Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בתור מלצר באולם אירועים, מה שמאלץ אותי להיות עם מכנס שחור לעבודה.

אבל מה לעשות, המכנס שלי כבר עבר כמה כביסות ולאט לאט מקבל צבע לבן, ולא מתאים לי בתקופה הזאת לקנות מכנס חדש.

מישהו מכיר איזה דרך שאפשר להחזיר צבע למכנס?

תודה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ככל הידוע לי אין אפשרות להחזיר צבע. יש רק אפשרות לשמר את המצב הנוכחי.

יש ברשתות השיווק נוזל שמוסיפים למכונה של חברת קאליה ששומר על הצבע, ובנוסף כמובן הכי טוב לכבס רק ב 30 מעלות או בצוננים (צוננים הטוב ביותר) וכמובן לא להשתמש במייבש שזה מה שגורם לדהייה הכי חזקה.

מקווה שהועלתי.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

יש גם יש. צבע לבדים.

השרייה של החומר בגיגית עם המכנסים והן "נצבעות".

מנסיוני זה פטנט מצויין לחידוש מכנסי עבודה אחת לתקופה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנסה לפנות למעסיק שלך, שמאלץ אותך ללבוש מכנסיים שחורים לעבודה, שיארגן לך ולעוד כמה עובדים מכנסיים כאלה.

כשאני עבדתי במקומות כאלה שחייבו אותי לעבוד עם מכנס שחור, מעבר לזה שהיו מביאים כמה זוגות לעובדים, הם היו דואגים לפחות פעם בשבוע לשלוח אותם לכביסה (בנוסף לחולוצות וסינרים).

במידה ומקום העבודה שלך זה כמו לדבר אל הקיר, מחזק את דבריו של תמיר- 50 שקל מכנס עבודה שחור חדש :-).

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
יש גם יש. צבע לבדים.

השרייה של החומר בגיגית עם המכנסים והן "נצבעות".

מנסיוני זה פטנט מצויין לחידוש מכנסי עבודה אחת לתקופה.

איתמר.

אני חושב שראיתי כזה בהום-סנטר. זה בא בשקית בצורת אבקה ועולה באיזור ה-15 שקל (אגב, אני חושב שגיגית אחת יכולה להספיק לצביעה של יותר מבגד אחד).

פורסם

חבר קפוץ לסניף יונידרס הקרוב לביתך ותסגור עניין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...