Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ...

כולי אובד עצות רכשתי רדיו דיסק dvd של shark דגם SH7650 כמו כן התקנתי רמקולים ...

ההתקנה בוצעה באופן פרטי על ידי חבר שמבין בהתקנות מהסוג הנ"ל ואת האמת הייתה די פשוטה. אך שהדלקתי את המערכת משום מה יש סאונד לשנייה ואז נפסק לכמה שניות ושוב חוזר חלילה גם ברדיו וגם בדיסק אשמח אם תוכלו לעזור לי...

פורסם

אם אתה בטוח שהרדיודיסק עובד בוודאות אז ההתקנה לקויה .

תעבורו על כל החיבורים לוודא שהכל מחובר כראוי .

אם אתה לא בטוח לגבי הרדיודיסק הכי קל יהיה לך לפרק אותו ולחבר לרמקול אחר ולוודא שהוא תקין.

בהצלחה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

דרך אגב אני החלפתי מהמערכת האורגינלית של הרכב (אשר חובר למע' עם פלג) לרדיו דיסק dvd אשר בא עם מתאם מה שהופך את ההתקנה פשוטה, יש לי מתח למע' והוא דולק באופן רציף רק הסאונד מגיב לסירוגין גם מהרדיו וגם מהדיסק

פורסם

קשה לדעת,

האם מחובר מגבר למערכת?

האם כל החיווט הדוק ולא רופף?

האם בודדת היטב חוטים סוררים?

גם אם אתה בטוח בעצמך,שווה לעבור שוב על כל החיווט,לנסות להשמיע דיסק לפני קיבוע הרדיו דיסק.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אין לי מגבר ....

החיווט בא עם פלגים ומתאם...

יכול להיות שאולי הפינים בתוך הפלג רופפים???

"האם בודדת היטב חוטים סוררים?" וסליחה על הבורות מה זה חוטים סוררים

פורסם

חוטים סוררים,קרי, חוטים גלויים/חשופים.(בסופם בד"כ)

שוב,שווה לבדוק מחדש את החיבורים+חיווט.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...