Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הרמקולים שבשרותי הם:

רמקולים קידמיים: JBL GTO508C 55RMS

רמקולים אחוריים: Kenwood KFC6970 80RMS

בקצוני ליקנות מגבר: MacAudio Z4200 4x110RMS

יכול להיות מצב שב Volume גבוה מדי, המגבר ישרוף את הרמקולים או משהו כזה?

2. המגבר הוא 4 ערוצים ודורש 2 יציאות למגבר, אבל ברדיו דיסק יש רק יציאה אחת למגבר. עם לחבר את המגבר באמצעות 2 מצפצלי RCA, זה מוריד את איכות השמע משמעותית? יכול להיגרם נזק למגבר / לרדיו דיסק / לרקמולים?

הרדיו דיסק: Pioneer DEH2050MPG

תודה רבה מראש!

פורסם

תשובה לשאלתך מס' 1.

א. תיהיה עדין עם הגיין (עוצמה של המגבר) לכל 2 ערוצים קידמיים/אחוריים במיוחד עם אותם ערוצים שעליו יושבים ה55RMS

ב. אל תיהיה תינוק ותבדוק באיזה ווליום הרמקולים מעוותים את הסאונד ואם אתה שומע על ווליום גבוה רוב הזמן אז תכוון את המגבר בהתאם.

אגב אתה מבסוט על המגבר נ"ל ?

כי אני חודשיים היתלבטתי בינו לבין ה-GTO1004 ובסוף הלכתי על הGTO1004 כי לא הייתי שקט לגבי הZ4200.

פורסם
תשובה לשאלתך מס' 1.

א. תיהיה עדין עם הגיין (עוצמה של המגבר) לכל 2 ערוצים קידמיים/אחוריים במיוחד עם אותם ערוצים שעליו יושבים ה55RMS

ב. אל תיהיה תינוק ותבדוק באיזה ווליום הרמקולים מעוותים את הסאונד ואם אתה שומע על ווליום גבוה רוב הזמן אז תכוון את המגבר בהתאם.

אגב אתה מבסוט על המגבר נ"ל ?

כי אני חודשיים היתלבטתי בינו לבין ה-GTO1004 ובסוף הלכתי על הGTO1004 כי לא הייתי שקט לגבי הZ4200.

אמ עוד לא קניתי אז אני לא יכול להגיד אבל הוא ניראלי סבבה, שמעתי עליו הרבה מילים טובות והוא זול יותר...

ומה לגבי השאלה השניה? זה בעיקרון הבעיה העיקרית שמונעת ממני להתקין הכול ברגע זה....

פורסם

ברמת הרכיבים הזו, עצם הפיצול לא יגרום לאיבוד איכות מורגש, עוצמה אולי, אבל לא משהו שמיע באוזן.

אגב, את הפיידר תאבד, אבל לא את הבאלאנס.

כאופציה זמנית (חלק מהאנשים משתמשים בה באופן קבוע) אין חשש לנזק לרכבי כלשהו (כל עוד הכבלים לא ממש זבל ומקצרים או משהו כזה)

לגבי צורת כיוון, תעשה חיפוש- דובר על כך לא מעט בימים האחרוננים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...