Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chevrolet aveo lt 2008

yossefavr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , קיבלנו מחברת ליסינג עבור שברולט אוואו LT שנת 2008 אוט' ,קילומטרז' 30K עבור 65000 ש"ח , מעוניין לשמוע חוות דעת , הרכב מיועד בעיקרון עבור אשתי לנסיעות לעבודה בעיר , כ 25 ק"מ ביום , וכן לשמש כאוטו משפחתי (יש לנו תאומים בגיל שנה) חיפשנו אוטו אמין חסכוני בדלק מרווח קצת יותר מפיאט פנדה , עם זאת הבנתי שהרכב לא נחשב לבטיחותי במיוחד , אודה אם אקבל תשובה מהירה כי אנו עומדים בפני סגירת עסקה (כבר השארנו מקדמה אך קיים מבחר וניתן לשנות החלטה)

תודה מראש יוסי וויקי.

פורסם

אז ככה, לדעתי תאומים זה קודם כל דבר מבורך אך עם כל הברכה באה העגלה הכפולה והציוד הרחב

שזה דורש נפח, ואם אנחנו מדברים על אוואו 5 דלתות זה בעיה.

האוואו ביג היא אופציה נוחה יותר, חסכונית היא לא, וגם ממש לא בטיחותית. ציון הכוכב וחצי של מבחני הריסוק מדבר בעד עצמו.

אני ממליץ לך לרדת מהעניין, רכב יכול להיות שימושי ונוח לזוגות צעירים או לסטונדטים אך לא לזוג עם 2 ילדים.

אם אתה רוצה אופציה טובה יותר ובאותה הקטגוריה אני ממליץ על האקסנט שתהיה עדיפה בהרבה מהאוואו,

אני לא חושב שיהיה זה סיפור גדול לאחסן את העגלה הגדולה ואת הציוד חלקו במושב האחורי וחלקו בתא המטען,

הרכב בטיחותי הרבה יותר (6 כריות אויר) וגם מבחינת ציון הבטיחות וזה הדבר העיקרי החשוב ברכב לדעתי.

מה גם שעיצובי לטעמי יפה יותר.

שלומי.

פורסם

אני מבין , בעקרון ביטלנו את העסקה על האוויאו , בעיקר בגלל ביקורות זועמות על הרכב הנ"ל בפורום , כעת אנו שוקלים את החלופה של סוזוקי ליאנה , שנת 2007 , קילומטרז' 159K , באותו מחיר של 65K , ושוב אותה בעייה , מסתבר מקריאה בפורום שהאוטו גרוע בעל צריכת דלק מטורפת , למען האמת אנחנו מחפשים רכב כבר כמה חודשים ועדיין לא מצאנו רכב (התקציב נכון להיום עומד על 65K) הבעייה היא שמסתבר שהפורום הזה קוטל כמעט כל רכב שקיים בשוק למעט מאזדה 3 , שאינה מעניינת אותנו.

האם למשהוא יש רעיון טוב ?

יכול להיות שבסופו של דבר נלך על הפנדה , זה עשוי לספק את אשתי כהסעה חסכונית לעבודה ,ואותי לסידורים קטנים מדי פעם , הבעייה היא הפעמים שבהם כן נרצה לסוע ביחד אני אשתי שני התנוקות (צריך לדחוף גם עגלה איפושהוא ככה שאולי יש אפשרות לארגן גגון).

pleas help

פורסם

אז ככה - טוב שירדת מהאוואו כי הנוחות שלו גרועה ביותר וגם הבטיחות לא משהו.

לגבי ליאנה - ממליץ בחום, הרכב הכי חסכוני למנוע 1.6 אוט', אמין מאוד וגם די נוח.

האקסנט לא ממולצת בכלל, אמנם נחשבת לאמינה אך זוללת דלק ברמות וגם לא הכי בטיחותית.

לך על הליאנה - אחלה אוטו!!

פורסם

האם 160 אלף קילומטר לשנת 2007 לליאנה עם טופס תיקונים נקי (פרט לנזילת שמן שתוקנה) אמור להוות מכשלה ברכישת הרכב (אגב זה הדגם עם גלגלי מגנזיום)?

לגבי האקסנט למרות המשיכה שלי אליה מספרים שהיא אוכלת דלק ,אני מחשיב את הנהיגה שלי כחסכונית ובכ"ז הייתי מעדיף ללכת על רכב שנחשב לחסכוני בצריכת הדלק ובאמינות. ולזה שאמר שהיא לא בטיחותית אז היא דוקא נחשבת לכן - עם 5 כוכבי בטיחות.

אז מה היה לנו - 65K ש"ח ,

שברולט אווא 2008 LT 5 דלתות 30K קילומטר בתוספת חיישני רורס אחריות יצרן לשנה וחצי ואחריות חברה לשנה.

סוזוקי ליאנה 2007 5 דלתות אוט' 160K קילומטר עם טופס בדיקה נקי אחריות לשנה.

יונאי אקסנט 2007 100 אלף קילומטר מהשכרה עם אחריות לשנה.

פעם חשבתי שב30K אפשר לקנות אוטו טוב.

פורסם

160K לרכב שנת 2007 זה המון!!! NEXT

לגבי הטענה שלך לגבי אוטו טוב, אם תרד שנה לכיוון ה- 2006/2007 תוכל למצוא רכבים טובים מאד בתקציב שלך.

מה לגבי הפוקוס טרנד-X או המאזדה 3?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא אמרתי 160K ש"ח , שאלתי לגבי160 אלף קמ'.

התקציב הינו 65K ש"ח

אשתי חושבת שלמאזדה 3 יש לוק שמתאים לערסים , והפוקוס נראית לי מעט מיושנת.

פורסם

מאזדה 3 של ערסים? פוקוס מיושנת?

ואתה מדבר איתי רכבים כמו אקסנט, ליאנה, או שומו שמיים אוואו?

לא נתפס, אתה מוכן לקנות רכבים סופר מיושנים, קטנים יחסית, עם ק"מ עצום, ולוותר על מה שהציעו פה?

במחיר של 65 אש"ח הייתי הולך על פוקוס 2006. מאובזרת, מרווחת, נוחה ונעימה. כלל לא בליגה של האופציות שהעלית.

תא מטען מהגדולים בקטגוריה. לא מלכת התאוצה ברמזורים, אבל ביחס לציפיות שלך היא תהיה רקטה נראה לי:lol:.

במחיר הזה תוכל לקחת גם לאנסר משנתון 2007 שהיא רכב מצויין.

ובכל מקרה למה אתה בכלל חושב על רכב משנתון כזה עם מעל 150,000 ק"מ? נגמרו המכוניות על הכביש? אני לא אומר לחפש

עם 50-60. אבל אפילו סביב 90-100 אלף ק"מ יש בשפע.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זה שמעלי, אתה צודק בהחלט.

לרדת בשנתון או שתיים לטובת איכות זה הצעד הנכון.

האקסנט היא בחירה מעולה לדעתי ובהרבה יותר מהליאנה,

אבל ברור שמאזדה 3 ופורד פוקוס עדיפות בהרבה, שוב בלל המרווח הנדיב יותר בתא הנוסעים והמטען,

בטיחות טובה יותר, הכול טוב יותר.

אני לא חושב שאתם צריכים לרדת ברמה ולהעניק לילדים שלכם בטיחות פחות טובה או רכב לא נוח בגלל

טענה שזה ''רכב של ערסים''.

המאזדה 3 רחוקה מלהיות רכב של ערסים, נכון, יש ערסים שמצפים את המאזדה 3 השחורה שלהם בניקלים

ומערכות והם כאלה, אבל אין זה אומר שזהו, המאזדה 3 לא מספיק טובה בשביל משפחה.

עזבו את השטויות בצד, אם אתם רוצים רכב קופמקטי נוח לכו על האקסנט.

אם אתם רוצים משפחתית איכותית, בטיחותית, אמינה, מצליחה (והכמות של הרכב הזה בארץ מוכיח עד כמה הוא טוב),

לכו על המאזדה 3 ואין פה בכלל ויכוח.

שלומי.

פורסם

יש שפע לא רע בכלל של קאיה סראטו 2006 במחירים של 45K. הק"מ הוא סביבות 90K בערך. זה 20 אלף ש"ח פחות ממה שתכננת להוציא ואתה מקבל אחלה אוטו.

כמו כן ב-65K אפשר לגשת לאחת מחברות הליסינג ולקנות אוטו איכותי שנת 2007-2008, לא חייבים ליאנה עם ק"מ של מונית.

פורסם

אין ספק החלופות שהצעתכם לשנות גישה מסופר מיני שאמורה להיות בעלת צריכת דלק נמוכה יחסית לרכב גדול יותר ומפנק כפורד פוקוס, אבל מלחיץ אותי לחשוב על צריכת הדלק שלהם והטיפולים היקרים . אני גם לא בטוח שיש לנו צורך בבכזו מכונית , ראיתי פה בפורום הצעה לסריון 2008 ב 69 אלף מה דעתכם ? למרות שהסכום הזה הוא כבר הרבה ממה שתוכנן להוציא בהתחלה כ- 45 אש"ח , בעקרון הוספנו עוד 20 אש"ח תודות למימון שהוצע לנו בחברת הליסינג.

פורסם

אין שום סיכוי שבעולם שאתה מכניס עגלת תאומים לתא המטען הפצפון של הסיריון. גגון? מסורבל ולא נוח, ואי אפשר להשאיר ציוד או עגלה כשעוזבים את הרכב.

בדרך כלל אני ממליץ לרכוש סופר-מיני כדי לצמצם את עלויות האחזקה, אבל עם שני ילדים קטנים אתה צריך רכב משפחתי. ההפרש בעלות האחזקה לא שווה את הנוחות שתקבל ברכב משפחתי.

לך על הפוקוס, היא טובה יותר משאר האופציות שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...