתם אומרים?

Finger's gonna kill me.

פורסם

אם אותו חבר גם מוגבל רישיון, הרי שהצעת הצעות לא רעות בכלל.

אבל אם הוא רוצה דו"ש כדי לכב על שבילים מדי פעם, הרי שה-KLE יורד מהמשוואה ומשאיר את ה-XT בדד בפסגה.

אם רכיבת שבילים רגועה (שהרי זה כל מה שהאופנועים יכולים לתת מבלי לגרום לעצמם נזק כלכלי), היא ל-א בתכנון, הרי שאין שום סיבה להתעקש על דו"ש

אם הוא לא מוגבל רישיון, אז הכל פתוח...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

עדכנתי אותו בהמלצה, עכשיו אנחנו בחיפוש אחרי XT500...

תודה לכל המתפקדים :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

לגבי הנסיעות בזוג לצפון - תלוי באיזה תדירות...

אם מדובר בטיולים מדי פעם בשביל ההנאה, אז אפשר להסתדר בכיף, אבל לא הייתי רוצה לעשות נסיעה כזאת באופן קבוע. לא לבד ולא בזוג.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...