Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הממשלה רוצה שתבזבזו דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, אתה לא חי במדינה הזו ב 10-20 שנה האחרונות ?

תחום הרכב הוא הפרה החולבת של המדינה מבחינת מיסוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עכשיו ברור יותר למה באוצר רוצים לקבור את הדיזל בארץ. 10-15% פחות הכנסות ממס בשנה, יותר דיזל=פחות מס.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תגיד, אתה לא חי במדינה הזו ב 10-20 שנה האחרונות ?

תחום הרכב הוא הפרה החולבת של המדינה מבחינת מיסוי.

העניין הוא שהמדינה העמידה תוכנית לחיסכון לדלק ולאחר מכן היא בוטלה.

כלומר שלא יעזו לפגוע בתפוקת החליבה!

מצד שני, ישנם תוכניות לחייב מכוניות על פי פלטת מזהמים, ק"מ שנסעו בשנה וכו',(המדינה משתילה עוד עטינים בפרה כדי שיהיה מאיפה לחלוב עוד).

המדינה דו פרצופית והיא לא טורחת להסתיר את זה מהאזרחים בנוסף היא גם משתינה עלינו בקשת.

אני יודע שהמיסוי על הדלק מכניס המון כסף לקופת המדינה אבל חוסר האכפתיות, "תום הלב" של המדינה והשרים בה, וחוסר ההתחשבות על גבול ההתאכזרות באזרחים- זה מה שמכעיס.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני לא מבין למה ההפתעה?

כבר הרבה זמן אני מתווכח עם אבא שלי וחברים בנוגע לזה שהמדינה לא רוצה להכניס רכבים/קטנועים חשמליים והם נגד הקורקינטים החשמליים וכל דבר שיחסוך בדלק, ואז אומרים לי אבל תראה הם מוזילים את המס קניה על רכבים כאלה ואני כבר שנה וחצי אומר להם נו ואיפה הרכבים וכל הכלים החסכוניים האלה.

זה ברור הרי שהמדינה רוצה שיבזבזו כמה שיותר דלק ובעלי החברות פז,דלק וכו' משלמים הרבה כסף מתחת לשולחן בשביל שהכלים החסכוניים לא ייכנסו למדינה הזאת ושלא יקבלו תקן.

לפני איזה כמה שנים הייתה כתבה בגיא פינס אם אני לא טועה שבה הראו קטנוע חשמלי שלא קיבל תקן ישראלי בגלל צבע החוט טעינה שלו,שינו את הצבע חוט אחרי זה אמרו שהוא לא ארוך מספיק וכל מיני דברים מטומטמים כאלה.

זה ברור ממזמן שזה המצב וזה ממש עצוב שזאת המדינה שבה אנחנו חיים אבל מה לעשות זאת המציאות אם לא התרגלתם עדיין אז תתרגלו.

משהו ישתנה פה ביום שיהיה פה מרד של אזרחים,תראו מה הולך בהמון ארצות שדופקים את האזרחים,תוך שבוע דברים חוזרים לקדמותם אבל רק פה האזרחים נותנים שיחלבו וידפקו אותם כמה שיותר.

אני רוצה לראות שהאזרחים יארגנו פה איזה כמה ימי כיפור על הכבישים ותראו כמה דברים ישתנו אבל כמובן שזה בחיים לא יקרה.

• תוכן חדש...