Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכרח להודות לאנשי שקודה באולם התצוגה המרכזי - שתמיד דואגים, עוזרים ונותנים הרגשה של "בית".

בטח הרגשה של בית, אתה מחליף שקודות בקצב שאני מחליף גרביים :-D

מזל"ט על המכירה.

פורסם

חייב להגיד, נהגתי על הרכב לא מעט, ולא יצא לי להנות כול כך מרכב כמו מהפביה הזאת, קודם כול רכב איכותי מאוד (הכול יחסי למחיר כמובן) הצליל של המנוע מגניב לי ת'ראש (אהמ הילוך שני אוראל) ופשוט כיף של רכב, אחיזה מעולה גם עם צמיגים גמורים במיוחד שעברו טיפול יסודי אצל ידידנו.

רכב מגניב ואישית מאוד אוהב את הצבע הכחול-לבן, לא סתם יש לי אחת כזאת בחניה (אומנם TDI)

תתחדש אחינו, בקשר למחר- ה"פ.

פורסם

אני מאמין שלא רק השיקול דעת שלך מעורב ברכישת רכב אבל עדיין, למה לא לגוון ?

אם לי הייתה האפשרות להחליף רכב חדש כל תקופה הייתי מגוון, חיים רק פעם אחת, לא ? :wink:

פורסם
אני מאמין שלא רק השיקול דעת שלך מעורב ברכישת רכב אבל עדיין, למה לא לגוון ?

אם לי הייתה האפשרות להחליף רכב חדש כל תקופה הייתי מגוון, חיים רק פעם אחת, לא ? :wink:

בדקנו את האופציות (גם הבאות להגיע) וחזרנו למסקנה שהפביה היא האופציה המועדפת (למרות שבקרוב גם היא מקבלת FL ומתחדשת במנועי TSI, TDI CR וב-DSG7).

אין כמו בבית והגיוון היחיד שנעשה הוא בשילוב הצבעים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פריירים לא מתים בחיי!.

חמש וחצי אלף מעל המחירון - למה דרשת ככה מההתחלה?

הקילומטרז' שלך ממוצע וגם מספר הבעלים יחסית לגיל של הרכב, אז מה מיוחד בו?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מר קורסיקה היקר, אתה בדיוק כמו כל אותם החכמים שצלצלו, שאלו וחשבו שנרד במחיר.

הרכב היה במצב חדש לחלוטין - בלי שריטה.

מטופל בקפידה ובזמן ומצבו החיצוני והפנימי היה כשל פביה חדשה שתלך, תקנה ותשלם עליה קרוב ל-20K יותר.

וכמו שאמרתי - לדעתי, היה מוצדק ביותר והבדיקה הוכיחה זאת והבוחן העיד שמדובר בפנינה יוצאת דופן.

אבל אני די משוחד - הרכב הרכב היה ברשותי... :roll:

אלון, זה אכן הצבע - האפור גרפיט/עכבר/Whatever שקיים גם באוקטביה המתוחה ובסופרב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה אותו אפור עכבר שחלמתי עליו בלילות שיהיה על הטוראן, אך התברר שרק השחור במלאי :cry:

יש בחורים עם הרבה מזל :cry:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...