Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את חולי הגדג'טים שבטוח יקנו אחד(אם אין להם)

יש את הסטיילסטם שיהיו חייבים אחד בשביל הסטיים.

אבל הם חייבים למכור 900000 טלפונים בשלוש שנים,זה אחוז די גדול מהאוכלוסיה הבוגרת.

יש שנאה די גדולה בארץ למוצרים אמריאים:דונטס,סטארבקס,פפסי,בדוויזר,סמואל אדמס,אפל מחשבים לא מצליחים למכור פה...

אייל

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא סובל את אפל באופן כללי ,את הפלצנות שלהם ואת מה שהם מייצגים.

לדעתי ברגע שהאייפון יהפוך למוצר שיש אותו לכולם הוא יאבד את הייחודיות שלו , כרגע כל מה שמיוחד בו הוא העובדה שהוא קשה להשגה ואנשים אוהבים להשיג דברים שהם קשים להשגה.

עם זאת, לדעתי יש מצב שיהיה לי אייפון בשלב מסויים , כנראה שזה יהיה בשלב בו יחלקו אותם חינם בסופר על כל קניית קרטון חלב , כי אחרת אין לי מושג איך הם יפזרו מליון טלפונים ב3 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי N97 חדש,

ואיפון 3G 16GB,

אין מה להשוות האיפון מכשיר מדהים בכל מובן,

יתכן ולא מעט ילדים חושקים בו לפוזה, אבל המכשיר הזה סוגר כל צורך משרדי שקיים

ומוסיף לזה המון שייק, והמון אפליקציות שונות ומשונות שפשוט אין במכשירים אחרים.

פורסם

יש שנאה די גדולה בארץ למוצרים אמריאים:דונטס (יש לנו סופגניות מלאות ריבה. יותר טעים), סטארבקס (יש לנו ארומה משלנו וגם בניו יורק. אגב האמריקאים אומרים שארומה אחד קטן הרבה יותר מוצלח מכל מאות אלפי הסניפים של סטארבקס), פפסי (הקוקה קולה תוצרת בני ברק יותר טעימה מהפפסי תוצרת נתניה/אשקלון) ,בדוויזר, סמואל אדמס (יש לנו גולדסטאר שהיא בירה די טובה), אפל מחשבים לא מצליחים למכור פה... (רק בגלל המחיר המופרז. איידיגיטל)

5 תווים

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
לא סובל את אפל באופן כללי ,את הפלצנות שלהם ואת מה שהם מייצגים.

לדעתי ברגע שהאייפון יהפוך למוצר שיש אותו לכולם הוא יאבד את הייחודיות שלו , כרגע כל מה שמיוחד בו הוא העובדה שהוא קשה להשגה ואנשים אוהבים להשיג דברים שהם קשים להשגה.

אתה מתייחס רק לתושבי הארץ או בכלל בעולם?? כי למרות שהוא נמכר במיליוני יחידות בעולם - הוא ממש לא איבד מהייחודיות שלו. להיפך.

עם זאת, לדעתי יש מצב שיהיה לי אייפון בשלב מסויים , כנראה שזה יהיה בשלב בו יחלקו אותם חינם בסופר על כל קניית קרטון חלב , כי אחרת אין לי מושג איך הם יפזרו מליון טלפונים ב3 שנים.

באופן אישי אני חושב שהוא לא יתפוס, לפחות לא בשלב הזה. בעוד כחצי שנה (אפילו פחות) אמור להיחשף הדור הבא, ולכן אין שום סיבה הגיונית לשלם (ככול הנראה) מחירים מופקעים על מכשיר שיהפוך ללא רלוונטי בעוד חצי שנה.

בלי שום קשר, כל מי שרצה אייפון השיג אחד בדרך כזו או אחרת. וזה ממש לא קשה.

מבחינתי, זה המכשיר הכי טוב שהיה לי מעולם. אני לא זוכר את עצמי עם אותו מכשיר יותר משנה וחצי בעשור האחרון, ואני גם ממש לא רואה את עצמי מחליף למשהו אחר. רק לדור הבא שייצא.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אתמול בדיוק הראו בחדשות שבהשקה בסין לא נרשמו תורים מיוחדים לרכישת המכשיר וזה בגלל שהרבה אנשים ייבאו בעצמם את המכשיר וגם בגלל ההתחייבות וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתם יודעים, ברגע שלא צריך לעשות שמיניות באוויר כדי להביא אייפון לארץ, ולעשות עשיריות באוויר אחר כך כדי לפרוץ אותו בשביל כל שטות, או לשלם מחיר מופקע למי שכבר עשה זאת, הוא מאבד מהקסם שלו.

ברגע שאפשר פשוט להיכנס למרכז שירות של פלאפון/סלקום ולקחת אחד בתמורה להתחייבות, הוא פתאום לא כל כך קורץ לעין, הלא כן?

זה פשוט המצב שהיה עם נוקיה N97, שברגע שיורוקום הביאו אותו לארץ, הפסיקו להתלהב ממנו.

נ.ב. זה נראה לי כמו המכשיר שיחליף אצלי את ה-5800:

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שאפשר להסיק מהמקרה בסין וברוסיה על מה יהיה בארץ

המכשיר יתפוס בארץ לדעתי.

הם לא מחוייבים ל 900K ב 3 שנים, הם הורידו את אפל למספר נמוך יותר, 750 ואולי אפילו "רק" 600, הדיווחים טיפה מבלבלים וקשה לדעת בוודאות (כמו כל דבר מאפל) אבל הם ירדו.

יותר מפתיע אני יודע שחברה אחת לפחות קיבלה אישור לפוצץ ערכות בשביל לשים את הלוגו שלה, נדמה לי שזו פעם ראשונה בעולם שאפל מרשה את זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אייפון הוא מכשיר מעולה עם חסרונות משלו. לדעתי מי שבאמת רצה אייפון כבר רכש לעצמו . הוא יצליח אבל לדעתי לא יגיע למספרים של 900000 וגם לא 600000.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
5 תווים

(יש לנו סופגניות מלאות ריבה. יותר טעים) סופגניות פעם בשנה זה לא כמו דונטס פעמיים ביום.כנראה שלא אכלת קריספי קרים שאתה חושב שסופגניות יותר טעימות.

(יש לנו ארומה משלנו)על כל סניף של ארומה יש בערך מיליון סניפים של סטארבקס,תאמין לי עם כיסוי עניים אין לך סיכוי לזהות איזה קפה אתה שותה.

(הקוקה קולה תוצרת בני ברק יותר טעימה מהפפסי תוצרת נתניה/אשקלון)את יודע שיש מדינות שפפסי נמכר יותר מקוקה קולה?בארץ אין להם 10%

(יש לנו גולדסטאר שהיא בירה די טובה)איכס

(רק בגלל המחיר המופרז. איידיגיטל) זה לא בגלל מחיר מוגזם,זה בגלל שמרגישים קירבה לזבל של מיקרוסופט שחברים שלנו עובדים בחברה.

אני קניתי 2G משומש לפני כמה שבועות, הם מכינים את המערכת לארץ ויש שינויים כל יום.

פתאום אני רואה שהמפות עובדות בעברית,הוא מצא לי דברים אתמול ששני מכשירי GPS לא מצאו.

STREETVIEW של ארה"ב באייפון זה אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי.

אייל

פורסם
(יש לנו סופגניות מלאות ריבה. יותר טעים) סופגניות פעם בשנה זה לא כמו דונטס פעמיים ביום.כנראה שלא אכלת קריספי קרים שאתה חושב שסופגניות יותר טעימות. (תאמין לי שאכלתי מספיק ג'נק אמריקאי כשהייתי שם. לטובת הקלוריות אני מעדיף לאכול סופגניה פעם בשנה על הסמרטוט שמן הזה שנקרא דונאט.)

(יש לנו ארומה משלנו)על כל סניף של ארומה יש בערך מיליון סניפים של סטארבקס,תאמין לי עם כיסוי עניים אין לך סיכוי לזהות איזה קפה אתה שותה. (תתפלא, אבל אני מבין בקפה ויודע להבחין בין רוסטיקו תוצרת טקסס לבין ערביקה מאתיופיה)

(הקוקה קולה תוצרת בני ברק יותר טעימה מהפפסי תוצרת נתניה/אשקלון)את יודע שיש מדינות שפפסי נמכר יותר מקוקה קולה?בארץ אין להם 10% (שיווק לקוי כנראה)

(יש לנו גולדסטאר שהיא בירה די טובה)איכס (איכס לך. בירת שעורה טובה. אני דווקא אוהב בירת חיטה דוגמת פולנר)

(רק בגלל המחיר המופרז. איידיגיטל) זה לא בגלל מחיר מוגזם,זה בגלל שמרגישים קירבה לזבל של מיקרוסופט שחברים שלנו עובדים בחברה.

6 תווים

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לדעתי לא יתפוס ומהר מאוד ירדו מחירי החבילות.

ואם זה לא יספיק - גם הרבה ימכרו ביד שנייה - כי בסוף היום - זה לא מכשיר נוקיה פשוט שמתאים לכולם.

ואז אני אצפה לשלב הזה ואשדרג אותי ואת אשתי (2G ו3G בהתאם)

ההתחייבויות שלהם וההתחייבות של החברות מול אפל - קצת קיצוניים לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מעט אנשים לא ייבאו מכשירים באופן עצמאי בגלל חשש מחוסר במעבדות מקצועיות לתיקון. (כמוני לדוגמא. לא רציתי לקנות מכשיר ב3000 ש"ח ואז לתת אותו לחאפר שטוען שהוא יכול להחליף מסך)

מה גם שחלק גדול מאלו שכן רצו להביא מכשיר, לא רצו להתחיל עם הבלאגן של הפריצה. (הפתוחים כבר ממש יקרים ולא לכולם יש את הידע לפתוח לבד).

כחובב גאג'טים מושבע וכאחד שתמיד היו ברשותו המכשירים המתקדמים ביותר, אני אומר בלב שלם שהאייפון הוא מפלצת מטורפת!

יש במכשיר הזה הכל. ואם אין, אחרי חיפוש קצרצר ברשת אתה תמצא את מבוקשך.

אז נכון, אצל רוב המשתמשים הוא ישמש בעיקר לשליחת SMSים, לשיחות ולדאווין.

ודווקא למשתמשים האלו האייפון פשוט לא מתאים!

את שלי רכשתי בגרושים מאחד שפשוט לא הסתדר איתו, לא עם הצורך בחיבור למחשב, לא עם האייטיוס וכו'.. (דרך אגב, הוא רכש N95 8Gלאחר מכן והוא מרוצה עד הגג.)

לכן לדעתי תהיה התלהבות בהתחלה(לא יודע אם 900000 מכשירים. אבל תהיה ), ואז הרבה משתמשים יבינו שהוא לא בשבילם ויהיו "תקועים" איתו בהתחייבויות ל3 שנים.

אני כבר מתכנן על 3GS משומש מאחד כזה.:twisted:

עודד.

רק עכשיו ראיתי שLIVIUR כתב דברים דומים לשלי.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...