Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום רב.

יש לי רשיון 9 שנים, לאחרונה גליתי באופן מפתיע לחלוטין, שאני צריך משקפיים. לא היה לי מושג שאני לא רואה טוב באמת.

אז עשיתי משקפים, וברשיון כמובן לא מופיע החובה להרכיב משקפיים. שתי שאלות.

1. מה קורה אם שוטר עוצר אותי ומבחין בכך. יש קנס או משהו כזה?

2. צריך לעשות שינוי ברשיון. איך מבצעים את התהליך?

תודה מראש.

פורסם

אני לא הוספתי את זה לרשיון מפאת עצלנות נטו אבל אני מצולם בו עם משקפיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
1. מה קורה אם שוטר עוצר אותי ומבחין בכך. יש קנס או משהו כזה?

2. צריך לעשות שינוי ברשיון. איך מבצעים את התהליך?

.

כמו ש ba323f כתב, יש חובה לדווח על כל שינוי במצבך הבריאותי במשרד הרישוי.

כרגע אם שוטר עוצר אותך לא תקבל דוח מכיוון שהסעיף של ההגבלות אצלך לא מעודכן.

בעתיד ברגע שתעדכן את הסעיף במשרד הרישוי בו חובה עליך להרכיב משקפיים בעת הנהיגה, ותעצר ע"י שוטר לבדיקה ותנהג ללא משקפיים אתה עלול לקבל על כך קנס.

אבל בלי שום קשר לקנסות אם אתה צריך להרכיב משקפיים בזמן נהיגה כדאי מאוד להרכיב אותן, זה לטובתך, ובעיקר לטובת כולנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חוליגני, חיפשתי תקנה כזו, אך לא מצאתי לכך כל אזכור בנושא של זוג נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתוך תקנות התעבורה:

30. מכשירים אופטיים

... בעל רישיון נהיגה המסתייע בשעת בדיקת כושר ראייתו במשקפיים אופטיים או בעדשות מגע ... לא ינהג אוטובוס, מונית או רכב מסחרי המסיע מעל 8 נוסעים אלא אם הוא מחזיק אצלו בשעת הנהיגה מכשיריים אופטיים כאמור, נוסף על המכשירים שהוא מרכיב.

אם אתה נכלל בהגדרה הנ"ל - אתה חייב בזוג נוסף, אם לאו, מן הסתם זה לא מזיק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ב"ה

תודה על התשובות.

אז כן אני נוהג עם המשקפיים וכבר לא יכול בלעדיהם.

מתוך הדברים שנכתבו כאן הבנתי שחלה עלי החובה לדווח על מצבי הבריאותי, אבל אם לא דווחתי הרי שסעיף ההגבלות אצלי לא מעודכן, אז לא אקבל דו"ח. ואם כן לא דיווחתי לא הפסדתי....!?

• תוכן חדש...