Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו פה ,המפתח של הגלגלים מספיק,בזמנו היה לי אלה טלסקופית שהייתה ניכנסת בתעלה מתחת למושב שלי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הגז מדמיע. הוא נמכר בכל חנות כמו ריקושט וחנויות שמחזיקות לדרמנים וכו'..

לא צריך להציג כלום. הוא נמכר לכל דורש תמורת סכום זעום.

הוא מגיע באריזת לחץ.

יש כמה סוגים ודגמים, (צורבים יותר וצורבים פחות) עם כל מיני סוגי ניצרות.

אך עוד פעם חשוב להזכיר את עניין החום הרכב!

אריזת לחץ עלולה להתפוצץ אם נשארת זמן רב בחום.

לא נעים להכנס לרכב אחרי שמיכל כזה התפוצץ בפנים:bigcry:

דרך אגב, את המנעול הגה שRACEPAK הציג, ניתן לרכוש בארץ?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תרסיס מדמיע או שוקר נשמעים הרבה יותר אידאלים, אולי פחות מגניב ו"גברי" מסכין או אלה אבל הרבה יותר פרקטי ופחות מסוכן, שלוף וברח, לא צריך להרוג אף אחד.

אישית שוקר נשמע קצת יותר נוח, תרסיס פלפל יכול להיכנס לך לעיניים בטעות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לי יש אלה מתחת למושב שליד הנהג. בימינו אבל עדיף לך ליסוע וזהו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יופי, אתה תצא עם אלה והשני יצא עם חרב.

בלי להזכיר אחר כך מה יכולים להעלות נגדך בגין שימוש באלה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא משנה מה תחזיק לפעמים זה לא יעזור. לפני כשבועיים בגשם חזק שהיה בחיפה נהג הסעות החליט שבגלל שאני על קטנוע הוא יכול לעקוף אותי בכביש עם נתיב אחד ותוך כדי עקיפה נגע בי עם המראה. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הטריף שהוא כימעט הרג אותי אז עקפתי אותו והתחלתי לינסוע 30 קמ"ש. הגענו לכיכר וראיתי שהוא צופר בלי הפסקה תוך כדי שהוא נוסע בערך ס"מ מהקטנוע שלי. עצרתי בכיכר, הוא זינק מהאוטו לכיוון שלי. קמתי מהקטנוע, פתאום הוא ראה שאני לא ילד בן 17 שמחלק פיצה אלה בחור בערך פי 2 גדול ממנו. הוא חשב שלירוק לי בפרצוף זה רעיון טוב וקיבל ממני אגרוף שהעיף אותו כמה מטרים. למרות שלא ממש רציתי להמשיך הוא רץ לאחורי האוטו והוציא מטטא. באתי ברגוע לכיוון שלו ולקחתי לו את המטטא. אחרי זה הוא פשוט ברח מהאוטו למרחק של 20 מטר ממני ולא ידע מה לעשות מהבושות שעשה לעצמו.

שלא תוציא על מישהו סכין או משהו והוא יקח לך את המכשיר וישתמש בו נגדך.

פורסם

הכי טוב זה טלפון של עורך דין באוטו 8)

שמע, אין טעם שתחזיק "כלי תקיפה" אם אתה לא יודע איך להשתמש בו.

לכן אני ממליץ לך שתחזיק מצלמה דיגיטלית פשוטה או חד פעמית, בכדי שאם איזה חמום מוח ירצה להראות "שהוא גדול ממך". אתה תצלם אותו ותוכל להגיש עליו תלונה על תקיפה במשטרה.

זה בהנחה שתעשה זאת כדבר ראשון אחרי שתשחרר מבית חולים :-D

אם אתה יכול, פשוט תמנע מלהיכנס לוויכוח טיפשי. אתה יודע שאתה גר בישראל. מקום שאין בו הגיון וצדק הוא רק שם של כוכב.

חבל לך להיות הצדיק שבסוף הוא שמאושם בתקיפה בנסיבות חמורות.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מוזר שאף אחד לא רשם אמסטף, לא נראה לי שקיים משהו יותר מרתיע מזה :twisted:

מעבר לזה, אל תפתח את החלון, אל תעיר את תשומת לבו של אף אחד לשום דבר (אלא אם היא שכחה להדליק אורות) וחזור הביתה בשלום לאלה שאוהבים אותך. תן למטורפים ליפול אחד על השני.

מתחדשת*

פורסם

גנא,אפשר לשמור אותך באוטו למקרה הצורך? אוכל ושתיה עלי :lol:.

התשובה הכי טובה שקיבלת היא לנסות לא להתייחס או במילים יותר טובות תשתדל לא להכנס לעימות.

לך תדע אם ומה,תנסה לשמור על קור רוח( וקרו לי הרבה מקרים כמו שלך שאני מאמין שאם לא היתי מתעלם זה היה יכול להגמר ברע,ואני שמח שהתעלמתי).

תעשה הדבקה כהה לחלונות(כן גם להקדימה!) זה ירתיע הרבה אנשים,תמיד חושבים שאוטו עם חלונות כהים זה איזה עבריין צמרת:wink:

בן.

Got To love It

פורסם

אגב, קחו בחשבון שלעתים עצם היציאה מהרכב עלולה להתפרש כתקיפה, ובמקרים מסויימים זה עלול לפעול לרעתכם.

אני חוזר על ההמלצה שלי לנתק מגע ולברוח לפחות במהירות של עידן J.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
גנא,אפשר לשמור אותך באוטו למקרה הצורך? אוכל ושתיה עלי :lol:.

התשובה הכי טובה שקיבלת היא לנסות לא להתייחס או במילים יותר טובות תשתדל לא להכנס לעימות.

לך תדע אם ומה,תנסה לשמור על קור רוח( וקרו לי הרבה מקרים כמו שלך שאני מאמין שאם לא היתי מתעלם זה היה יכול להגמר ברע,ואני שמח שהתעלמתי).

תעשה הדבקה כהה לחלונות(כן גם להקדימה!) זה ירתיע הרבה אנשים,תמיד חושבים שאוטו עם חלונות כהים זה איזה עבריין צמרת:wink:

בן.

רק אם אתה נוסע באיזה S600 או משהו כזה. אם אתה נוסע בפונטו עם חלונות כהים יחשבו מקסימום שאתה סתם ערס, בטח ובטח שלא עבריין צמרת.:lol:

פורסם

מקרה שאני ראיתי

האור ברמזור מתחלף לירוק, הנהג לא שם לב ולא נוסע, הרכב מאחורה צופר, הנהג מתעצבן על הצפירה ובגלל זה לא נוסע, הרכב מאחור מחליט שהוא כנראה ג'ים 4X4 ומחליט להיכנס ברכב ולדחוף אותו כדיי שיעבור.

לא לקח הרבה זמן כדיי שהעיניינים יתחממו.

אני חייב לציין שמהצד זה היה ניראה כזה מוזר.

קובי

פורסם

RICER - פעם הבאה יצא משהו עם אקדח וירא בך מ5 מטר.

ואז תגיד לעצמך - היה שווה לא לצאת פראייר ולא לתת לו להטריף אותי.

ורלוונטית לדיון - עודד - הסיבה שעדיף שוקר לדעתי כי שוקר פשוט משתק את האדם שעומד מולך בנגיעה עדינה - ללא צורך במאמץ , אימון , הנפות נינג'ה וכו - מושיטים נוגעים לוחצים.

והכי טוב - כמו שאלעד אמר - לסגור חלון ולסוע.

בכלל , אין מה להתעצבן , לצפור , או לעצבן.

שום דבר לא שווה את זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...