Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר, תודה על האיחולים. נראה לי שעד שתחליט לבנות מערכת ברכב כבר כולם יהיו עם CarPC.. אפילו מרדכי ממורל.. :)

אני למדתי להיות סבלני, בפעם הקודמת עד שסיימתי את הבניות לטוויטרים ולמידים, החלפתי רכב:cry:.

ברגע שנושא הגלגלים מתייצב, יהיה כבר יותר קל.

אבל מה שכן, אכן הCARPC תופס תאוצה בטירוף.

under construction..

• תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בענין הזכרונות, זה סתם ג'וק. מדובר בזכרונות איכותיים יותר מאשר הKingston וכו' וכפי שציינתי הפערים לא היו רציניים.

אופיר, תודה. אתייחס להערותיך אחת לאחת.

1. החלטתי ללכת על לוח microATX ולא על Mini-ITX כדי לא להגביל את עצמי בהרחבות עתידיות וכו', ומאחר וממילא לא היה נכנס במארזי הmini הספק וכרטיס הקול. אבדוק לגבי זמן הפוסט.

דני המליץ לי באמת על הP5QPL-VM EPU של אסוס, אך בסופו של דבר בחרתי בג'יגהבייט.

2. המחירים שקיבלתי הם מחירי דילר-.

3. ה2.5 עמיד יותר מה3.5 ולכן זו הבחירה האוטומטית, לו מחירי הSSD היו שפויים יותר, הייתי הולך על זה.

ה5400 מתחמם פחות, פקטור קריטי לסטאפ שמורכב ברכב. הפערים בזמן העלאה בינו ל7200 אכן מוחשים?

אני עדיין יכול לשנות דברים. חשוב לי מאד עניין הBOOT המהיר. אני מניח שבכל מקרה מחשב חזק עם מערכת הפעלה רזה, ביטול של כל מיני פרוססים ושטויות וכו' הווינדוס יעלה לי מהר, אבל אשמח לכל טיפ נוסף למזער עוד יותר את זמן העלאה.

4. יש כרטיסים נוספים מצוינים, אך בחלקם אני לוקח הימור בכל מה שקשור לתמיכת ASIO. הASIO4ALL הוא "אמור" לשכנע כרטיס לא נתמך - לתמוך. הדבר איננו בטוח ואיננו חף מתקלות אפשריות. בנוסף, העדפתי את יציאות הRCA המובנות, דבר שיחסוך לי קומבינת הלחמת מתאמים לPL. כאן אני מרגיש שאני הולך יותר על בטוח, זהו בערך..

5. מסך - ירדתי ועליתי מהבית לרכב שלוש פעמים עם מטר כדי להיות בטוח, אבל 10.4 זה בלתי אפשרי ברוחב הקונסולה שלי, ובגובה - אאלץ לשנות את מיקום אורות החרום ואולי זה גם לא יספיק. יתרה מכך, במחשבה שניה, אולי כסוג של שכנוע, הגעתי למסקנה שגודל כזה בקונסולה עלול להראות כמו המסכים של הניידות - גדול מדי. שלא נדבר על בולט מדי.

פורסם

צביקה יא חרמן ידעתי שלא תעמוד בפיתוי... תתחדש אני מקווה שהכל יגיע במהרה. כהרגלך בקודש תמיד אתה עושה עבודת מחקר רצינית לפני כל צעד. הכל אצלך מסודר ומתוקתק.

פורסם

צביקה.

אני רציתי להתקין מסך יורד מהתקרה. 14 אינטש.

אבל יהיה קשה להסתדר עם זה בנהיגה. (:

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1.סבבה :)

2.סבבה :)

3.לגבי העמידות בין 2.5 ל3.5 זה כבר מיתוס שמזמן נשבר , אנשים עובדים יותר מ5 שנים עם 3.5 בלי בעיות..

אני עם 3.5 כבר חצי שנה בלי ארור אחד ובלי כלום ( סמסונג עם פלטה אחת )

עד כמה שאני יודע הדבר שכן משפיע על עמידות של הארדיסק זה חום אבל חום קיצוני ולא מה שהולך ברכב..

להארדיסק באמת לא משנים ההבדלי טמפ' הקטנים האלה ובגלל זה לא הייתי דואג מהבדל בין 5400 ל7200

לגבי ssd

בwinxp לא תרגיש הבדל

ב7 אמור להיות הבדל מטורף של משהו כמו 17 שניות במקס' out of the box להעלאת מערכת בcold boot

והמחירים סבבה לדעתי ( ברור שלא אופטמיליים אבל זה עדיין בחיתולים )

הייתי שוקל במקומך ssd קטן למערכת והארדיסק רגיל לאחסון

טיפ הכי גדול להעלאה מהירה זה פשוט לעבוד בs3 - standby

3 שניות והמערכת חוזרת

הצריכת חשמל נמוכה מאוד

ואפשרי לגמרי להריץ את המערכת ככה אם הרכב שלך לא נח שבוע ברצף..

4.חגי לא משתמש בasio של הכרטיס כי יש שם בעייה עם הrouting לפי מה שהבנתי ממנו

אז אל תסתמך על זה..

אני לא הייתי סוגר על הכרטיס הזה , יש המון תרדים בmp3car שנותנים המון אופציות

5.סבבה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה יוסי, מקווה שהדברים יבואו מהר.

Soundman, אני רציתי להתקין מקרן על המגש האחורי שיקרין על החלון שלי בטכנולוגיית הולוגרמה בשיטת הiFUCKbrain, אבל החלטתי לרדת מזה.:lol:

אופיר, את ה7 אינני מכיר עדיין ולא ארצה ללמוד אותו אצלי ברכב.. אולי צריך באמת להתקין בבית.

בXP יש הבדלים מורגשים בBOOT בין ה5400 ל7200?

SSD, שקלתי תצורה כזו שהצעת, אך אם יידפק/ייפול הHD עם הדאטה שלי, מה יעזור לי שמע' ההפעלה תשאר?

כרטיס קול, חגי אמר לי שבשימוש בדרייברים הישנים שבאתר, ולא החדשים, הכל בסדר.

פורסם

אמורים להיות הבדלים מורגשים

קשה להעריך כמה ומה בדיוק..

אבל אם אתה מתכנן hibernation לדוגמא עם 2 ג'יגה זכרון ( זאת אומרת קריאה של קובץ בגודל 2 ג'יגה בזמן ההעלאה )

לדעתי ההבדל יתבטא במס' שניות..

לגבי הssd

תמיד אפשר לשחזר מדיה

מערכת קצת יותר מעצבן וקשה

ואם חגי אמר אז אני מאמין שהוא יודע

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עושה אימג' עם אקרוניס ופעם בכמה שבועות עושים לו אינקרימנטל שלוקח 15 שניות,

השחזור יקח בערך כלום זמן

הדאטה של השירים זה מה שחשוב ולוקח זמן לאסוף, ואם זה לא על SSD, באסה

אתה טועה בקשר לHD 3.5, נכון שיש הרבה שעובדים איתו תקופות ארוכות, מנגד אם תחפש טוב תמצא גם דיווחים של כאלו שחוו איתו תקלות,

7200 יותר רגיש לזעזועים מאשר 5400,

פורסם

בעניין אמינות\חום הדיסק הקשיח.

0. אני ממליץ לך בחום ללכת על דיסק קשיח 3.5 עם פלטה אחת.

1. ככל שיש יותר פלטות ככה ההסתברות לבעיה בפלטה או דפיקה של המחט גדולה יותר, במיוחד ברכב!!! לא חשוב אם זה 2.5 או 3.5.

2. ככל שיש לך יותר פלטות ככה הדיסק קשיח שלך מתחמם יותר. לא חשוב אם זה 2.5 או 3.5

3. בדיסק 2.5 לא תשיג כונן עם פלטה אחת בנפחים שאתה דורש וב 3.5 אפשר להשיג ואפילו תהיה לך אפשרות לבחור, לכן אני לא רואה אפשרות אחרת חוץ מדיסק קשיח 3.5 לצורכי אמינות ברכב.

4. מי סיפר לך ש 2.5 יותר אמין מ 3.5? היום בכל אופן אין בסיס מוצק לזה. הסיבה שהמציאו את ה 2.5 וה 1.8 היא לצריכת חשמל קטנה יותר ומקום פיזי קטן יותר בניידים וכו'. בשביל לבדוק את זה צריך בדיוק את אותו דיסק רק בקטן יותר וזה לא קיים. יכול להיות שהיו לאנשים דיסק עם יותר פלטות ב 3.5 ופחות ב 2.5 ולכן זה נגרם. חוץ מזה זה הרבה עניין של מזל בדיסק קשיחים.

5. בהעלת מערכת הפעלה יש הבדל בין 2.5 לבין 3.5 וגם בין 5400 ל 7200 כי אתה טוען את כל המערכת לזכרון הראשי ומשם למעבד. לא סיפור גדול אבל קיים הבדל ואפילו מוחשי.

5.5 בדיסקים 3.5 יש גם זמן גישה לקובץ קטן יותר, גם נותן משמעות חוץ מסיבובי דיסק לדקה.

6. יש דיסקים 3.5 במהירות של 5400 "ירוקים" (צריכת חשמל נמוכה וכו') מצויינים שמתקרבים לביצועים של 7200 וגם פולטים פחות חום. שקול את זה.

7. ככל שהמידה על פלטה בודדת גדול יותר ככה הדיסק מעביר מהר יותר את המידע. המידע צפוף יותר והמחט משיגה את המידע מהר יותר.

יש המון השוואות מהירות ובדיקת טמפרטורה באתרים השונים בחו"ל, כמו שאתה בטח יודע.

בעניין הזכרונות, לא כל החברות מייצרות לעצמן את השבבים. יכול להיות מאוד שב OCZ\CORSAIR שלך יש אותם שבבים כמו בקינגסטון\סמסונג רגילים שהם סופר אמינים לצרכים רגילים כאלו. לפעמים חברות מצהירות זמני CAS\RAS שמסוגלים לקבל ב OC גם ככה, פשוט יש התחייבות מצידם לעבוד. יכול להיות מאוד שבהגדרות הרגילות ב BIOS שלך בלי שינויים הם יוגדרו על תזמונים רגילים.

גורל, אולי בניידים אם תיקח 2.5 הוא יהיה עמיד יותר לזעזועים כי מתקינים תוכנה וגם בונים חומרה שעוצרת את פעולת המחט כאשר המחשב הנייד בזווית מסויימת ומסכנת את הדיסק. בפועל ב CARPC לא יהיה לך את אף פעם (את התוכנה והחומרה).

אתה מתכוון לגבות את הכונן של ה CARPC מדי פעם בבית?

תתחדש!!!

ברכב הבא בטוח אתקין לעצמי CAR PC.

אגב, מכל הכרטיס קול המגניב הזה, אילו יציאות אתה משתמש בפועל?

פורסם

אותם דיווחים כוללים גם 2.5 אינץ'

מבחינתי זה בולשיט

ההארדיסקים היום עמידים לחלוטין..

גם אם כל ההארדיסק של השירים הלך

בשבוע בלחץ אתה יכול להחזיר לך הכל עם rapidshare / torrent..

למה אתה צריך לעשות image ולשחזר כל כמה שבועות?

תעשה horm וewf וסגרת סיפור - hibernation בלי סוף

פורסם

לשחזר FLACים ייקח הרבה מאוד זמן. הבעיה בטורנטים היא הביקוש הדל שלהם ומשכך הם פשוט נעלמים שבוע-שבועיים אחרי שהם נפתחים (אין מספיק SEEDERS..)

לעניין ה ASUS, חייבים לעבוד עם הדרייברים הישנים. גם החדשים עובדים אבל מדי פעם כאמור יש CROSSTALK בין הערוצים (הגורו מ MP3CAR איבד MICRO PRECISION 7..) - עדיין משתמשים ב ASIO4ALL ולא בדרייברים המקוריים של ה ASIO כי אין אפשרות לעשות ROUTING פנימי בתוך ה ASUS כמו בכרטיסים האולפניים ויש צורך בהתקן ASIO כללי בכדי לעשות ROUTING דרך VAC - כשתגיע לגשר אני אסביר לעומק מה בדיוק צריך לעשות)

דבריו של YOYO נשמעים לי משום מה הגיוניים לגמרי.. הייתי בודק יותר לעומק.

CORSAIR מייצרת בעצמה את כל המוצרים שלה. זה אחד הדברים שמייחדים אותה ולדעתי זה מה שנותן לה את ה EDGE. על אחת כמה וכמה שאין הבדל משמעותי במחיר. OCZ זה פחח.. :) (יותר VALUE FOR MONEY מאשר ביצועים, ממש כמו G.SKILL)

צביקה יא חרמן ידעתי שלא תעמוד בפיתוי... תתחדש אני מקווה שהכל יגיע במהרה. כהרגלך בקודש תמיד אתה עושה עבודת מחקר רצינית לפני כל צעד. הכל אצלך מסודר ומתוקתק.

1+ :) למתקין העל

...CASKA for life

פורסם

yo-yo, קצת נסחפנו עם הדיונים על תיזמונים וOC. זה לא הכוון.. סתם בחרתי בזכרונות המצוינים האלו כי הם מצוינים..

בכל מקרה תודה על התייחסותך לנושא הHD. רק שנראה לי שהפערים בגודל ובמספר הפלטות, ואפילו לאחר קצת קריאה ברשת, במהירות הסיבוב, הם בעיקר תיאורטיים ו/או בתנאי מעבדה ו/או לצרכים ספציפיים שלא קשורים כרגע ולכן נכון לעכשיו אני נוטה להשאר עם ה2.5 במהירות 5400.

אולי רק אחליף את זה עם סמסונג כדי שאם יקרה משהו שאופיר לא יגיד אמרתי לך..:lol:

כמובן שאגבה אותו שלא אשאר עם הז*ן ביד במקרה של תקלה חס וחלילה.

לגבי היציאות, אני עובד בהגברה אקטיבית לשלושה חלקים קדמיים + סאב.

זה עדיין לא "משתמש", זה "תשתמש".

פורסם

3. ה2.5 עמיד יותר מה3.5 ולכן זו הבחירה האוטומטית, לו מחירי הSSD היו שפויים יותר, הייתי הולך על זה.

ה5400 מתחמם פחות, פקטור קריטי לסטאפ שמורכב ברכב. הפערים בזמן העלאה בינו ל7200 אכן מוחשים?

אני עדיין יכול לשנות דברים. חשוב לי מאד עניין הBOOT המהיר. אני מניח שבכל מקרה מחשב חזק עם מערכת הפעלה רזה, ביטול של כל מיני פרוססים ושטויות וכו' הווינדוס יעלה לי מהר, אבל אשמח לכל טיפ נוסף למזער עוד יותר את זמן העלאה.

אני לא כל כך מבין למה עניין הבוט המהיר הוא שיקול כאן . מה זה כל כך משנה אם זה יהיה עשר שניות יותר או פחות , גם כך שנכנסים לרכב מתניעים את המחשב , בינתיים שמים את הפלא פון , מניחים את הארנק , יוצאים מהחניה וכו וכו וזהו , המחשב עלה.

למה זה כל כך משנה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עקרונית זה נכון.

הבוקר עשיתי סימולציה. נכנסתי לרכב, הורדתי את החלונות הקדמיים כדי לנקות את האדים, וסגרתי. הפעלתי ווישרים לנקות, וכיביתי. הוצאתי את הארנק מהכיס האחורי ושמתי לצידי כהרגלי. שמתי את הפלאפון בעריסה. עברו קצת יותר מ15 שניות..

ובכל זאת, עדיין, הייתי רוצה לקצר ככל האפשר את הזמן עד שיהיה מוסיקה. אבל אינני מודאג מהענין, קצת מודינג ויהיה סבבה..:lol:

• תוכן חדש...