Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר גם להתחיל להשתעל, ולשאול את מי שיוצא עליכם אם הוא יודע איפה מתחסנים נגד שפעת חזירים.

נזלת סוררת תוסיף אחלה אפקט :wink:

מתחדשת*

פורסם
זה הנשק הכי טוב ברכב, באופן חוקי:).

והאמן לי, אף אחד לא יתקרב..

Jeager%20teeth.jpg

או זה:

rapelpitbu023q.jpg

יש עוד תמונה של הפורץ(ז"ל)..תדמיינו עכשיו מה קרה לו :bugeyed:

פורסם
ד"א,עד עכשיו הייתי בבטחון מלא שאסור לי לנסוע עם אלה באוטו. האם טעיתי?

לא טעית.

כשאני מסתכל על השרשור הזה, אני מבין מאיפה מגיע הביטוי "חברה חמושה היא חברה מנומסת".

תגידו מה שאתם רוצים על האמריקנים, אבל לחוקה שלהם בהחלט יש כמה יתרונות.

פורסם
או זה:

rapelpitbu023q.jpg

יש עוד תמונה של הפורץ(ז"ל)..תדמיינו עכשיו מה קרה לו :bugeyed:

של מי הכלב הזה? יש לי כלב אמסטאף גם.. ומה אנייגיד לכם, בעלי הכלבים האלה לוקחים אותם לקרבות כלבים וככה הם נפצעים במקרה הטוב. היתי תולה אנשים כאלה

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
המצב שלנו באמת בקנטים. לא חשבתי שכל כך הרבה אנשים נוסעים עם אלות/שוקרים/תרסיסים למיניהם.

אני אישית גם נוסע עם אלה כי עם סכין יש יותר סיכוי לגרום לפציעה משמעותית :roll:.

וedan82,אתה קצת אופטימי לגבי האנשים שמספיק מוכשרים לפרוק אותך מסכין/אלה וכו' בלי להפגע.

בכל מקרה ברוסית יש פתגם שבתרגום ישיר אומר "אין שום מהלך נגד לום" (כמובן שברוסית זה נשמע טוב).

ד"א,עד עכשיו הייתי בבטחון מלא שאסור לי לנסוע עם אלה באוטו. האם טעיתי?

אני קצת אופטימי ?

נראה לי ידידי שאתה קצת נאיבי.

יש לא מעט אנשים שיודעים היטב איך לפרוק אנשים מכלי נשק קר, בין אם זה בגלל נסיון מהשירות הצבאי, נסיון מאיזה אומנות לחימה שלמדו בעבר,או סתם כי היה להם מזל שאתה לא יודע להשתמש בנשק שלך והם הצליחו לגבור עלייך.

לא סתם אומרים "בכביש אל תיהיה צודק,תיהיה חכם", זה יכול להציל לך את החיים לא רק בנהיגה עצמה.

שלא תבין לא נכון, אין לי בעייה עם כך שבנאדם יגן על עצמו,אבל בתנאי שהוא באמת יודע להגן על עצמו,אחרת הוא סתם עלול לגרום לעצמו נזק נוסף,או במקרה של כל יתר הגיבורים כאן עם סכינים\גרזנים לגרום לעצמם ישיבה בכלא.

מילא אם אתה מחזיק אלה,אתה תגן על עצמך בכך שאולי תשבור יד לתוקף, מה תעשה עם סכין או גרזן ?

תדקור אותו ותהרוג אותו מאיבוד דם ? תהרוג אותו כי ניקבת לו ריאה והבנאדם נחנק ?

ועם גרזן ? תהפוך אותו לנכה בכך שתוריד לו יד ?

כל עוד אתה גורם נזק הפיך אתה עוד בסדר ובצד ה"נכון" של החוק, כאשר עשית לו נזק בלתי הפיך,אתה בבעייה ידידי, וזה לא משנה בכלל אם תוכיח שאתה היית המותקף.

גם בחוק יש עיניין של מידתיות בתגובה, אם בנאדם יוצא אליך מהרכב בלי שום כלי נשק ביד אתה יכול במקסימום לגרום לו לאיזו פציעה קלה, מעבר לזה כאמור, אתה מסובך מבחינה חוקית.

אפילו אם בנאדם יצא אלייך עם סכין,ואתה נמצא עם אקדח,אתה לא יכול לירות ולהרוג אותו מהסיבה שיטענו שיכולת לירות בו ברגל ולעצור אותו (כמובן שזו טענה מוצדקת).

לסיכום,אם אינני טועה, יש אפילו איזה שוטר\בלש שמסובך כרגע בגלל שירה בפורץ רכב שניסה להימלט ממנו ו"בטעות" הרג אותו.

למרות שהשוטר טען שהפורץ ניסה לפגוע בו עם הרכב וכו' השופט למיטב הבנתי לא התרשם ופסק שהשוטר יכל לירות בו בכל איבר אחר במטרה לעצור אותו,לאו דווקא לתת לו כדור בראש..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
של מי הכלב הזה? יש לי כלב אמסטאף גם.. ומה אנייגיד לכם, בעלי הכלבים האלה לוקחים אותם לקרבות כלבים וככה הם נפצעים במקרה הטוב. היתי תולה אנשים כאלה

אתה טועה במקרה הזה.

מדובר פה במקרה שבו הפורץ פרץ לבית מסויים, וכתוצאה הכלב התנפל עליו ואכל אותו לגזרים.כמובן שהוא ניסה להתגונן ופצע את הכלב גם.

התמונות נשלחו לי במייל, פשוט לא רציתי להעלות את התמונה של הפורץ, לא נעים להראות כאלו דברים בפומבי:shock:

פורסם

אגב, קצת לא קשור אבל רק להמחיש לכם כמה עלולים להיכנס לבעיות ממכות/מכלבים שברשותכם:

1)מקרה מפורסם שקרה- פורץ פרץ לבית, נפל מהסורגים כי הוא טיפס עליהם ובשיא החוצפה תבע את בעל הבית (בעל הבית לא הרביץ לו) בית המשפט האשים את בעל הבית ברשלנות!

2)גם מקרה שקרה מזמן, מישהו מיחידה מובחרת של המשטרה החליט שנימאס לו שפורצים אליו לבית, החליט לחכות לגנב עם אלת בייסבול, הגנב נכנס, השוטר קרע אותו לגזרים, הגנב תבע אותו בביהמ"ש וזכה!

3)חבר של אבא שלי, לפני הרבה שנים היה לו כלב רועה גרמני, באמת כלב טוב.

הוא בדיוק בנה בית חדש והיה בבית ליד פועל שכל הזמן היה מציק לכלב (עושה לו קולות, זורק עליו אבנים...)

אחרי חצי שנה שהכלב לא ראה את הפועל הם נפגשו- הכלב היה בגינה קשור, הריח את הפועל, קרע שרשרת מברזל קפץ מעל החומה לכיוון הרחוב וקרב את היד של הפועל לגזרים. מזלו של בעל הכלב שהפועל הודה שהוא היה מציק לכלב, אבל זה עדיין לא פטר את בעל הכלב מלשלם קנס של כמה עשרות אלפי שקלים.

אז לכל אלו שחושבים להיות גיבורים ולהחזיק אלות/כלבים וכו', תחשבו שוב.

הכי טוב שתחזיקו באוטו מים קרים ומוסיקה מרגיעה. מישהו צופר? שיצפור. מישהו צועק? שיצעק.

והכי חשוב: לקרוא את הכביש, לקלוט את המטומטמים מראש. אם אתה רואה נהג שעושה שטויות- תתרחק ממנו.

לא שווה בשביל איזה דביל לחטוף מכות/להיכנס לכלא/להחזיר ציוד לבורא.

איתמר.

פורסם
1)מקרה מפורסם שקרה- פורץ פרץ לבית, נפל מהסורגים כי הוא טיפס עליהם ובשיא החוצפה תבע את בעל הבית (בעל הבית לא הרביץ לו) בית המשפט האשים את בעל הבית ברשלנות!

זה לא קרה...

לגבי שאר המקרים שציינת, צריך להיות ברור, אין לאף אחד זכות להעניש בפגיעה פיסית. לצורך העניין, חוקית, הכלב שלך הוא אתה ומה שהוא עושה זה באחריותך (אלא אם נהגת באופן אחראי וסביר). לא הייתי ממליץ לאף אחד שהוא לא מקצוען להשתמש בכלב להגנה/תקיפה. הם לא מכונות ולא תמיד אפשר לכוון את מי הם ייתקפו. כלב כזה צריך להיות כל הזמן מרוסן/תחום לא יכול להתרועע חופשי עם אנשים ו/או כלבים ויש לו חיים די מסכנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באמת חבל, כי אין סיכוי שזה קרה כמו שתיארת. אין חוק שמטיל אחריות במקרה כזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...