Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון.

סופסוף, לאחר המתנה מורטת עצבים להגעת כל הרכיבים, ולאחר פנצ'ר קטן עם ספק החומרה שלי שסיפר לי סיפורים על קושי באספקת דברים בגלל ספירת מלאי של סוף שנה, מה שאילץ אותי לקחת חלק מהדברים מספק אחר, ולאחר שבשבועיים האחרונים כל יומיים שלושה קיבלתי משלוחים מחו"ל של דברים, שזה דווקא החלק הכיף.. אתמול בסביבות השעה 22:00 החלה מלאכת ההרכבה של המחשב, הדרייברים, התוכנות.. והסתיימה כמעט לגמרי בסביבות השעה 03:00 לפנות בוקר..

השינויים בחומרה מהמפרט שרשמתי לעיל קטנים. במקום הזכרונות של קורסאיר שתפסו כאן נתח של דיון, הלכתי על סטיק בודד 2GB של קינגסטון, כי זה הדבר היחיד שהיה לספק הראשון במלאי ובמחיר סבבה אבל התבאסתי עליו בגלל שאר הדברים, אז וויתרתי..

HD לקחתי בסוף של סמסונג 2.5" בנפח 500GB עם 5400rpm. השאר כפי שפירטתי בפוסט הראשון בת'רד.

:arrow:

בשעה 21:00 הגעתי לבית חברי היקר גורל [עתיד]. לאחר ארוחת ערב טובה התחילו לעוף לכל הכוונים קרטונים ושקיות. אריזות נפתחו, מעטפות וניילון פצפצים נקרעו ויאללה לעבודה.

מע' ההפעלה היא XP שעברה מודינג קל ובבדיקות ראשוניות של תזמון העלאה נרשם 45 שניות לבוט סטנדרטי ו23 שניות מהייברנט. יפה ומכובד וזה כמובן לא סופי..

הFE שנבחר הוא RR והסקין eLite Lite 1.6.6 שיש אצל אופיר וגורל. מאד אהבתי אותו. כמובן שהסקין עבר מגוון שיפצורים ושיפורים ע"י אופיר וגורל והתווספו לו מספר דברים..

התצוגה במסך נראית מצוין ואני שמח מאד שהלכתי על 8". ההבדל בגודל בינו ל7" בהחלט משמעותי. מחכה כבר לראות את זה באוטו..

בעצת הקיפוד ומנסיונו, הותקנו לכרטיס הקול דווקא הדרייברים הישנים ביותר שבאתר היצרן. הוא נתקל בבעיות crosstalk בדרייברים החדשים.

אמשיך לעדכן בהמשך, בינתיים "קצת" תמונות של הציוד ושל מלאכת ההרכבה..:lol:

תיהנו. אני נהנה מאד מהתהליך, תודה..

אני רוצה לומר תודה ענקית לגורל שבלעדיו לא הייתי מוציא לפועל את הפרוייקט הזה. כל הכבוד לך על הזמן, ההשקעה ובילבולי המוח שסבלת ושעוד תסבול עוד קצת.. תודה!!

• תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה,

אני שמח שאתה מבסוט

באשר אלי - נהנתי מכל הסיפור לא פחות ממך, אני אוהב את זה מה לעשות.

מצטער על איך שאני נראה - ככה זה שהיום שלך מתחיל בעבודה ב07:00 בבוקר, נגמר בישיבה שנמשכת עד שעה 20:30 וממשיך בהתקנת מחשבים דרייברים תוכנות וקינפוגים עד 03:00 לפנות בוקר :shock:

:-D:-D:-D:-D

פורסם

זהו תמונות לבינתיים.

מחרתיים, ביום שישי, הרכב ייכנס לסדנת ECA לתחילת העבודה על הטמעת המסך בקונסולה. כמובן שעבודה שכזו אך ורק יוסי alpine יבצע אצלי. עדכונים ותמונות בהמשך.

הארות, הערות, הצעות והמלצות תתקבלנה בברכה!

DSCN0732 (Large).JPG

DSCN0733 (Large).JPG

DSCN0734 (Large).JPG

DSCN0735 (Large).JPG

DSCN0736 (Large).JPG

פורסם

רואים שאתם נהנים מכל רגע :lol:

אני חושב שזה אחד השלבים הכי כיפיים. הכל מתחבר בקלות והכל עובד תוך כמה שעות. השלבים הבאים קצת יותר מעיקים אך עדיין למי שמיומן עוברים בצ'יק.

מה הולך להיות עם המארז, בניה עצמית או משהו מן המוכן?

תתחדש.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

כרגע עדיין לא הכנסתי את זה לשום מארז, אלא הכל הורכב על השולחן. יש לי את המארז שאדגר בנה בזמנו למחשב שלו ונתן לי במתנה. אני לא משוכנע לחלוטין שזה יתאים לי, גם בגלל הM4 שלי, שאצלו היה וכך תוכנן המארז, הM2.

אם זה לא יתאים, אני מניח שאתן לבית מלאכה כזה או אחר שעוסק בזווד/מארזי מתכת לבנות לי משהו ייעודי, משום שלא ידוע לי על מארז קטן ייעודי ומוכן שייכנס בו גם הכרטיס קול על שני חלקיו וגם הM4.

במידה והמארז שאדגר נתן לי לא יתאים, אשמח לכל רעיון אחר.

פורסם

תחדש גבר,

אני ממש שמח לראות אותך שמח :-D

גורל, אתה דוגמן :wink:

כרגע עדיין לא הכנסתי את זה לשום מארז, אלא הכל הורכב על השולחן. יש לי את המארז שאדגר בנה בזמנו למחשב שלו ונתן לי במתנה. אני לא משוכנע לחלוטין שזה יתאים לי, גם בגלל הM4 שלי, שאצלו היה וכך תוכנן המארז, הM2.

אם זה לא יתאים, אני מניח שאתן לבית מלאכה כזה או אחר שעוסק בזווד/מארזי מתכת לבנות לי משהו ייעודי, משום שלא ידוע לי על מארז קטן ייעודי ומוכן שייכנס בו גם הכרטיס קול על שני חלקיו וגם הM4.

במידה והמארז שאדגר נתן לי לא יתאים, אשמח לכל רעיון אחר.

אני לא חושב שיהיה בעיה עם מארז, מקסימום הוא יהיה ללא מחסה

• תוכן חדש...