Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפוס Service INSP סקודה פאביה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששאלו את זה פה לגבי פולו וגולף. איך מאפסים את זה בפאביה?

ניסיתי להבין משהו שמצאתי באנגלית אבל לא היה ברור שם לאיזה כפתור בדיוק מתכוונים....

פורסם

לא בכול דגמים ניתן לבצע איפוס של ההודעה בלוח השעונים ללא חיבור לסורק תקלות.

לפעמים רק על-ידי חיבור למחשב הרכב ניתן לדעת איך מקודד לוח השעונים ברכב שברשותך.

צרף את תמונה של לוח השעונים ואולי אוכל לעזור לך וכמובן ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני קצת תקוע בלי כבל למצלמה שלי (לפחות לשעתיים הבאות). אני אעלה תמונה שאני אחזור לדירה שלי.

מישהו אחר אולי?

פורסם

מרק, בפביות - אפשרי.

לא זוכר כיצד מאפסים את זה - בלוח השעונים... :oops:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רשמתי שהדבר אפשרי אבל לא בכול הדגמים. במידה והבחור ייעלה תמונה של לוח השעונים שקיים אצלו ברכב אני הסביר לו כיצד ניתן לאפס.

פורסם

צירפתי תמונה, מקווה שזה מספיק ברור. צילמתי את כל הלוח אבל הייתה לי בעיה בגלל ההגבלה של גודל תמונות...

skoda.jpg

פורסם

1. מפתח בסווי'ץ במצב OFF

2. לחץ על הכפתור בתמונה שצירפת והחזק אותו לחוץ !! בו זמנית סובב את המפתח למצב ON (לא להניע)

ברגע שיופיע על התצוגה הכיתוב "OIL..." שחרר את הכפתור וסובב אותו ימינה עד שיופיע הסימון "----", לאחר שהופיע הסימון שציינתי לחץ שוב פעם על הכפתור עד שיופיע הכיתוב "INSP..", ברגע שהכיתוב יופיע שחרר את הכפתור וסובב אותו ימינה והכיתוב "----" צריך להופיע".

3. העבר את הסווי'ץ למצב OFF

זהו..

skoda.jpg

פורסם
הצלחתי. עשיתי בדיוק מה שאמרת.

תותח אתה.... עכשיו זה יתריע לי בעוד 10,000 ק"מ?

עוד 15,000.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מדוייק, טיפול INSP משמעותו טיפול בקרה/בדיקה כול 30K או שנה.

בדרך כלל ההודעה INSP תופיעה חודש לפני טיפול בקרה למיטב זיכרוני.

• תוכן חדש...