Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לסט רמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק 2002 רציתי להחליף רמקולים מקורים כי הם כבר הלכו...

יש לי מערכת שנותנת 65*4 ואט אני רוצה אחרכך להוסיף מגבר עוד כמה חודשים טובים, ביקר אני שומעה מוזיקה חזקה ואיחותי לא רק באס.

ביקר מוזיקה: פופ, טרנס, ר'נ'ב, האוס.

הבנתי אדיף לקנות קומפוננת אני חושב ש 100 120 RMS זה יהיה חזק קראתי הרבה תגובות טובות על MOREL (אני יודע שאחי טוב זה לבוא לחנות ולשמוע) ואין לי אפשרות להוסיף סאב.

תקציב עד 2K עדיף פחות

גם שאלה חשובה הUH שלי לא התפוצץ כי הו מסוגל לתת 4*65 ואט לא RMS ו רמקולים 100 120 RMS ???

פורסם

סורי הוספתי עד 2K

מה אתה יכול להמליץ אולי לעשות משהוא אחר?

פורסם

אל תדאג ידידי,שום דבר לא יתפוצץ לך באוטו :) ,מה שכן אם אתה לא רוצה להרוס את הרמקולים תשים לב שאין עיוות שאתה מגביהה יותר מדי[וכבר אני אומר לך שיהיה],תשחק עם זה ותראה עד איזה ווליום ברדיו דיסק אתה יכול להגיע שישמעו ללא עיוותים.

חשוב לדעת מה התכנון היותר מדויק בעתיד,כמה כסף אתה תשקיע על מגבר? האם לא שכחת את עניין ההתקנה שעולה מכ-500 ויכול להגמר בכיף ב1600 רק עבור התקנת מגבר.

פורסם

להתקין אין לי בעיה יש חברים פורום ו גם אני למדתי חשמעל :) מגבר טוב עולה 1300-1600 ש"ח עם אני לא טואה

• תוכן חדש...