Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנשק הכי טוב שאפשר להחזיק ברכב הוא סבלנות, הדבר הכי חכם לעשות זה לוותר על האגו ולהמשיך הלאה, גם אני נקלע לכל מיני סיטואציות בכביש, אני לא צופר ולא מתעצבן, הבריאות והמצב רוח שלי חשובים יותר, הפסקתי לנסות לשנות את העולם, מי שלא מודע לטעויות שלו בכביש ילמד לבסוף בדרך הקשה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לכל החברים שרשמו שאין סיבה להיכנס לסיבוכים.

פשוט תשארו רגועים ותשמרו על החיים,לכולנו קוראים הדברים הללו בכביש חלק מאיתנו בצד הטוב ולפעמים גם הצד הלא טוב...מה לעשות אנחנו לא מושלמים.

לכן ממספר מקרים שאני עברתי..לדוגמא באור ירוק לא שמתי לב ולא נסעתי מאחורי התחיל לצפור נהג ללא הפסקה האור כבר התחלף לאדום והוא עדיין צפר,יצאתי מהאוטו נעמדתי בצד וצילמתי אותו ואת האוטו שלו המצלמה של הפלאפון,הוא כבר הבין הכל מעצמו ונרגע(לא הייתה לי שום כוונה להשתמש בתמונות ) אבל זה הרגיע אותו מהר מאוד.

מקרה נוסף נהג משאית מנסה להדחף מולי בפקק מטורף ומרוב חוצפתו עוד צועק עליי ואומר לי להזהר ממנו כי לו יש משאית והוא לא רואה אותי ממטר.

לבסוף הוא כן מצליח להדחף ונעמד לפני בפקק,אני שוב יוצא עם הפלאפון מצלם אותו ואת המשאית ואומר לו שאני מעביר את זה למשטרת התנועה,הוא מייד נרגע ביקש סליחה .

תאמינו לי זה אחלה דבר לצלם במצלמה של הפלאפון את הדברים הללו ולוודא שהמצולם שם לב שהוא מונצח במצלמה , הם נרגעים מהר מאוד!

פורסם

BOGO אני לא יודע היכן אתה מתגורר, אבל אצלינו בדרום הפרוע אם מישהו יצא ויצלם הוא פשוט יחטוף מכות והמצלמה\פלאפון יגנבו, יש פה הרבה "עמך" בדמות בדואים.

פורסם

לבחור המצלם: יש לך יותר מזל משכל.

לא יש מתחת לשטיח פטיש קטן, עזר לי במקרה מסויים שבו אפילו לא הייתי צריך לצאת מהאוטו.

פשוט חיכיתי שהבחור העצבני יבוא אליי לחלון ונגיעה קטנה באף עם הפטיש וישר הוא נרגע :-P

(יש לציין שהוא בא עם לום ככה שזה הגיע לו)

פורסם

חבר'ה, למישהו יש טלפון של עו"ד?

לקחתי את ההצעה לשמור אצלי ברכב שוקר והיום גם יצא לי לנצל אותו לטובה...

יצא אליי בחור וחישמלתי אותו.

מסתבר שזה היה יותר מידיי והבחור נזקק לאמבולנס.

זאת אחת ההודעות הבאות שנראה בפורום. :lol:

בכל אופן סע מהמקום, אם הבחור/מבוגר בכל זאת מגיע אליך זה כבר סיפור אחר. אבל עדיף לוותר על הנושא

Confidence In Motion

פורסם

אני אישית נגד אלימות, ומאמין בדרכי שלום, אפילו אם זה אומר "לא לצאת גבר".

אבל למקרים קיצוניים אני גם דוגל במפתח גלגלים. גם חזק, גם חוקי.

אם יש משהו שסיטרואן השקיעו בו מחשבה, זה המפתח גלגלים של קסנטיה, משהו בסגנון, רק הרבה יותר נוח לאחיזה:

SpareTirePics026_Full.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שוב אכתוב משהו שכבר כתבתי בעבר:

חוץ מאקדח (שיכול לעצור תוקף מבלי צורך להגיע לטווח מגע פיזי), כל יתר אמצעי ה"הגנה" יהפכו ביד לא מיומנת לנשק שישמש כנגד המתגונן.

כולם פה תמיד זורקים להחזיק לום\מוט\אלה- אם אתם לא מיומנים בשימוש יעיל באמצעים האלה והתוקף שלך מיומן אפילו מעט יותר מכם,אתם "תאכלו" אותה, במכה הראשונה שתנסו לתת לתוקף שלכם הוא יתפוס את האלה ואז אתם בבעייה, גם כי הנשק עליו בניתם כבר לא משמש כנשק,גם כי כרגע אתם עם יד אחת פחות להשתמש בה (כי היא אוחזת את האלה) ועוד יותר בבעייה עם אתם עדיין עם 2 ידיים פנויות,כי זה אומר שהנשק שלכם כבר עבר לשימושו של התוקף שלכם.

סכין אומנם יותר מסוכנת מעצם היותה "חודרנית", אבל שוב, אם התוקף שלכם מעט מיומן הוא ינטרל את הסכין מהר מאוד, ואז אתם שוב בבעיה כי אתם בטווח מגע.

לרוב, בחור שיודע לנטרל סכין כהלכה יידע גם איך להשתמש בגוף שלו ככלי תקיפה יעיל.

אותו כנ"ל לגבי שוקר.

שורה תחתונה,

תפסיקו להיות גיבורים, כמו שאומר המשפט הישן והטוב, "נותנים לך-תיקח,מרביצים לך-תברח".

עדיף להיות "נמושה חייה" מאשר גבר מת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עובדה שרק בפורום הזה שמענו על שוקר/אלה/- שהצילו אנשים.

כמובן שבדרך כלל עדיף לברוח, אבל לא תמיד יש אפשרות כזאת, לא במדינה שלנו.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לי באוטו יש גרזן עם ידית של מטר בערך ולהב חדה מאוד, אני ממש ממשלא רוצה להשתמש בו אבל תחשבו מה קורה לדביל הראשון שמנסה לתקוף אתכם ואתם יוצאים עם כזה כלי, מניסיון הבחור קיבל התקף חרדה וחשב שאני איזה משוגע מהסרטים, או איזה עורף ראשים מיקצועי.

שוב כמובן שהכי טוב לשתוק ולהתעלם אבל לפעמים אנחנו הקורבנות של התוקפים ואין מנוס מהלחזיר מלחמה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

המצב שלנו באמת בקנטים. לא חשבתי שכל כך הרבה אנשים נוסעים עם אלות/שוקרים/תרסיסים למיניהם.

אני אישית גם נוסע עם אלה כי עם סכין יש יותר סיכוי לגרום לפציעה משמעותית :roll:.

וedan82,אתה קצת אופטימי לגבי האנשים שמספיק מוכשרים לפרוק אותך מסכין/אלה וכו' בלי להפגע.

בכל מקרה ברוסית יש פתגם שבתרגום ישיר אומר "אין שום מהלך נגד לום" (כמובן שברוסית זה נשמע טוב).

ד"א,עד עכשיו הייתי בבטחון מלא שאסור לי לנסוע עם אלה באוטו. האם טעיתי?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
סכין אומנם יותר מסוכנת מעצם היותה "חודרנית", אבל שוב, אם התוקף שלכם מעט מיומן הוא ינטרל את הסכין מהר מאוד, ואז אתם שוב בבעיה כי אתם בטווח מגע.

לרוב, בחור שיודע לנטרל סכין כהלכה יידע גם איך להשתמש בגוף שלו ככלי תקיפה יעיל.

הבחור שאתה מדבר עליו - בחיים לא יתקוף אותך ראשון.

אצלי יש אולר עם פנס מובנה בתוכו - מאוד נוח ושימושי. מקווה להמשיך להשתמש בו לצורך הכנה של בשר על האש.

דוגל באמונה של - תברח מערס דפוק אפילו שאתה על פונטו 1.1

אני חושב על מקרה הכי גרוע (והגיוני) - הלך האוטו, באמצע הדרך בין עירונית, אתה לבד או עם חברה. אמצע הלילה - חשוך אתה מחכה לגרר.

פתאום באים אליך בדואים ולא כדי לעזור. מה תעשה? סבלנות? לרוץ? לברוח? לתת את כל הכסף ופלאפונים? לא לעניין.

אז איפה קונים שוקר?

פורסם

מה שלא תעשו, אל תשתמשו במשהו שעלול לצאת מהידיים שלכם ולשמש נגדכם.

הכי טוב= ללמוד אמנות לחימה כלשהי.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...