Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח גופרית בתוך האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי התקשרה אלי היום, וסיפרה לי שבאוטו שלה מופיע בתדירות עולה ויורדת ריח של גופרית ("ביצים מסריחות") בתוך הסלון של האוטו.

היא טוענת שלקראת סוף היום - אחרי הרבה נסיעות הריח מתגבר, והיא חושדת שהריח מגיע מאזור פתחי המזגן.

מדובר בסיטרואן C3, עם תיבה רובוטית 1.6 ליטר.

לי אישית אין מושג ירוק מה יכול להריח באוטו מגופרית,

מישהו אמר לה שאולי מדובר ברדיאטור הפנימי של החימום תא נוסעים, או לחלופין מדובר בממיר הקטליטי.

למישהו יש רעיונות? כיוון?

(כרגע אין לה אפשרות להגיע לחצי יום למוסך, ולכן היא מעוניינת לדעת אם זה משהו מסוכן, או אפשר לחיות עם זה ככה עוד קצת)

תודה מראש לעוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

ריח אופייני לממיר קטליטי רק מוזר שהיא מריחה את הריח מפתחי האיוורור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תבדוק את המצבר אני סבלתי מריח כזה כמה שבועות בגלל טעינת יתר וכתוצאה מזה החומצה רתחה וזה היה הריח שלה.

תבדוק אחרי נסיעה אם המצבר חם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לך מתח טעינה גבוה מהמותר ,עדיף שתלך לחשמלאי רכב לפני שיתחילו להישרף לך כל הרכיבים החשמליים ,ותהיה לך הוצאה כספית גבוהה,שלא לדבר על עוגמת הנפש אם תיתקע.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז אחרי בדיקה במוסך של סיטרואן - הסתבר שהמצבר שהתקינו לאמא שלי באוטו ("שנפ"), מצריך מילוי של מים.

אמא שלי מן הסתם לא ידעה את זה, והמים במצבר נגמרו.

ואני שואל, סליחה על הבורות, אבל לא הפסיקו כבר לייצר מצברים שדורשים טיפולים כמו הוספת מים???

בברכה!

יונתן.

פורסם

המים נגמרו עקב ,מתח טעינה גבוהמדי,תבדוק את מתח הטעינה,יכול להיות שהמתח הזה נוצר,בגלל שיש לך קורוזיה,בחיבורי החשמל השונים, או בקוטב השלילי של המצבר.

פורסם

כשמתח הטעינה גבוהה,האלקטרוליט,מתחיל לבעבע,אם התופעה מתרחשת למשך פרק זמן של יותר משעה,זה מתחיל לפרק את הפלטות של המצבר מן החומרים הפעילים שיש שם,ואז הם צונחים לקרקעית המצבר,והמצבר מתקלקל,זה לא קורה תוך יום אחד,

אבל למה שזה יקרה בכלל.

• תוכן חדש...