Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיפה, שהם מכריחים אותך לרכוש את תוכנת הניווט המעפנה שלהם

שבשוק יש לך IGO8, SYGIC, WAZE, GOOGLE-MAP, איתוראן GPS,

5 תוכנות ניווט "אמיתיות" לישראל, מבוססות על מקלט GPS פנימי, ודוחפים לך בכח חבילת ניווט

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי זה "הם" ?

פלאפון ? החבילות הבסיסיות הן ללא שום תוכנות GPS, ברור לחלוטין מה המחיר לדקת שיחה, נפח גלישה וכו.

כל שאר החבילות לא מעניינות לדעתי.

פעם ראשונה אחרי 10 שנים שאני חושב שפלאפון רלוונטית שוב.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מחיר המכשיר ב אפל ארה"ב הוא 199 $, בחישוב מהיר לפי שער דולר של 4 שח ופה אני עוד מגזים בשער הדולר המחיר יוצא 796 שח.

$199 זה המחיר אם אתה מתחייב ל AT&T לתוכנית חודשית שעולה יותר מהתוכניות החודשיות בישראל! (למרות שכנראה מקבלים יותר דקות ודאטא).

המחיר לiphone 3gs 16gb "ללא חוזה" הוא בסביבות ה 700 דולר אם אתה מוצא איזה קופון ו750 דולר דרך האינטרנט ללא משלוח.

750 דולר זה 2850 שקל בדיוק. תוסיף מע"מ זה 3250 שקל. האם 3500 שקל בפלאפון (ב36 תשלומים ללא ריבית) נשמע לך הרבה?

פלאפון ? החבילות הבסיסיות הן ללא שום תוכנות GPS, ברור לחלוטין מה המחיר לדקת שיחה, נפח גלישה וכו.

החבילות ללא התחייבות או ללא כמות מגוחכת של דקות שנקראות SMART DEAL כוללות בתוכן את השיקוץ הזה, ואלה הן "החבילות הבסיסיות" דווקא.

אנשים כמוני שלא מדברים הרבה ועדיין רוצים להתקדם למכשיר חכם לא יכולים לשלם פשוט את מה שאנחנו משתמשים וכנראה הסיבה היא שהחברות הסלולריות לא רוצות שיהיה לי את המכשיר הכי יוקרתי שהן מציעות ואני אשלם להם "רק" 50 שקל בחודש. הן רק מחפשות לחלוב כמה שיותר.

פורסם
ל NOAM M

איך אתה אומר ש 3560 שח זה לא הרבה יותר יקר מארה"ב ??

מחיר המכשיר ב אפל ארה"ב הוא 199 $, בחישוב מהיר לפי שער דולר של 4 שח ופה אני עוד מגזים בשער הדולר המחיר יוצא 796 שח.

והמחיר המבוקש בארץ הוא 3500 שח הבדל של כמעט פי ארבע וחצי ואתה אומר שזה לא הרבה יותר יקר.. קצת קשה לי להבין אותך

ולידיעתך : במידה ואתה מצליח להביא מכשיר מארה"ב לארץ ולשלם עליו מכס ודמי הובלה ופתיחה לרשת ישראלית וצריבה באנגלית המחיר המקסימלי שתגיע אליו הוא כ 2000 שח גג בדוק.

חבל לי על כל אלו שרצים לקנות את המכישר...ברור שגם אני רוצה אבל יש גבול וטעם טוב !

199$ זה אם אתה קונה מכשיר ומתחייב לחבילה כלשהי. (בדיוק כמו פה במסלול "הכי כדאי". לדוגמא 399 ש"ח חד פעמי על המכשיר עצמו והשאר זה כבר חלק מחבילה.)

גם בארה"ב וגם באירופה אם אתה קונה מכשיר ללא התחייבות לשום מפעילה סלולרית ולשום חבילה אתה משלם די הרבה.

באירופה למשל זה מגרד את 700 אירו!! שזה יוצא בחישוב זריז כ 3900 ש"ח (יש מדינות שבהן אתה מקבל החזרי מס).

עודד.

אופס, בזמן שניסחתי את ההודעה NOAM M כבר הגיב..

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אורנג' מוכרים בכלל את האייפון? כי לא ראיתי אותו בקטלוג באתר שלהם, וגם לא ראיתי שום אזכור באתר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סליחה, אבל כולם השתגעו. מה זה המחירים הללו?! אני יודע שהאייפון הוא מכשיר מתוחכם וכו', אבל במחיר כזה?!

טוב ככל שיהיה, הוא ממש לא שווה את המחיר הזה...

פורסם

נראה שהמכשיר הזה מתאים רק למי שמדבר המון בחודש, או לחילופין מוכן להוציא סכומי עתק על משחק (כי זה מה שזה, בסופו של דבר).

אגב, באמת אי אפשר להבין כלום מהחבילות האלה. אני מחכה שאיזה עיתון כלכלי ינסה לעשות סדר ולהסביר לקוראים מה יותר זול. בעצם, אני לא מחכה. המכשיר הזה פשוט לא מספיק מעניין אותי. לא כיום לפחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מחכה לקבל את ההצעה לעסקים.

כרגע אני נמצא באיזו תכנית עסקית מטורפת (לטובה) דרך העבודה של אמא שלי.

במייל שאורנג' שלחו לי הם כתבו שההצעה תגיע לאיש הקשר של החברה ואז כל המעוניין יוכל לרכוש את המכשיר בהצעות משתלמות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

noam_m, לא הבנתי איפה ההסתבכות, יש מסלול, "הכי כדאי פלאפון"

יש שם 250 דקות 250 סמסים חבילת גלישה ללא הגבלה (אתה לא יכול לעבור 10G אלה אם אתה מודם לשרת הורדות)

ומחיר ברור לחריגה, על דקות שיחה וסמסים.

איך זה מסתבך את העיניינים ?

שתי החבילות האחרות מיועדות מראש למי שרוצה לנווט איתו ולשלם על זה

אם אתה לא רוצה לנווט למה אתה מתעקש לבחור באחת החבילות האלה ?!

שלא תבין לא נכון, מעולם לא היתי קשור עסקית לפאלפון החזקתי בעבר הרחוק מכשיר שלהם אבל אני כבר 10 שנים מנותק מהם (המספר אפילו נדד איתי לסלקום מאז אפשרות הנייוד)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין הסתבכות, יש התבכיינות ;-)

במסלול "הכי כדאי בפלאפון" אין אופציה לאנשים שלא מדברים כמות גדולה של דקות.

האנשים החוצפנים שלא מבזבזים שעות בטלפון צריכים לבחור בחבילה שלדעתך היא למי שרוצה לנווט איתו (שלמעשה התוכנות ניווט החינמיות יעשו את העבודה גם). אני רואה את החבילות האלה כאופציה היחידה לבן אדם שלא מדבר 300 דקות.

הייתי רוצה לראות חבילה של 2GB הורדה בעלות של 20 שקל לחודש ללא התחייבות לשירות ניווט, כמו שכולללללנו משלמים כרגע על "חבילת גלישה" שאנחנו לא באמת צריכים אבל מחייבים אותנו אם יש לנו מכשיר דור שלישי מעפן.

ושלא תבין אותי לא נכון, לדעתי ההצעה של פלאפון גם הכי משתלמת וגם הכי מובנת. פשוט חסר שם משהו.

פורסם

תמיד יהיה חסר משהו למישהו, אבל אם אתה "מתעקש", הנה פתרון.

אם הלקוח מעוניין לקנות iPhone במזומן ובהתחייבות לאחד ממסלולי הרשת הקיימים (לא מסלולי iPhone), המחירים הם להלן: למכשיר הבסיסי של 8G ישלם הלקוח 2,625 שקל, לגרסת ה-3GS ישלם 3,150 שקל ולמכשיר ה-32G ישלם 3,675 שקל. (ציטוט מאתר iphones.co.il)

להביא אותו מחו"ל יעלה במינימום אותו דבר (ארה"ב) ואפילו הרבה יותר (איטלקי סים-פריי)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה בסדר, בכל החברות אין מסלולים טובים למי שמדבר מתחת ל-100 שקלים בחודש, הסיבה היא שהם רוצים לגרום לך לקחת חבילה קבועה מראש וקידוע החבילות האלה זה בהתחייבות וככה אתה כבול אליהם בחבילה קבועה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הסיבה הרבה יותר פשוטה, הם רוצים להרוויח.

איזה סיבה יש להם לתת איפון מתנה וחבילה עם מינימום תשלום של 10 שקלים לחודש בהתחיבות של 18 חודשים, סה"כ 180 שקל כשהם צריכים לשלם לאפל (נגיד) 2200 שקל על המכשיר ? הם יפסידו לא מעט כסף ככה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם הלקוח מעוניין לקנות iPhone במזומן ובהתחייבות לאחד ממסלולי הרשת הקיימים (לא מסלולי iPhone), המחירים הם להלן: למכשיר הבסיסי של 8G ישלם הלקוח 2,625 שקל, לגרסת ה-3GS ישלם 3,150 שקל ולמכשיר ה-32G ישלם 3,675 שקל. (ציטוט מאתר iphones.co.il)

וכמה יעלה לי גלישה? כרגע באורנג החבילת גלישה שעולה 20 שקל כוללת רק 20מגהבייט.

• תוכן חדש...