Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ אתכם על השחרת חלונות אחורים באודי A3 שנת 2002 צבע: כחול כהה

מה אתם חושבים? יתאים לצבע כזה השחרת חלונות? למישהו אולי יש תמונות של הרכב הנ"ל עם חלונות שחורים?

תודה

פורסם

אישית, יש לי סלידה מחלונות אחוריים מושחרים. אחת התופעות היותר ערסיות/דוחות בעולם הרכב כיום.

ובמיוחד בצבע אלגנטי ככחול כהה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מכוער זה כן, אבל מאוד שימושי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מסכים אתכם שהשחרה מאחרוה ומקדימה ביחד זה הרבה יותר יפה..

אבל לפי מה שאני יודע מקדימה זה לא חוקי האם אני צודק?

תודה

פורסם

מאחורה זה חוקי למהדרין!

קח אותי לדוגמה,כמוך יש לי רכב 2 דלתות.

שבמצב כזה הכי יפה השחרה:

הסיבות שאני לא משחיר:

1.נותן קצת מראה ערסי [אצלי החלפתי לבקליות מקוריות במקום המושחרות+הורדת מסיכות מקדימה לנקות מראה ערסי מזמין משטרות]

2.כמו שכבר ציינו פה השחרה חזקה מדיי זה ממש מגעיל ,אז מן הסתם הייתי בוחר בדרגת השחרה עדינה,הבעיה היא שבארץ אסור להשחיר גם מקדימה וזה יוצא קרקס וממש חצי עבודה שהרי רוב הזמן מקדימה יושבים אצלי ברכב אז נגיד עשיתי השחרה מאחור אבל מקדימה מה ? אני אתבשל ומאחור הריפודים יהיו צוננים ?

לכן אני מציע לך לרדת מהעניין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...