Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה שלום בית - גם ככה היא תמיד תמצא משהו להתלונן עליו לא?

אז למה לא לתת לה סיבה טובה מראש? גם ככה זה בלתי נמנע...

תראה את ELI_I - גיבור הפורום, כבר רגיל לישון במלונה אבל לפחות הוא הולך עם התחביב שלו עד הסוף :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תראה את ELI_I - גיבור הפורום, כבר רגיל לישון במלונה אבל לפחות הוא הולך עם התחביב שלו עד הסוף :smile:

אני מאמין שאני מדבר בשמו כשאני מצטט: "מנייאקים, כל היחידה הזאת מנייאקים". :roflmao:

פורסם

קודם כל תתחדש על הפרויקט ובהצלחה.

דבר שני אם זמן הטעינה כל כך קריטי, אני מאמין שיש דרך (ופה תור מומחי האלקטרוניקה לפרט אותה), שבה בזמן שאתה תלחץ על השלט של האזעקה בכדי לפתוח את הרכב, הCARPC יתחיל לפעול. בזמן הזה חסכת לך לפחות 5-10 שניות.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
קודם כל תתחדש על הפרויקט ובהצלחה.

דבר שני אם זמן הטעינה כל כך קריטי, אני מאמין שיש דרך (ופה תור מומחי האלקטרוניקה לפרט אותה), שבה בזמן שאתה תלחץ על השלט של האזעקה בכדי לפתוח את הרכב, הCARPC יתחיל לפעול. בזמן הזה חסכת לך לפחות 5-10 שניות.

חשבתי על זה מזמן.

יש בעיה עם זה. להדלקת מחשב צריך "זרם קבוע"!!! :|

פורסם

עופר צודק - אתם מתנהגים כאילו שלוקח דקה וחצי לעשות כל נסיעה ברכב

חצי דקה להתניע, חצי דקה להגיע לקצה השני של העיר וחצי דקה לדומם :-D

מה יקרה אם יקח דקה להעלות את המערכת? כלום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוזמן עכשיו דונגל WiFi + אנטנה עם בסיס וכבל מאריך שתמוקם היכן שהוא, על מנת שתהיה קליטה טובה יותר מאשר כשזה מונח בתא כפפות למשל.

amirmoshe, תודה רבה. הרעיון הזה מצוין וגורל כבר נמצא איתו בשלבי פיתוח מואצים..:lol:

פורסם

אדי אני איתך ועם עופר

אני לא מבין את הרדיפה אחרי זה גם..

אני עם זמן העלאה של 30 שניות ( 35 יותר נכון אם מחשיבים את ההשעייה של הספק ) לא מפריע לי בכלל - עד שאני יוצא מהחנייה יש לי סאונד , ואם לא אז כמה שניות אחרי זה...

וזה עם xp sp3 רגיל , בלי הורדת סרביסים בלי כלום

בכל מקרה כמו שאמרתי הפתרון הכי יעיל להעלאה מהירה הוא s3

ב3 שניות יש לך מערכת

יש עוד כמה פתרונות טובים :

1.מערכת מבוססת לינוקס

2.hybrid sleep בווינדוס 7

3.לוחות עם משהו שנקרא instant boot

4.כמה שפחות רכיבי usb

שכל אחד יבחר את מה שהכי נוח לו..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

צביקה, פעם הבאה שאני אצלך במוסך, נבדוק כמה צורך המחשב שלי ב-סטנד ביי,

ככה נדע על מה אנחנו מדברים, אולי נקמבן משהו

3 שניות נשמע נחמד ללא ספק,

פורסם
הוזמן עכשיו דונגל WiFi + אנטנה עם בסיס וכבל מאריך שתמוקם היכן שהוא, על מנת שתהיה קליטה טובה יותר מאשר כשזה מונח בתא כפפות למשל.

amirmoshe, תודה רבה. הרעיון הזה מצוין וגורל כבר נמצא איתו בשלבי פיתוח מואצים..:lol:

אם אתה מחפש קליטה רחוקה וחזקה אני ממליץ על מתאם קצת יותר רציני

אם לא אכפת לך pci אז יש לחגי כרטיס עם 3 אנטנות משהו חמוד

אני עם מתאם עוצמתי שעולה 30 דולר

הדונגלים הקטנים האלה לא משהו מבחינת קליטה..

בנוסף סביר להניח שהאנטנה הזאת רק תוריד את הקליטה ולא תגביר אותה אלא אם הדונגל יושב במקום בלי קליטה בכלל..

אם כבר אתה הולך בתצורה הזאת עדיף להאריך את הusb לדעתי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר,

טכנולוגיית MIMO מה שאתה קורא 3 אנטנות, לא משפרת את עוצמת הקליטה

אלא רק מגבירה את המהירות כאשר הקליטה נמוכה

זאת אומרת אם אצלך עם הדונגל USB אתה תקלוט חלש, והגלישה תהיה במהירות בלתי אפשרית, בגלל שהוא פותח מספר צ'אנלים במקביל, הוא יצליח לבצע תעבורה סבירה

אבל איפה שאתה לא קולט גם הוא לא קולט,

בקשר ל-USB או PCI, כאחד שפרס מאות רשתות ביתיות\משרדיות קטנות\גדולות,

אני יכול להגיד לך בוודאות ש-

PCI לא טוב משמעותית יותר מ-USB, נבדק עשרות פעמים עם כל הדגמים שאתה רק רוצה.

אנטנה חיצונית לדונגל USB משפרת מ-ש-מ-ע-ו-ת-י-ת את הקליטה, בצורה בלתי נתפסת, פשוט מאוד, האנטנות הפנימיות שיש לדונגלים זה פשוט בדיחה גרועה

אנטנה של 3\5\7 DBI חיצונית משנה את זה דרסטית

כל מה שאני כותב זה מניסיון רב מאוד בתחום, בעצמי ולא ממגזינים או כתבות בשקל תשעים.

פורסם

גורל ,

אני לא בטוח שמה שיש לחגי זה mimo אבל אני באמת לא זוכר אם כן או לא

אולי אני מתבלבל עם משהו אחר שראיתי

אבל לדעתי יש לו 3 אנטנות כיווניות וברגע שהם מכוונות ל3 כיוונים שונים הם מכסות פריסה הרבה הרבה יותר רחבה מאנטנה רב-כיוונית אחת..

לגבי האנטנה החיצונית , לא דיברתי על המובנית ( בזה אני מסכים איתך מן הסתם ) דיברתי על האנטנה החוטית הארוכה

אלה כן מורידות דרסטית את הסיגנל ( יותר נכון הכבל מבצע את זה )

אנטנה של 3/5/7/2000 dbi זה נתון שיווקי ותו לא לפי הבדיקות שערכתי לפני שקניתי את המתאם הנוכחי שלי ( ביליתי כמה שעות בקריאת טיעונים והשוואות )

אתה לא מגביר את האות הרי

אתה בסה"כ מעלה את הרגישות של האנטנה

אין שום בעייה עם זה אם היית מקבל רק סיגנל אבל אתה מקבל גם רעש ( ואפילו יותר מהסיגנל שאתה מחפש להגביר )

דרך אגב זה תופס גם על dvb-t באותה צורה..

יש 2 דרכים לקבל אות יותר חזק / רחוק -

1.מתאם wifi מוגבר ( בסגנון שיש אצלי , קיימים עוד מס' סוגים כמובן )

2.אנטנה כיוונית - פתרון מאוד בעייתי כי אתה מגביל את עצמך בטירוף - לא יעיל לרכב

• תוכן חדש...