Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
palm pre, תודה רבה.

+1

אני עם אייפון כבר... כמעט 3 שנים, בערך מהזמן שהוא יצא.

האייפון מדהים ללא ספק, אבל אני כנראה אשדרג ל-Palm Pre ולא לאייפון 3GS. עושה רושם שהוא מדהים לא פחות.

בעיקר בגלל שהאייפון אכן איבד את היחודיות שלו וזה עוד לפני שהרשתות בארץ צריכות להפטר מיותר מחצי מליון אייפונים.

זה מרגיש כאילו כל בן אדם שני ברחוב בעל אייפון.

מה לגבי ה-Palm Pre באמת?

יצאה כבר גרסת GSM? אפשר להפעיל\לפרוץ בארץ? יש עברית?

הדבר היחיד שמטריד אותי:

pagerender.gif

ועוד איזכורים על כך שהוא איטי יותר מה3GS.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום שבת שיחקתי עם PRE GSM, (פעיל ברשת ישראלית, בלי עברית כרגע) היבואן, אקסל טלקום, עושה שמיניות מול PALM לקבל מכשירים, כמו שאתה רואה כרגע בלי הצלחה, חבל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
טלפון כלומר מכשיר שאמור לקלוט טוב, להעביר דיבור ושמע באיכות טובה וכו'.

תנסה את ה E52 - זה הולך להיות המכשיר הבא שלי.

פורסם

אייל - ואוטו אמור רק להביא אותך מא' לב' באמינות...

וכמו שנאמר - 5800 - צעצוע נחמד וניסיון נחמד - מכשיר טאץ' ? נוקיה עוד לא ממש הוציאה כזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני שמעתי לפני כמה ימים שאורנג' עדיין לא מוכנים לאייפון והוא עוד לא נכנס לרשת.

אין לי מושג מאיפה אתה שומע את הדברים האלה.

אורנג' הם הראשונים שהוציאו הגדרות APN וMMS כפריימרי קארייר.

ז"א שברגע שהכנסת סים של אורנג' ישראלי למכשיר, הוא כבר יודע את ההגדרות אינטרנט וMMS אוטומטית.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לי יש את ה TOUCH PRO 2, מרוצה עד הגג (למרות הווינדוס) ממכשירים של HTC בכלל. יש דברים שפשוט אי אפשר לעשות בלי מערכת הפעלה נורמלית.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
HTC HD2 מכשיר הכי טוב שיש היום לוקח בהליכה את האייפון

אכן מכשיר מומלץ מאוד. המעבד הכי חזק בשוק כרגע וממשק יותר טוב מזה של האייפון.(אשכרה שיפור של הממשק של הIPHONE)

פורסם
אכן מכשיר מומלץ מאוד. המעבד הכי חזק בשוק כרגע וממשק יותר טוב מזה של האייפון.(אשכרה שיפור של הממשק של הIPHONE)

אכן חזק, אבל הSNAPDRAGON הוא החזק בשוק. (בלי להתייחס למכשירים שרותמים אותו)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
ו...?

הא, חשבתי שאתה מכיר אותו בכללי ושואל ספציפית לגבי ה GSM ולא לגבי ה PRE, אז צינתי שיש לפחות אחד בארץ שפעיל כי החזקתי אותו ביום שבת ביד :)

הוא זריז, המשק מגע שלו טוב והוא חש גם מגע מתחת לשטח התצוגה, התפעול נוח ומרגיש אינטואיטיבי, הגודל ביד מרגיש סבבה, יש אנשים שאוהבים יותר מקלדת אמיתית וזה כמובן היתרון שלו לא ניסיתי לגלוש איתו, זו התרשמות של כמה דקות בודדות.

שלא כמו נוקיה 5800 למשל שעשה לי חררה אחרי 5 דקות, ה PRE עשה לי חשק לעוד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כנראה שלא קלטת לאיזה כיוון הטלפונים הולכים היום...

היום המכשיר עצמו הולך ונהייה פשוט פלטפורמה, אייפון לעומת האחרים לוקח בזחילה לא בהליכה...

עצם זה שלאייפון יש עשרות אלפי תוכנות ואתה יכול בעצם להפוך אותו למכשיר ייחודי לצרכים שלך גם מבחינת מראה הממשק וגם האפשרויות בו בין אם זה תוכנות ובין אם זה דברים אחרים בממשק כדי שיהיה נוח (למשל אני שמתי את הלוח שנה על המסך נעילה במקום שזה יהיה ציור).

כל המתחרים לצערי לא מגיעים לרמה הזאת וזו הגאונות של אפל... לא המכשיר עצמו למרות שאין ספק שהוא נחמד אבל בהחלט לא המוביל בתחום הטכנולוגי.

דבר נוסף הוא שכרגע הפיתוח של תוכנות ומשחקים לאייפון גדול פי כמה וכמה מאשר כל פלטפורמה אחרת, אז כן הHTC או הפאלם חמודים אין ספק אבל אחרי שאתה קונה אותם מעבר לתכונות שקנית איתם לא תוכל להוציא מהם הרבה יותר בעוד שבאייפון כל הזמן יוצאות תוכנות חדשות שמצליחות לנצל מחדש את התכונות לדברים מדהימים.

ורק לעצם העניין שאם אתה קונה פלאפון ש"אין לאחרים" או תקנה משהו חדש כדי להיות מיוחד ומגניב אין מה להעשות חוץ מלהצטער בשבילך, פלאפון זה בין השאר דבר פרקטי אם משמש אותך בצורה הטובה ביותר לא צריכה להיות סיבה לא לקחת אותו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני עם אייפון 3 שנים.

בהתחלה התקנתי כל תוכנה שיצאה, היום כבר ממש לא, רק כבר דברים שבאמת קריטיים.

גם לפאלם יש פיתוח תוכנות, אומנם לא בכמות של אפל אבל עדיין.

אני לא אקנה טלפון שהוא לא פרקטי או לא ישמש אותי בצורה שאני רוצה, למקרה שלא הבנת.

וכן, אני אתן עדיפות למכשיר שלא יהיה לכל בן אדם שני בארץ במידה שהם יראו אותו הדבר בעיני.

אז אם יש משהו אחר שלא נופל בפונקציונליות, מתאים לי וכו' אין לי סיבה לא לרענן קצת.

תמיד אפשר לחזור לאייפון בעתיד.

• תוכן חדש...