Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן ושאר המברכים - רב תודות.

עידן, מקווה שבקרוב גם אתה תתחדש... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הואיל וההערה שלך מנוסחת בלשון של מנהלים, אבקש, בדחילו כמובן, לברר האם כך הוא. בתקווה כנה שלשון ההודעה ותכנה עומדים בקריטריונים שהצבת.

תראה, אני ביקשתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים ולא ממש נראה לי שיש כאן איום כלשהו.

אם אתה רוצה להמשיך לדוש בסוגיית המחיר, לך על זה. רק אל תשכח שביקשתי לא לדון בזה עוד בפומבי (אין לי בעיה אם תחליף עם אוראל הודעות פרטיות בנושא).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה קראת את מה שהוא כתב ממש בהתחלה (אני שמתי bold) ? והוא גם כתב "תחזיקו חזק" כדי שלא ניבהל מהמחיר הלא הגיוני.

אם המחיר לא מעניין אז למה לכתוב אותו ? כדי להרגיז את מי שהציע לו פחות כסף?

הוא הזכיר את המחיר כדי לתת דוגמא לאלה שזלזלו ודיברו על הרכב (שהוא לא סחיר ושבקושי מחירון אפשר יהיה לבקש עליו).

כמובן שכל צרי העין ידעו להתמקד באותו משפט פתיחה ולא בדיון עצמו, חבל.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

מילא האוטו היה עם קצת ק"מ ,אבל מה יכול להיות שמור ברכב עם 25 אלף ק"מ?

עשו לו ווקס כל שעה? אני הייתי קונה אוטו יותר שמור (עם פחות ק"מ) ועושה לו דיטליינג

גם חן (שהוא מנהל) לא מבין את ההגיון של הקונה

רק את ההגיון של הקונה לא הצלחתי להבין; לשלם על מכונית בת שנה וקצת סכום שמתקרב מאד לזה של חדשה לגמרי נשמע לי די הזוי, למען האמת.

וגם חבר שלו חושב שזה צנחן חבל"ז

ואכן אוראל, מצאת צנחן חבל"ז

פורסם

אני אגיב בפעם האחרונה - חן כנראה לא יודע מה פער המחיר המדוייק לחדשה, לכן הדגשתי בדיוק מה ההבדל

והוא סכום (שכפי שציינתי - וקספר תמך) הוא לא בהכרח סכום נמוך ולא סכום שכולם יכולים להוסיף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מזל טוב על המכירה ועל הקנייה. יש שתי פביות כמו שהזמנת(אפור לבן) באיזור שלי של לימוד נהיגה. ולפי מה שראיתי, האפור נראה צבע "מת" כזה בלי ברק, או שיש מטלי ולא מטלי?

ולגבי כמה הוא מכר, איך הוא מכר ואיך זה קשור לסקודה, אז תתפלאו אבל סקודות של היום זה לא סקודה של פעם והמחירונים לא יורדים מהר אם יורדים אז בקושי ומאז שיש לי את הסקודה קיבלתי תגובות מאנשים של כמה עלה, מוכר? ואני לא מפסיק לראות אוקטביות, פביות וסופרבים חדשים על הכבישים(פרטיות) וזה לא רק אני.

פורסם
מילא האוטו היה עם קצת ק"מ ,אבל מה יכול להיות שמור ברכב עם 25 אלף ק"מ?

עשו לו ווקס כל שעה? אני הייתי קונה אוטו יותר שמור (עם פחות ק"מ) ועושה לו דיטליינג

גם חן (שהוא מנהל) לא מבין את ההגיון של הקונה

וגם חבר שלו חושב שזה צנחן חבל"ז

אוטו שמור הוא אוטו שעבר טיפולים בזמן, הצבע שמור (אתה יכול לגחח על הוואקס כל שעתיים) ושעבר בדיקה בצורה חלקה (כמו הרכב המדובר).

כבודו של חן במקומו מונך, אך זה שהוא מנהל לא עושה את דעתו נכונה יותר.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אוראל - תתתחדש! שמח מאוד שהצלחת למכור מעל למחירון ולהביא אחת חדשה דנדשה כלכך מהר, ועוד בצבע סקסי מאוד (אהמ אהמ :wink::-P).

אפור זה לא צבע ליסינג למי שטעה. אפור כסוף זה כן. יש הבדל. תתחדש שוב! מחכה לראות אותך יחד איתה בקרוב 8)

גם נוספה נורה כחולה - המתריעה שהמנוע קר וכבית ברגע שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה.

כמו אצלי במאזדה 2 - שקודה השתדרגו הא אוראל? :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש.

זוכר אותה (הפביה הכחולה) עוד שעשית לי סיבוב איתה. :lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

תתחדש.

אני מבין מה מצאת בפאביה, יש לי ברחוב 2 אדומות ואחת כחולה, וכל פעם אני מתלהב מחדש מהגג הלבן :-P

בכיפור שהלכתי לבית כנסת עם החברים עברנו ליד הכחולה והאדומה שחנו אחת ליד השניה והם היו בהלם מה זה האוטו הזה ממתי לסקודה יש כאלה.

מה שכולם לא מבינים שכרגע סקודה זה רכב גרמני נטו ולא כמו הסקודות של פעם.

כמו למשל הסופרב שאם אבא שלי היה רוצה לשדרג את המשפחתית למנהלים זה האופציה הראשונה שהייתי מביא לו.

פורסם

פתחתם כאן אתר ארכיאולוגי - כמה אפשר לחפור???

אוראל תתחדשו!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...