Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך להגיע מהצפון לאירוע המתקיים בכפר המכביה שברמת גן (רחוב פרץ ברנשטיין 7).

העפתי מבט על מפות מקוונות באינטרנט, וחוץ מהעובדה שצריך לנסוע כ- 100 ק"מ / כשעה וחצי לכל כיוון, לא מצאתי שום מידע מועיל. יש הוראות כמו "השתלב לכביש 5" (מה זה כביש 5?) או "השתלב ימינה על הרמפה לרמת גן" (?!) :shock:

בקיצור, אם מישהו יודע ומוכן להסביר לי בצורה "עממית" (לאחד כזה שלא מכיר שום כביש במרכז) איך מגיעים למקום הזה, אני אודה לו מקרב לב - עד מחלף גלילות אני יודע להגיע. אני צריך לעלות לאיילון דרום? ומה קורה אז?

תודה מראש,

גיא.

* מצ"ב ההוראות המוזרות במפה. אני לא יודע על איזה רמפות וכבישים הם מדברים :screwy:.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

אתה מתחבר לכביש חיפה/ת"א הישן - כביש מס' 4, נוסע כל הדרך ישר, עובר את מחלף קוקה-קולה (מצד ימין שלך אתה תראה את המפעל).

לאחר שתעבור תחנת דלק פז, תהיה לך פניה ימינה, אתה מתחבר אליה - זה נקרא מחלף בר-אילן, ממשיך ישר עד לצומת הבא, בצומת הבא אתה פונה ימינה - זה צומת אלוף שדה.

ממשיך ישר - לוקח את הנתיב הימיני ולא נכנס למנהרה, ברמזור הראשון אתה פונה שמאלה, ממשיך עוד 100 מטר בערך ומצד שמאל שלך יש את כבר המכביה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• אחראי פורום
פורסם

לגבי כביש 5, אמרת שאתה יודע איך להגיע לגלילות -

בגלילות עלה על הגשר המתעקל מערבה, בירידה ממנו היצמד שמאלה ואתה על כביש 5.

אני לא הייתי עולה על כביש 4, בטח כשמדובר על הקטע הכי מרומזר ועמוס שלו.

הייתי נוסע על כביש החוף - גלילות - כביש 5 - ובמורשה משתלב דרומה לכביש 4 ומשם כמו

ש-machinehead הסביר.

בהצלחה.

עריכה: באיזה יום/שעה אתה צריך לנסוע?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יוצא מהבית, נכנס לסקודה, שם קוד, סוויץ' למצב START, משלב לDRIVE, יוצא מיוקנעם לכיוון זיכרון יעקוב.

ממשיך בצומת פורדיס ישר, מגיע למחלף זיכרון על כביש החוף, עולה על כביש החוף (כביש 2) לכיוון דרום (שילוט לכיוון תל אביב.)

נוסע בכביש החוף ישר במשך כשעה, מגיע לצומת גלילות.

אחרי תחנת הדלק "פז" בהרצליה פיתוח, שנמצאת כשני קילומטר לפני גלילות, עובר לנתיב הימני.

עולה על גשר גלילות. מייד אחרי הגשר תופס אחד משני הנתיבים השמאליים, בשביל לא לרדת לאיילון דרום.

עכשיו אתה על כביש 5 לכיוון מזרח.

נוסע על כביש 5 כ 5 -6 קילומטר, ויוצא ביציאה השניה. כלומר יש לך יציאה לכפר הירוק, אתה לא יוצא בה, ואחריה יש יציאה לכביש מספר 4, אתה עובר לנתיב הימני ויוצא ביציאה הזו, כול הזמן נצמד לימין.

עכשיו אתה על כביש 4 (גהה) עם הפנים לכיוון דרום.

נוסע עוד כמה דקות, עד שאתה רואה בצד ימין שלך שלט ענק של פיזו/סיטרואן, ומגרש חניה עם פיזו וסיטרואנים חדשות לפני מסירה. ואחרי זה תראה תחנת דלק "פז" בני ברק.

אחרי תחנת הדלק תעבור לנתיב השני מימין, ותמשיך בו לפי השילוט לרמת גן/בית חולים שיבה

תזהר לא לקחת את הנתיב הימני ביותר, לכיוון קרית אונו.

עכשיו אתה נוסע בכביש צדדי, במקביל לכביש 4.

מגיע לרמזור, פונה ימינה לדרך אלוף שדה, מעט אחרי זה יש מנהרה. לא נכנס למנהרה, אלא עובר לימין, ומגיע לרמזור, שמעל המנהרה.

ברמזור הזה פונה שמאלה.

כפר המכביה נמצא כעבור כמה מטרים בצד שמאל שלך.

מאותת שמאלה, מגיע לשער, אומר לשומר שבאת לאירוע.

מחנה את הסקודה, ידית הילוכים ל PARKING, יוצא מהרכב, נועל. זהו

:-):-):-)

פורסם

למה דרך כביש 5?

הרבה יותר נוח באיילון עד לשלום ומשם מזרחה עד למנהרה לפני אלוף שדה (זו המנהרה היחידה) שבה לא יורדים אליה אלא לוקחים ימינה מעליה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה אולי יותר קצר קצת, אבל לבן אדם שלא מכיר את השטח, דרך מחלף אלוף שדה הרבה יותר קל ופשוט להגיע.

ממחלף השלום למנהרה באלוף שדה יש משהוא כמו 8 רמזורים, ולמי שלא מכיר את השטח, הייתי ממליץ לוותר על הקטע העירוני הזה.

פורסם
למה דרך כביש 5?

הרבה יותר נוח באיילון עד לשלום ומשם מזרחה עד למנהרה לפני אלוף שדה (זו המנהרה היחידה) שבה לא יורדים אליה אלא לוקחים ימינה מעליה.

ממש לא יותר נוח.

הנסיעה על איילון תעביר אותך בשטח בנוי רצוף רמזורים, בעוד שהנסיעה על כביש 4 תהיה מהירה ורצופה ועם צמתים מעטים.

האמן לי, אני עובר את הדרך הזאת בכל יום לעבודה. אם הרמזורים משחקים לטובתי, תוך פחות מ-20 דקות אני יכול כבר להיות שם. לעומת זאת, אם הרמזורים החליטו לעשות יד אחת נגדי, גם 40 דקות אינן זמן דימיוני בשעון :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יוצא מהבית, נכנס לסקודה...

.... יוצא מהרכב. זהו

:-):-):-)

כשמגיעים בסקודה ממקום למקום צריך לשלם, לא ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היום היה האירוע (כן, בשבת. אירוע משפחתי). מצוייד בטנק דלק מלא ו- 105 סוסים עירניים מתחת למכסה המנוע אשר מוכנים בכל רגע נתון לעקוף את העדר המתגלגל על הכבישים, יצאתי לכיוון מרכז הארץ (נשמע כמו איזה משפט שנכתב על איזו GTI עם 200 כ"ס, הא?). לפני היציאה הדפסתי את השרשור הזה, כדי שלא יהיו לי פאדיחות.

מה שבאמת הפתיע אותי (לטובה) היו הנהגים על כביש החוף - סדר מופתי, אף אחד לא נרדם בשמאלי וכולם מאותתים כמו ילדים טובים. אפילו שני ניידות מתנ"א שנרדמו בימני על מהירות מגוחכת של 90 קמ"ש נעקפו כל פעם בזריזות ובלי ציוץ (שבת בבוקר, השוטרים עייפים, כנראה סיימו משמרת. לא היתה להם דבורה ברכב), אבל איך שמגיעים לגלילות והלאה משם הבלאגן מתחיל: דחיפות, זגזוגים, צפירות, תנועות ידיים ומה לא. לאט לאט, תל אביבים...

שוב, תודה רבה לכולם ובמיוחד לבוקי על ההסבר המצויין, אתה דייקן להפליא - הגעתי בדיוק וללא תקלות. העיניים נשואות לאירוע הבא אשר יתקיים בקרוב בירושלים, אבל במקרה הזה עדיף לעלות על כביש 6 (רק חבל שזה נזק של 61 ש"ח בכל פעם).

100 ק"מ לכל כיוון?

זה אומר שאתה עומד לעבור את מכסת הנסועה השנתית שלך ביום:lol:.

המכסה עברה כבר מזמן - אתם יכולים לשכוח מכמות הק"מ שהרכב נסע בסיכום השנתי שהעלתי לפה, הרכב נוסע ונוסע מספיק - אני מאמין שבסיכום של שנה הבאה אסע מעל 10K ק"מ (שנתי). לא קניתי רכב חדש ומאובזר כדי להסתכל עליו מהמרפסת :-).

כשמגיעים בסקודה ממקום למקום צריך לשלם, לא ?

רק אם יש לה סיומת 25 בלוחית הרישוי, ורק אם מד הק"מ שלה מראה מעל מיליון ק"מ... זה פשוט הזוי איך שהאוקטביות האלו נוסעות בלי סוף ומסרבות למות. :shock:

פורסם
תודה רבה לכולם ובמיוחד לבוקי על ההסבר המצויין, אתה דייקן להפליא

אחרי שתעבור במסלול הזה 984 פעם, גם אתה תהיה דייקן להפליא. :-D ותזכור אותו עד לרמה של מהמרות בכביש וסדקים באספלט.

שמחתי לעזור.

• תוכן חדש...