Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היתה בעיה מוזרה מול אורנג בנושא.

יש להם חבילת 5 גיגה ב 80 שקל, יש לי אותה על מודם USB (מוצר קקמיקה שלא יתואר, אבל לא משנה)

רציתי לשים את אותה החבילה כתוספת לקו אחר - "אי אפשר, זו חבילה עסקית", אבל יש לי מודם עם חבילה כזו, טענתי, "לא אי אפשר, זה הולך רק על מודמים", אבל אם אני מוציא את זה מהמודם ודוחף בטלפון יש לי אפשרות להתקשר, לשלוח SMSים, זה קו לכל דבר, "הא נכון שאפשר, אבל אני לא יכולה לשים לך את החבילה על טלפון רגיל"

לא ברור לי מי שם נפל הרגע מהעצים ולא מבין ש 80 שקל על 5 גיגה זה 80 שקל ולא משנה אם אני שם את זה על מנוי משה זוכמיר עם מודם סלולרי או על ישראל ישראלי עם נוקיה N97 וקו משפחה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך באורנג' חבילת גלישה של 5 ג'יגה ב60 ש"ח. בעקרון זה 80 ש"ח ,אבל כשאתה קונה אותה אתה לא משלם את ה19.90 שכל דור שלישי מחוייב אליו. זאת אומרת ש"בסך הכל" אתה מוסיף עוד 60. שזה לא מעט.

אני הצלחתי להוריד אותם לתוספת של 40 ש"ח בלבד לחבילה הזאת. אך בסוף לא הצטרפתי.

חבר'ה אבל למה לגלוש מהאינטרנט הסלולארי?

כמעט בכל חור יש היום wifi.

פשוט משתדלים לעשות גלישות ארוכות או כבדות רק דרך wifi ואת הנפח הסלולארי שומרים למקרי "חירום".

עודד.

התשובה היא לשאלה של NOAM N

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני קניתי את החבילה של ה5 GB ב80 שקל מאורנג', רק בגלל שאני משרת במדבר ושם אין WIFI :?, אני מחבר את הטלפון למחשב הנייד ומשתמש בו כמודם לכול דבר [K800i].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ד"א - כשמבקרים בסניפים ומתחילים לדבר - מגלים עוד אופציות חוץ מהמצורפות.

לדוגמא - אורנג' - חבילת סטודנטים של 1000 דקות לכל הרשתות ב300 ש"ח (ובמחיר הזה - החזר מלא בגובה המכשיר עבור 3GS 16 גיגה) , ומחבר - גם לסלקום יש גירסא מאוד דומה של החבילה הזו - פחות דקות ו250 ש"ח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
5 תווים

לגבי קוקה קולה,אתה מודע לעניין שלמעט אריזה ומים,לא מייצרים במפעל בבני ברק את התרכיז עצמו של המשקה,כן ?..

את התרכיז למשקה מייצרים על כל מרכיביו אך ורק בטורונטו=ארה"ב.

זה אחד הסודות הכי שמורים בעולם,את מספר האנשים שיודעים את ההרכב המלא של הקוקה קולה ניתן לספור על כף יד אחת (ועוד ישארו כמה אצבעות רזרבה...), אסור להם לטוס בו זמנית,גם לא במטוסים נפרדים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...