Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולקסווגן פולו שנת 98 אוטומט.

כל הסיפור עם הרכב התחיל כך:

האוטו נעצר לי באמצע נסיעה- לחצתי על דוושת הגז אך המנוע לא הגיב לכך (לפני שבועיים).

לאחר שעצרתי והתנעתי את הרכב מחדש הוא התניע והצלחתי לנסוע איתו עוד שעה וחצי, והגעתי למוסך- במוסך בדקו את המחשב ברכב, לא מצאו משהו חריג, ותיקנו את הלגרים בגלגלים האחוריים, כי הם עשו רעש בזמן נסיעה.

כאשר לקחתי את הרכב חזרה הביתה הוא נעצר לי שוב באמצע הדרך- במקרה עצר לי מוסכניק לעזרה, הוא הבחין שזאת בעיה בקודן-הוא חוסם את הקישור בין הדלק למנוע, אז בעזרת גרר העברנו את הרכב למוסך שלו, הוא הוציא את הקודן ותוך כדי הרס לי את כל החיבורים.

יומיים לאחר מכן הלכתי למוסך אחר, הוא החליף לי רצועת טיימינג (לא החלפתי וכבר נסעתי 50000 קילומטר) הפחידו אותי שאם אני לא אחליף במהרה הראש מנוע ילך לעזעזל אז החלפתי. וגם שמתי קודן חדש +התיקון של הנזק מהמוסך הקודם.

מכל התיקונים הללו יצאתי בנזק של 3000 שקל, והיום בבוקר (לאחר שבוע מכל התיקונים) שוב בעיה עם המנוע.

לאחר ההתנעה ונסיעה של דקה פתאום הרכב נעצר לי, ומופיעה נורת השמן והמצבר. לאחר בדיקה של השמן וניקוי המצבר מהאבנית, התנעתי את הרכב והוא התניע בהצלחה.

אבל במשך הנסיעה ראיתי שהמון המון דלק נשרף לי וגם היה קצת ריח של שרוף (יכול להיות שמהאוטו ויכול להיות שמבחוץ- אני לא בטוחה).

הלכתי למוסך ליד מקום העבודה שלי, הוא לא ידע על מה לשים את האצבע, הוא טען שאולי זה הרשת/מסנן של השמן, שיש סתימה. או שאולי זה המצערת חשמלית.

את המושג מצערת חשמלית אני שומעת בפעם ה3 במשך כל הבעיות ברכב

האם זה אומר שאני צריכה להחליף את החלק הזה? כמה זה עולה? והאם זה באמת יפתור את הבעיה סופית?

אודה מאוד למי שיעזור לי

בתודה מראש

מלי

פורסם

מלי שלום רב , וברוך בואך לפורום !

לצערי כמדומני שנפלת לידי שני מוסכים לא מקצועיים וזאת בלשון המעטה.

מחובתו של המוסך הראשון לפצות אותך על עלות החלפת הקודן שניזוק תוך כדי פירוקו וביטולו המיותר.

מחובתו של המוסך השני לפתר לך את הבעייה שהחלה פתאום.

אך ברשותך אמליץ לך על קבלת יעוץ מקצועי לא מחייב, ובדיקה וויזואלית פיזית, אצל מוסך רון, שהוא חבר פורום זה, ובעל המלצות רבות וחמות בפורום והמתמחה ברכבים מקונצרן פולסווגן.

פני אל מוסך רון בקישור הבא:

http://rongarage.co.il/main.html

אנא חזרי לפורום לעדכון.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על העצה שלך

אכן הלכתי למוסך רון

הוא טיפל לי בבעיה והיה מאוד נחמד.

הלך לי הרבה כסף על התיקון- אבל כנראה שככה זה אצל מוסך מורשה :)

מקווה שלא אצטרך להיות באיזשהו מוסך, לפחות עוד שנתיים.

שיהיה אחלה יום

מלי

פורסם

אולי תוכלי לשתף את חברי הפורום במהות הבעיה שנתגלתה היום,כיצד נפתרה והאם נובעת מהטיפולים במוסכים הקודמים??

פורסם
תודה רבה על העצה שלך

אכן הלכתי למוסך רון

הוא טיפל לי בבעיה והיה מאוד נחמד.

הלך לי הרבה כסף על התיקון- אבל כנראה שככה זה אצל מוסך מורשה :)מלי

אם לא למדת מהנסיון של שני החאפרים שטיפלו לך באוטו לפני שהגיע למוסך מקצועי ואמין (רון במקרה זה) שהזול עולה ביוקר בסופו של דבר, הרי שהפסדת את השיעור העיקרי בסיפור הזה.

אין דבר כזה שהרכב מתקלקל ומתוקן אצל מוסך קרוב/חאפר שהזדמן למקום הארוע ומיד דמיין את כמות המזומנים שיוכל לחלוב מהאזרח/ית חסר/ת האונים שמולו.

אני נוהג על אותו הרכב מזה 14 שנה. בכל הזמן הזה הרכב מטופל באותו מוסך החל ממכונאות דרך חשמל ועד אפילו פחחות.

כתוצאה מכך, אפשר לספור את הפעמים בהן הרכב הגיע למוסך על גרר על כף יד אחת, ואת מספר הפעמים בהן הגיע לשם שלא באופן יזום (טיפול או תקלה שרק מתחילה להתפתח) על יד וחצי.

אז נכון, הטיפולים עלו לי לא מעט. מוסך מורשה יבואן, את יודעת, וחלק מחברי לועגים לי על כך שאני מכניס גרוטאה בת 17 למוסך ש-ש"ע שלו עולה 191 ש' לפני מע"מ.

אני צוחק חזרה כשאני נוסע 18,000 ק"מ בשנה בלי תקלות. שווה לי. (הפסד יום עבודה שלי שווה יותר).

אגב-באחת הפעמים הבודדות בהן נתקעתי, גררתי את הרכב מנהריה לתל-אביב.

רק כדי להגיע למוסך "שלי".

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב הגיע למוסך כאשר המנוע פועל תקין בסלד סרק ולא נכבה ,

בסריקה שביצענו נמצא כי קיימת תקלה בזיכרון לגבי מצערת מנוע תקולה

(V60 ) החלפנו את המצערת לחדשה מקורית ואני מקווה שהבעיה נפתרה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...