Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבוקר יצא לי לראות אוקטביה חדשה באפור הזה, מאוד יפה ומרשים.

אני אמנם חדש פה ולא מכיר את כל האחרים אבל בכל זאת רציתי לאחל מזל טוב, תתחדש ובהצלחה עם הרכב החדש!

פורסם

אוראל - ברכות מכל הלב.

מבלי לגרוע מהברכות שלי לעיל, השרשור הזה רק מוכיח לי פעם נוספת עד כמה שוק הרכב הישראלי הנו פרמיטיבי וחסר כל היגיון. בכל הכבוד, כלת השרשור היא כולה סקודה פביה ומשתמע מהתגובות כאילו מדובר באיזה רכב חלומות.

פורסם

אתה בדיוק מחזק את מה שטענתי - אני לא יודע כמה בדיוק שילמת על הרכב החדש, אך פביה במחיר 100K+ זה לא ממש ריאלי. למעשה, כל רכב משפחתי סטנדרטי במחיר שכזה זה לא ממש ריאלי.

פורסם

המחיר שאני שלמתי - לא רלוונטי לגביכם. מצטער.

ידוע לך מה מחירה של פביה "ספורט" ידנית?

98K והיא שלך, על הכביש - כולל אגרות למיניהן ומיגונים.

ידוע לך מה מחירה של פביה "ספורט" ידנית באירופה?

המחיר נע בין 80K (ל"ספורט" בלי תוספות מיוחדות - חלונות כהים, קיט ספורט חיצוני, מתלים מונמכים, ריפודי עור, ר"ד משודרג) ל-90K (ל"ספורטליין" - הכוללת את התוספות המדוברות).

המחיר בארצנו - סביר בלבד ועדיין אטרקטיבי יותר משל המתחרות (לדוג': איביזה "ספורט" ידנית עולה 111K - לפני תוספות).

לא זיל הזול אבל לא שיא היוקר.

להגיד לא ריאלי זה מוגזם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ידוע לך מה מחירה של פביה "ספורט" ידנית באירופה?

סתם כדי להיות קטנוני בעניין, את יוקר המכונית צריך לבדוק לא באופן אבסולוטי אלא ביחס לשכר הממוצע (או במילים אחרות: כמה משכורות צריך כדי לרכוש מכונית). כאן אנחנו במצב הרבה פחות טוב.

פורסם

די כבר עם ה"ספורט" הזה. יא אללה, לו רק ידעו היוונים הקדמונים איזו זילות עושים יצרני הרכב מהמילה הזאת שהם המציאו, הם בוודאי היו קופצים מהאולימפוס.

רכב שהוסיפו לו ריפודי עור, סאנרוף, חלונות כהים וג'אנטים עדיין אינו ספורטיבי - הוא מאובזר.

בקצב הזה, עוד מעט גם נראה טאטא נאנו "ספורט" :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, לכן זה במרכאות.

ואגב - ב"ספורטליין" זה עוד איך שהוא מוצדק - היא מחודדת ומונמכת יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ל-RS: לא הייתי מודע למחירה של הפביה. נשמע דיל לא רע ביחס למה שמוצע בשוק, אך עדיין יקר מדי לטעמי.

ל-אריאל ס: אתה צודק. יחד עם זאת, מצבנו היה טוב אפילו אם מחירי המכוניות בארץ היו קרובים נומינלית (ולא ריאלית) לאלו שבחו"ל. אכן, מבחינה ריאלית רכב בארה"ב עולה לצרכן האמריקאי בין כרבע - לכחמישית (!!!) מעלותו לצרכן הישראלי וזה הגורם להבדל העצום בין השווקים.

• תוכן חדש...