Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

את המטורפים בכבישים פגשתי לפני שעה, לאחר 5 שנות רישיון.

נסעתי בשמאלי במהירות המתאימה לתנאי הדרך, כשבמקביל אליי פסיכופת עם פולקסווגן פולו קלאסיק סטיישן לבנה. הנ"ל פתאום החל לסטות אליי לנתיב וכמעט נכנס בי, לכן לצורך התחמקות מהירה ירדתי מהר לשוליים, נתתי גז וברחתי, כמובן במקביל לצפירה ממושכת.

הפסיכופת כנראה התעצבן שצפרתי לו, והחל לפתוח אחריי במרדף שנמשך כ- 5 ק"מ, במהלכם הוא סינוור אותי ברציפות ע"י האורות הגבוהים. אני מצידי הפעלתי את האור הערפל האחורי כדי לסנוור אותו בחזרה, הוא הבין את הרמז והנמיך את האורות.

כשהגענו לצומת הקרובה הוא עצר במקביל אליי, פתח את החלון והחל בקול רם לשאול "למה אתה ממהר?!" חשבתי בלב אולי הוא שיכור או מסומם, אז התנהגתי באיפוק ושאלתי אותו "למה אתה מסנוור אותי עם האורות הגבוהים?" הוא מצידו לא ענה, והמשיך כמו תקליט שבור לשאול אותי למה אני ממהר תוך שהוא מגביר את הקול שלו.

פה כבר התחילו לצפור לנו מאחור וגם ממש התעצבנתי על החוצפה (כמעט נכנס בי, מסנוור אותי ועוד פותח חלון ומרים את הקול שלו עליי) אז צעקתי לו "סע, סע" ונסעתי לפניו בעצמי.

אומנם היה חושך אבל הבחנתי שמדובר בבן אדם מבוגר (מעל 50) הנוסע לבדו, ומכיון שלא רציתי לעצבן אותו יותר מידי (יש היום מטורפים בכבישים שדוקרים על שטויות, בואו נאמר שלא תכננתי לסיים את חיי ע"י מטורף בכביש) העדפתי לצעוק לו "סע" ולנסוע לפניו בעצמי ולא להיכנס איתי לוויכוחים.

בקיצור ממש נבהלתי, אז חשבתי שכדאי שיהיה איתי ברכב משהו לצורך הגנה עצמית. שאלתי היא: מה אני יכול לשים ברכב באופן קבוע לצורך הגנה עצמית? רישיון לאקדח אין לי, האם אני יכול להצטייד בסכין, אולר, משהו? לא פעם אני שמעתי בחדשות: "נתפס נהג שברשותו סכין..." אז אני מבין שזה לא חוקי? אז מה כן חוקי?

תודה לעוזרים.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם חוקי להחזיק סכין/אולר אבל ממש לא מומלץ. במקרים מסויימים זה יכול לשמש גם נגדך.

לפי דעתי, אם כבר, אז שוקר חשמלי.

פורסם

אני זוכר שלמורה נהיגה שלי תמיד היה נבוט בבגאז' למקרים כאלה, הוא תמיד היה מדבר איתנו על כמה פעמים זה עזר לו ובלה בלה בלה... אז זאת אפשרות אחת.

אפשרות שנייה בגלל שאין לך רישיון לנשק חם זה או לעשות רשיון או שיהיה לך מתחת למושב של הנוסע מחבט בייסבול, זה עוזר נגד גנבים בבית אז זה יעזור גם במקרים של מטורפים בכביש לדעתי.

פורסם

בעקרון היה פה שרשור על זה לא מזמן.

מנעול הגה זה אחלה פתרון.

זה לא נראה ככלי נשק והוא לא מיועד לזה, אך במקרה הצורך הוא יעיל מאוד.

עוד פתרונות "חוקיים": גז מדמיע. אבל קח בחשבון שאי אפשר להשאיר אותו ברכב במהלך היום (בעיקר בקיץ), בגלל הטמפ' הגבוהה.

או שוקר כמו שנכתב מעלי.

בשביל שוקר או סכין, אתה צריך לחתור למגע ולהיות יחסית קרוב לתוקף.

מנעול הגה קצת ארוך יותר וכך אתה גם שומר מרחק. כנ"ל עם גז מדמיע.

בברכת נסיעה טובה בטוחה ונטולת ערסים פסיכופטים חסרי מודעות למעשיהם שמתעצבנים עליך על כלום.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני אישית מחזיק שוקר חשמלי עוצמתי אחו-שישליק שהבאתי מבולגריה (בתוך נעל נייקי שהיתה בתיק שלי

:lol::lol: כי לא ידעתי אם זה חוקי..)

אבל אחרי כמה בירורים כאן בארץ הבנתי שלהחזיק שוקר חשמלי זה חוקי, לכן אני שומר אותו בתא הכפפות שלי. דבר מאוד מאוד חזק, עם סוללה נטענת. נוח בטירוף.

הבאתי גם אחד קטן יותר לחברה שלי ולימדתי אותה להשתמש בו.

הנה רק ביום שישי זה עזר לי, יותר נכון לחבר, כשהיינו בבילוי במועדון וחבורה של שיכורים תקפו אותו וכמעט הרגו אותו.. רצתי לאוטו הוצאתי את השוקר, והיה מספיק רק להחזיק אותו ביד ולהפעיל כמה פעמים.. כל המסטולים חטפו הלם וברחו.

אז מומלץ בחום!!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תודה רבה, על גז מדמיע לא חשבתי! נשמע שזה הפיתרון.

הגז מדמיע מגיע במיכל לחץ (כמו ה- K300) או בסתם תרסיס (כמו המנקה חלונות)? מאיפה אני יכול לרכוש כזה דבר בחיפה? אני יודע מהשירות הצבאי שלי בזמנו שהיו דורשים מהבנות ללכת עם זה, אז אני מניח שמוכרים את זה בריקושט - האם אני יכול לקנות משם או שהם דורשים הצגת תעודת חוגר?

בכלל, הנ"ל נמכר חופשי לכל דורש או שיש על זה פיקוח כלשהו? אגב, גם על השוקר החשמלי לא חשבתי, אבל אם צריך סוללות נטענות מה יקרה שאני אשכח להטעין? בעיה...

פורסם

STIO, את השוקר שלי טענתי פעם אחרונה באוגוסט, ואני מרבה להוציא אותו ולבדוק אם הוא עובד ולפעמים להבהיל קצת חברים :lol: הנקודה היא שהבטירייה בנויה לשרוד הרבה זמן בין הטעינות. הנשק הזה אידיאלי, כיוון שלרוב אינו גורם לפציעה קשה (בשימוש נכון, כלומר לא לחשמל בצוואר ובחזה עוד נקודות מסוכנות שעליהם למדתי) ונותן לך זמן לברוח \ להזעיק עזרה,

שלא כמו נבוט או כל כלי תקיפה דומה שיכול לגרום לפציע חמורה ואז אתה בסוף "תידפק"

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מקרה שראיתי רק היום.

תאונה קלילה, באמת קלילה רק פגוש נגע בפגוש, אני לא חושב שהיה אפילו נזק קליל.

אך... יצא המזל ושני הנהגים היו חמומי מוח והתחילו לצעוק אחד על השני. כל אחד היה צריך להוכיח שהוא הגבר, אז אחד ירד מהרכב עם מברג ארוך (משהו כמו 30 ס"מ) השני לא נשאר חייב וירד עם איזה לום, ועוד רגע היה נשפך דם.

למזלם ירד מישהו מרכב ליד והפריד בניהם ( דרך אגב למזלו הוא לא נפגע, היו כבר מקרים שבהם אלה שבאו להפריד נפגעו).

סוף טוב הכל טוב וכולם נסעו הביתה בשלום לאישה, לאם או לילדים. אך מוסר ההשכל הוא: כאשר אתה יורד עם כלי זין מהרכב תצפה לכך שלנהג השני יהיה יותר גדול. מוטב במקרה שרואים פסיכי להרים את הרגלים (או הגלגלים) ולרוץ מהר מהמקום.

פורסם

פק"ל אצלי מאז ומתמיד:

גז מדמיע בדלת, מוכן בשלוף. הכי טוב.

נ.ב.

יש גם גרזן בתא מטען, אבל אין לי מחשבות קיצוניות עד כדי כך...

פורסם

לא צריך להיכנס עם אנשים לויכוחים. רוצה לעקוף? תעקוף.

גם לי קרה פעם שמישהו יצא מהאוטו שלו (בחור מבוגר) החוצפן לא נתן לי זכות קדימה בלמתי את הרכב בחוזקה כדי לא להיכנס בו והחוצפן עוד יצא מהאוטו להרביץ לי בזמן שהוא מעכב את כל התנועה.

ברחתי מהמקום. אי אפשר לדעת עם איזה מפגרים/כולירות/חולי נפש יש בכביש ואין מה לעשות, אי אפשר לחנך את כל העולם.

אני כמו רובכם...רואה את המטורפים האלה כל יום בכביש.

הוא סינוור אותך? תן לו לעקוף, אל תסונוור חזרה. ברגע שתיסע לאט הוא יאבד סבלנות ויעקוף.

פורסם

יש לי לדרמן בתא הכפפות אבל אני באמת מאמין שלא ייצא לי להשתמש בו.

עדיף לברוח ומהר- במקרה שלי, מאוד מהר!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בביקור באיטליה יצא לי להתקל כמה פעמים מנעולי הגה בצורת מקל בייסבול....

נחמד ביותר ופותר אותך מ"אחזקת כלי "נשק""

swbbl.jpg

קו---------------------------------------

פורסם
יש לי לדרמן בתא הכפפות אבל אני באמת מאמין שלא ייצא לי להשתמש בו.

עדיף לברוח ומהר- במקרה שלי, מאוד מהר!

עידן

לא לכולם יש טורבו :)

• תוכן חדש...