Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו חברים, אחרי שנה וחצי ומעל 25K ק"מ ארוכים ומהנים - הפביה נמכרה ונמסרה לפני מספר דק' לבעליה החדשים והמאושרים.

לגבי המחיר - תחזיקו חזק - 5.5K מעל המחירון, בלי שום ויכוח ובלי שום ניסיון להוריד במחיר.

על מה הוא שילם 5.5 אלף מעל למחירון? הרכב בן שנה וחצי עם 25K ק"מ.

הוא הפסיד המון כסף באותו רגע שקנה את האוטו, כי הוא שילם מחיר קרוב לחדש אבל קיבל רכב ישן.

אתה מבין כמה הוא הפסיד?

אם הוא ירצה למכור תהיה לו בעייה. כי הוא כבר יד 2 , הוא כבר יגיע ל40-50 אלף ק"מ.

וזה לא רכב מיוחד זה סתם סקודה.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה הוא שילם 5.5 אלף מעל למחירון? הרכב בן שנה וחצי עם 25K ק"מ.

הוא הפסיד המון כסף באותו רגע שקנה את האוטו, כי הוא שילם מחיר קרוב לחדש אבל קיבל רכב ישן.

אתה מבין כמה הוא הפסיד?

אם הוא ירצה למכור תהיה לו בעייה. כי הוא כבר יד 2 , הוא כבר יגיע ל40-50 אלף ק"מ.

וזה לא רכב מיוחד זה סתם סקודה.

כל אחד משלם כמה שהוא רוצה על מה שהוא רוצה.

ברור כשמש שהרוכש הושפע מאוד מאמוציות ופחות משיקולים רציונליים, זאת לא גישה רעה ברכישת מכונית.

יכול להיות שהרוכש חלם על פאביה מאובזרת בצבע הזה וכיסו לא איפשר לו רכישה של רכב חדש. אז כנראה שהרכב של RS התאים לו כמו כפפה ליד והוא הסכים לשלם קצת יותר.

כלכלי זה לא, אבל גם הרוכש וגם המוכר מבסוטים...וזה מה שחשוב באמת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אייל,

כשזה נוגע לגבי מותג שנוא ובעל חוסר מוניטין - זה נקרא "פראייריות".

כשזה נוגע לגבי מותג ידוע ובעל מוניטין - זה "מוצדק".

מה יש לך להגיד על זה?

זה הישראלי המצוי והלא רצוי.

איזה בעיה תיהיה לו במכירת הרכב?

הבחור טוען שהוא גומע מרחקים קצרים (בדר"כ לעבודה - בעירו. לעיתים רחוקות יותר - מחוץ לעיר) ועושה ק"מ שנתי מאוד נמוך.

חוצמזה, במידה והוא מרוצה - איזה סיבה יש לו למכור את הרכב במהרה?

די לנסות להיות חכם ולהגיד "פראייר" על כל אדם שעשה (לדעתו) את העסקה שהוא חשק בה, גם כשזה נוגע למותגים פחות נחשקים ופחות אהובים.

לא לכל אחד יש בין 15K ל-20K להוסיף לרכב חדש ולא כל אחד מעוניין לעשות בזה - רכב משומש גם ספג את ירידת הערך הרצינית שלו ועל הנייר הוא משתלם יותר.

לא אני, לא אתה ולא אף אדם אחר ישפוט את מעשיו, בעיקר כשהוא מרוצה מאוד מרכישתו החדשה.

הוא עשה את השיקולים שלו ועשה את בחירתו בלב שלם - אף אחד לא הכריח אותו לשלם מעל ואף אחד לא הכריח אותו לקנות את הרכב הספיצי - זה היה רצונו.

גם אני הייתי משלם (לדוג') על קליאו ספורט מעל המחירון - במידה והיא מצדיקה את זה.

אומנם הנישה של הפביה שונה משל הקליאו, אך המשקל הוא אותו משקל - אם יש הצדקה. למה לא?

ואתה, כמו עוד כמה מגיבים בת'רד הזה - פשוט מסובבים אותו למקומות לא קשורים.

כל אחד יעשה את הטוב בעיניו ואף אחד לא יכול לשפוט אותו.

זה שאתה ואחרים לא מסכימים עם זה - זה ביניכם לבין עצמכם. זה לא קשור אלי ובטח שלא קשור לקונה.

שכל אחד ישמור את דעותיו הקדומות, את הערות והעקיצות - לעצמו.

פתחתי את הת'רד כדי לחלוק חוויות וגם מעט מההתרגשות - בכל זאת, שוב פעם רכב חדש...

כרגיל, צרי העין קופצים ויודעים לקלקל מהאווירה.

הפורום שלנו הוא סוג של בית שלישי (אחרי הבית והאוטו :wink:)

רב החבר'ה כאן מכירים אותי אישית ואני תמיד משתדל לשתף בחוויות ולעזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, ברכות על ההחלפה.

ובהזדמנות זאת, ברצוני להבהיר כי בכך סיימנו את הדיון על כמה המוכר דפק את הרוכש, כמה הרוכש פראייר או כל דבר אחר בסגנון.

אם למישהו יש משהו ענייני לומר על הרכב או לברך את אוראל - תפדלו.

למי שיש הערות/הארות בקשר למחיר - שישמור אותן לעצמו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מברוק!

כמו שכבר אמרתי לך, הצבע החדש מאוד מוצלח. מתי צפוי ה- FL ולמה לא חיכיתם לו?

אולי הרוכש חשב שהוא קונה מיני ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זהו חברים, אחרי שנה וחצי ומעל 25K ק"מ ארוכים ומהנים - הפביה נמכרה ונמסרה לפני מספר דק' לבעליה החדשים והמאושרים.

אחרי לא מעט טלפונים ולא מעט עיכובים - הגיע הבחור הרציני, שידע בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא מחפש.

הוא דרש לקחת את הרכב לבדיקה וכמובן שהסכמנו, הרי אין מה להסתיר.

הרכב נלקח לקומפיוטסט בא.ת הישן בראשון - הבדיקה ערכה כחצי שעה.

אני מוכרח לציין שהיה מאוד משעשע לראות את הבוחן שובר את הראש לגבי הגג הלבן - האם הוא מקורי או צבוע מקומית.

הבוחן יצא עם הרכב לסיבוב ואנחנו המתנו בחדר ההמתנה.

הבוחן חזר וקרא לנו לחדרו - הוא פתח את השיחה בכך ש"הרכב חדש דנדש" ואין בו שום ריג'קט, למעט איזון גלגלים לקוי מקדימה. סה טו.

כמובן שההמשך ברור לחלוטין - הקונה ואחיו לא התרגשו מתוצאות הבדיקה והחליטו שזה "זה".

ניגשנו לסניף הדואר המקומי על מנת להעביר בעלות, אלא שמישהו החליט "להתקיל" אותנו והתברר שישנה בעיה מסויימת במערכת המחשוב הכלל ארצית של הדואר ולא ניתן לעשות העברת בעלות.

לפני כשעה בוצעה העברת הבעלות והקונה יצא מאושר עם כלתו החדשה והכחולה :wink:

לגבי המחיר - תחזיקו חזק - 5.5K מעל המחירון, בלי שום ויכוח ובלי שום ניסיון להוריד במחיר.

אולי אני משוחד כי הרכב היה ברשותי - המחיר היה מוצדק לחלוטין בהתחשב במצבו הכללי (חיצוני/פנימי/מכני/Whatever), לדעתי.

אז לכל המלעיזים (וחברי הפורום שחשבו שהם יגרמו לי להגיע לשפגט או כל דבר אחר) - אפשרי למכור שקודות מעל המחירון, גם בימינו הלא קלים.

צריך רק קונה אחד והוא צריך לדעת בדיוק מה הוא מחפש, מה הוא דורש ומה תקרת התקציב שלו. זה הכל.

מאמין שכולכם כבר הבנתם מה מחליף את הפביה.

המחליפה תמסר לנו בזמן הקרוב...

אני מקווה שהפעם הזמנת רכב עם מד טמפ' אנלוגי או דיגטאלי ולא תצטרך לחשוב איך להחליף את לוח השעונים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מקווה שהפעם הזמנת רכב עם מד טמפ' אנלוגי או דיגטאלי ולא תצטרך לחשוב איך להחליף את לוח השעונים.

מרק, לא - הרכב נמצא במלאי, כמו שציינתי.

למדתי להתרגל לזה וזה פחות מציק (ומעצבן) מבעבר.

גם נוספה נורה כחולה - המתריעה שהמנוע קר וכבית ברגע שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה.

אייל, תודה.

ה-FL תיובא בשלב מאוחר יותר של 2010 ואין את הרצון להמתין.

כמו כן, איני סומך על אמינות/עמידות ה-1.2TSI הקטן והצפוף ומעדיף להמתין קצת ולראות כיצד הוא מתקבל בארצנו ובעולם...

לא רוצה להיות סוג של שפן ניסיונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוראל, ברכות על ההחלפה.

ובהזדמנות זאת, ברצוני להבהיר כי בכך סיימנו את הדיון על כמה המוכר דפק את הרוכש, כמה הרוכש פראייר או כל דבר אחר בסגנון.

אם למישהו יש משהו ענייני לומר על הרכב או לברך את אוראל - תפדלו.

למי שיש הערות/הארות בקשר למחיר - שישמור אותן לעצמו.

הואיל וההערה שלך מנוסחת בלשון של מנהלים, אבקש, בדחילו כמובן, לברר האם כך הוא. בתקווה כנה שלשון ההודעה ותכנה עומדים בקריטריונים שהצבת.

פורסם

זה רק פביה :-), למה כולם מתלהבים כמו ילדים קטנים? אני אפילו לא מסתכל פעמיים על האוטו ברחוב

(אניי חושב שהוא עוד יותר מכוער עם הגג הלבן)

פורסם
וואו, אוראל צבע מגניב

חשבתי שזה האפורים המשעמים של הליסנגים.

יפה מאוד :-D

גם אני רוצה לציין משהו לגבי הצבע. בזמנו הייתה לנו גולף בצבע כחול פחם מטאלי (כך קוראים לו גם היום נדמה לי). אני מאז מאמין שהצבע הזה ובכלל גווני האפור המטאליים אלו הצבעים היפים ביותר לרכב.

פורסם

הבן אדם פתח דיון על כך שהוא מחליף רכב ולא על כך שהוא מכר את רכבו ב5 אלף מעל המחירון.

די להכנס לורידים של הבן אדם, זה לא מוסיף חוכמה לדיון ובטח שלא כבוד לכותבי ההודעה.

נ.ב

למי שבכל זאת יש בעיה עם המחיר מוזמן ללכת לקיר הקרוב ולדפוק בו את הראש.

נ.ב2

אוראל, תתחדש.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
הבן אדם פתח דיון על כך שהוא מחליף רכב ולא על כך שהוא מכר את רכבו ב5 אלף מעל המחירון.

אתה קראת את מה שהוא כתב ממש בהתחלה (אני שמתי bold) ? והוא גם כתב "תחזיקו חזק" כדי שלא ניבהל מהמחיר הלא הגיוני.

אולי אני משוחד כי הרכב היה ברשותי - המחיר היה מוצדק לחלוטין בהתחשב במצבו הכללי (חיצוני/פנימי/מכני/Whatever), לדעתי.

אז לכל המלעיזים (וחברי הפורום שחשבו שהם יגרמו לי להגיע לשפגט או כל דבר אחר) - אפשרי למכור שקודות מעל המחירון, גם בימינו הלא קלים.

אם המחיר לא מעניין אז למה לכתוב אותו ? כדי להרגיז את מי שהציע לו פחות כסף?

פורסם

אוראל כל הכבוד על המכירה

שמח בחלקך שזכית למכור מעל המחירון (בע"ה בקרוב גם אצלנו) והכי חשוב שלא התפשרת לכל אותם מציקים ומרגיזים ששואלים כמו סתומים למה אתה מבקש מעל המחירון... כאילו זה די ברור שאוטו צריך להימכר היום במחיר מחירון.

ידוע שהאוטו היה שמור מאוד ולכן המחיר הנדרש או לא כמו של כלל הסקודות...

הכי חשוב להיות מבסוט, מצפה לראות את החדשה בקרוב

Confidence In Motion

• תוכן חדש...