Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נתון שיווקי, אתה אומנם לא מגביר את האות

אבל קליטה רחבה יותר של האות הקיים, תספק לך יותר עוצמה

ומשם הדרך ליציבות קצרה יותר

תראה אני לא קורא מגזינים על נטוורקינג

וגם לא על שרתים

מספיק לי 10\12 שעות ביום לעבוד על שרתים\נתבים\קונטנטפילטרים וכו' וכו'.

שורה תחתונה כל מה שכתבתי מתבסס על ניסיון מאות פעמים,

אתה יכול לקחת את זה, אתה יכול גם לשלול את זה על סמך מגזין כזה או אחר :)

ככה או ככה מבחינתי זה המצב

• תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופיר, תראה, זה הרי לא שאשתמש כל הזמן באינטרנט. פה ושם לשלוף משהו בקטנה, אני חושב שזה מספיק.

במידה ואראה שיש לי בעיות קליטה, תמיד אוכל ללכת על אופציות אחרות - טובות יותר.

אגב, ייתכן כי יהיה בכלל מודם סלולארי, מה שייתר לי את הצורך בזה.

בכל מקרה, תודה על ההערות וההארות והתרומה הגדולה לדיונים.

אגב2, אין סיגייט במלאי כרגע. אלך כנראה על הסמסונג.

פורסם

אמנם אין לי נסיון כזה נרחב אבל מספיק לי כמה דברים שאני חוויתי שיתנו לי דעה די נגדית לשלך

2 דוגמאות :

1.ברכב שלי עם המתאם הנוכחי האנטנה בלי הכבל קולטת יותר טוב מאנטנה עם כבל ( שיצאה מכרטיס רשת pci של edimax אם זה משנה )

2.בבית של מיכל -

ראוטר קומה ראשונה

מחשב קומה שנייה

כרטיס pci

1.אנטנה ישירות לכרטיס ( מאחורי המחשב ) - קלטה 3 רשתות , מהקומה הראשונה הקליטה עמדה על 70 אחוז סיגנל כמעט בלי רעש

2.אנטנה מוארכת ( באותו מקום כמו הישירה ) - קלטה רשת אחת ( מהקומה הראשונה ) , הקליטה עמדה על 30 אחוז בלחץ עם המון רעש - החיבור לא החזיק מעמד הרבה זמן

3.אנטנה מוארכת ( הזזה למקום חיצוני שאמור לקלוט טוב ) - קלטה 5 רשתות , הרשת היחידה שעלתה מעל ה20 אחוז קליטה זה הראוטר מהקומה הראשונה והוא עמד על 35 אחוז עם רעש בינוני

המסקנה שהסקתי ? המאריך מפיל את הקליטה וסופג רעש בצורה מטורפת

לאחר שחוויתי את זה המאמרים וההשוואות שקראתי היו הגיוניות..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
אופיר, תראה, זה הרי לא שאשתמש כל הזמן באינטרנט. פה ושם לשלוף משהו בקטנה, אני חושב שזה מספיק.

במידה ואראה שיש לי בעיות קליטה, תמיד אוכל ללכת על אופציות אחרות - טובות יותר.

אגב, ייתכן כי יהיה בכלל מודם סלולארי, מה שייתר לי את הצורך בזה.

בכל מקרה, תודה על ההערות וההארות והתרומה הגדולה לדיונים.

אגב2, אין סיגייט במלאי כרגע. אלך כנראה על הסמסונג.

סבבה

אני הסתדרתי עם הרגיל עד שנמאס לי לקבל ניתוק כל דקה ואז קניתי את זה

לך יש את האופציה לpci שלדעתי הרבה יותר איכותית מusb ( בלי קשר למה שגורל אמר ) - יש לך אפשרות לקנות כרטיס עם 2/3 אנטנות..

סלולרי זה הכי אחי :)

ובכיף , הכי כיף לעזור למישהו שבאמת עשה מחקר , למד קצת והוא מבין עניין :)

במפגש יהיה כבר משהו להראות?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

סבבה , קנית אותי :)

סתם , אין לי כבר כוח לחזור על הדברים :\

פורסם

או עכשיו אתה מדבר :)

אגב תזכיר לי במפגש להראות לך את הרדיו

כבר הכל מחובר ברכב,

וגם הפסקתי להיות עצלן ופתרתי את הבעיות של הריצוד :)

פורסם

לצערי, במפגש עדיין לא יהיה שום דבר..:cry:

כמו שאתה רואה, אני לא ממש מתפשר על דברים ולא היה/יהיה לי בעיה ללכת על מתאם "יותר טוב", זה גם הפרשים מזעריים של דולרים בודדים או נגיד של 20 דולר. הענין שנראה שמה שהזמנתי יהיה בסדר גמור. אם לא - נסדר שכן יהיה טוב, הכי טוב.:lol:

ובזה לעת עתה נסיים את סאגת הWiFi..:lol:

פורסם

גורל

אל תדאג אני אזכיר לך

ואני רוצה גם לנסות את המתאם שיש לי אולי הבעייה בכלל ברכב שלי / בm4..

צביקה

הדברים שאתה מתלבט לגביהם אלה דברים חיצוניים שלא צריכים troubleshooting של שעות..

אם הרכיבים אצלך אני כבר הייתי מתקין את הליבה וממשיך משם

אפשר תמיד להוסיף :)

פורסם

אופיר, אתה נמצא בתקופה מאוד כיפית, גם אני הייתי בא,

תקופה כזאת בין עבודות שיש המון זמן לעשות מה שרוצים, אבל שאתה אדם עובד הרבה שעות ביום

אין לך זמן פנוי כלכך ואתה חייב לתכנן הכל שנגיד בסופש אחד אתה נופל על הרכב בנג'י מתקין הכל, ואז נשאר עוד סופש אחד לפינישים

פורסם
אופיר,

טכנולוגיית MIMO מה שאתה קורא 3 אנטנות, לא משפרת את עוצמת הקליטה

אלא רק מגבירה את המהירות כאשר הקליטה נמוכה

זאת אומרת אם אצלך עם הדונגל USB אתה תקלוט חלש, והגלישה תהיה במהירות בלתי אפשרית, בגלל שהוא פותח מספר צ'אנלים במקביל, הוא יצליח לבצע תעבורה סבירה

אבל איפה שאתה לא קולט גם הוא לא קולט,

בקשר ל-USB או PCI, כאחד שפרס מאות רשתות ביתיות\משרדיות קטנות\גדולות,

אני יכול להגיד לך בוודאות ש-

PCI לא טוב משמעותית יותר מ-USB, נבדק עשרות פעמים עם כל הדגמים שאתה רק רוצה.

אנטנה חיצונית לדונגל USB משפרת מ-ש-מ-ע-ו-ת-י-ת את הקליטה, בצורה בלתי נתפסת, פשוט מאוד, האנטנות הפנימיות שיש לדונגלים זה פשוט בדיחה גרועה

אנטנה של 3\5\7 DBI חיצונית משנה את זה דרסטית

כל מה שאני כותב זה מניסיון רב מאוד בתחום, בעצמי ולא ממגזינים או כתבות בשקל תשעים.

1.יש לי MIMO + מאריך חיצוני לשלוש אנטנות, זה טוב או לא.. לא מעניין !! לי יש אינטרנט במפגש (בשני המיקומים ב.ס.ר + BIG BOX) ולכם ? :-)

2. מניסיוני הדל (באמת דל לא בעקיצה..) PCI תמיד ייתן תוצאה טובה יותר מ USB (בכל תוסף שלא יהיה ולאו דווקא באלחוטי) מאחר והוא עובד עם מתח של 12V (ומשתמש במסילות החזקות יותר של הספק כוח RAILS) להבדיל מ USB שעובד על 5V ומוגבל ב 500MA ליציאה.

3. יש פתרונות טובים גם ל USB:

חצי פיתרון (מגדיל את מתח היציאה ל 6V):

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2649

וואחד פיתרון (במחיר סביר, אין ספק שיש חזקים יותר):

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541

לי אין בעיית WIFI, ליד הבית אני קולט בערך 20 רשתות שמתוכם לפחות 4 לא מאובטחות. סה"כ עלה 300 ש"ח כולל המאריך.

...CASKA for life

פורסם

לא שזה פסול חס וחלילה אבל מישהו מוכן להסביר לי מה יש לעשות עם WIFI ברכב?

אני פשוט לא מוצא שום סיבה הגיונית להחזיק חיבור לאינטרנט בתוך רכב - בייחוד אם אני לא מתכוון להתקין אנטיווירוס בCARPC

חוץ מלחפש מסעדות או אטרקציות (ובדרך לשלוף מקלדת ועכבר שזה מאוד לא נוח) אני לא רואה היגיון - וגם זה, לא הגיוני.

רעיונות?

או שזה סתם כי אפשר?

אם זה עניין של חלוקת קבצים - מה רע בBT?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אופיר,

טכנולוגיית MIMO מה שאתה קורא 3 אנטנות, לא משפרת את עוצמת הקליטה

אלא רק מגבירה את המהירות כאשר הקליטה נמוכה

זאת אומרת אם אצלך עם הדונגל USB אתה תקלוט חלש, והגלישה תהיה במהירות בלתי אפשרית, בגלל שהוא פותח מספר צ'אנלים במקביל, הוא יצליח לבצע תעבורה סבירה

אבל איפה שאתה לא קולט גם הוא לא קולט,

גורל, אני מבין שאתה מדבר מנסיון ולא מוכן לקבל משהו אחר אבל... אני שמח לבשר לך שהוא משפר משמעותית את הקליטה וגם מגביר את המהירות כמו שאתה אומר. הוא עוזר "לחדירת" קירות, ממ"דים וכו'.

כשאתה רחוק מהיעד שלך וכתוצאה מכך יש הרבה הפרעות ושגיאות (BER - BIT ERROR RATE) (ב WIFI הוא 10 בחזקת מינוס 3 בניגוד לכבל אופטי למשל שהוא 10 בחזקת מינוס 9!!! אם אני זוכר נכון) הכרטיס מוריד ממהירותו וככה ה BER נהיה קטן יותר. אתה לא יכול לשדר וגם לא כדאי לך בתנאים לא תנאים. אתה תצטרך לשלוח את אותו המידע הרבה פעמים עד שתקבל את המידע באופן תקין. במקרה הגרוע - תגיע למצב שה BER עדיין גבוה ואין לך קליטה ואז MIMO יכול לעזור לך. (אני לומד את זה בלימודי ההנדסה באוניברסיטה, בכל מקרה שקשור למערכות תקשורת אני יכול לעזור פה בשמחה, בנוסף לנסיון עשיר בהקמת רשתות קוויות ואלחוטיות).

אתה יכול לחשוב על זה כמו הילוכים ברכב ידני, כשאתה מגיע לסל"ד גבוהה המנוע נחנק ואתה חייב להעלות הילוך בשביל לתת לו עוד כח.

לרכב, אם האנטנות של ה PCI יושבות במקום שהקליטה לא מוסתרת יותר מדי, אז זה פתרון לא רע.

אם עדיף למקם את האנטנה במקום "גלוי" יותר עדיף להריץ כבל USB ולחבר אנטנה עם חיבור USB. יש היום USB חזקים ואין מה לחשוש. אם אתה מאריך יותר מדי את ה USB קנה כבל "אקטיבי" למניעת ירידת מהירות כתוצאה מהארכת הכבל (1.8 רגיל יהיה בסדר). סה"כ ה WIFI פה הוא לשימוש רגיל אני מניח ולא עניין של חיים ומוות. מקסימום, תחליף 8)

פורסם

אף אחד לא לוקח פה בחשבון גורמים כמו אורך האנטנה לעומת אורך הגל שהיא אמורה לקלוט?

אורך האנטנה הפיסי אמור להיות כמחצית אורך הגל שהיא אמורה לקלוט - ע"י חיבור כבל USB אתם לא מאריכים את אורך האנטנה בצורה חסרת פרופורציות?

בייחוד כשמדובר בגלי מיקרו שבהם עובד ציוד הWIFI...

נשמע לי קצת מוזר - אלא אם כן כבל הUSB לא מתפקד בשום צורה כאנטנה אלא רק החלק שמתחבר ישירות לדונגל ואז באמת אולי כדאי לשקול התקנה של הדונגל באזור גלוי יותר כמו בפינה של המגש האחורי וכו' וכו'.

השאלה - האם זה שווה את המאמץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...