Jump to content

ShadowDemon

  • הודעות

    43
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ShadowDemon

  1. אני רוצה להתקין דאבל-דין בסיאט איביזה שלי, חשבתי על Pioneer AVH-P3300BT שנראה לא רע ודי זול, מה אתם אורים עליו? טוב לא טוב? יתרונות, חסרונות? יש אלטרנטיבות אחרות בטווח מחירים הזה? תודה מראש!
  2. אני מעוניין ליקנות איביזה חדשה דגם 2013, מנוע 1.2 TSI ידנית. בסוכנות אמרו לי שאין צורך לעשות לאוטו הרצה אבל מהחיפוש שלי באינטרנט אני רואה שכולם עדיין עושים. זה בגדר המלצה? כדאי לעשות? או שאפשר לוותר על זה? תודה מראש.
  3. מותקנים לי ברכב חיישני רוורס, עם התצוגה הפשוטה שיש בה זמזם, תצוגת מספרים באמצע וקווים בצדדים ב 4 צבעים. עם הזמן (בעיקר בגלל החשיפה לשמש לדעתי) חלק מהלדים הפסיקו לדלוק, וחלקם לפעמים דולקים ולפעמים לא. איפה אפשר לרכוש תצוגה חדשה בלי לקנות את כל המערכת? (המערכת שיש לי הוזמנה ב eBay). תודה מראש.
  4. ומה לגבי הצבע?
  5. אז אני רוצה ליקנות ג'נטים 13 (הגודל המקורי) או להגדיל ל 14. לא משהו יקר מדי, סתם שיראה יפה. איפו אפשר ליקנות ויש מבחר נורמלי באזור המרכז? ואם אני מגדיל ל 14 צריך אישור ממשרד הרישוי או שאיך זה עובד? הרכב הוא סקודה פליסיה. ועוד משהו, אני רוצה ליצבוע את הקליפרים של הברקסים הקידמיים ואת הבלמי טוף האחוריים לאדום. צריך צבע מיוחד עמיד לחום לא? איפו קונים כזה? תודה מראש.
  6. ואיך אני יגלה?
  7. אז לחבר? לא לחבר? איך לפתור את הבעיה?
  8. מה לחפש אבל? ואיך זה יכול להעמיס? קבל סה"כ משמש כמו מצבר כשהוא טעון...
  9. מאז שסמתי סאב (Kicker VDS-12), בווליום גבוה בבאסים המנורות באוטו מהבהבות כולל הפנסים הראשיים והאחוריים. חבר שלי הביא לי קבל שהוא לא היה צריך, 1.6Farad: זה אמור לעזור נכון? ועלגבי צורת החיבור שלו, לפי מה שהבנתי, צריך לחבר אותו ישירות למצבר לכמה שניות שיטען פעם ראשונה, ואחרך לחבר את ה + מהמצבר ל + של הקבל ומשם ל + של המצבר. ואת ה - של הקבל פשוט לאדמה. אני צודק? כי זה ניראה די גדול ומפחיד, ואני לא רוצה שזה יגרום לאיזה קצר, יתפוצץ או משהו כזה. ועוד שאלה, כשהקבל טעון, עם לגעת ב 2 ההדקים שלו, אפשר להיתחשמל? תודה על העזרה.
  10. גם אני מנסה להשיג אותו, בדקתי ב 4 מקומות ואין באף אחד מהם...
  11. התיבה שלו גדולה? המגבר שלי יחזיק אותו בגישור?
  12. ומשהו שלא יד 2?
  13. בקיצור, אני צריך מונובלוק לסאב (למשל עם אני אכח את ה C12) או שאפשר לחבר בגשור ל ZX4500 שלי? ואין איזה בחירות מעניינות ולא יקרות של 10 אינץ'? כי 12 זה די גדול )
  14. גם בחיבור רגיל, וגם בגישור, 4 אום ישאר 4 אום מבחינת המגבר?
  15. עם אני מבין נכון, סליל 1 של 4 אום, בגישור רואים אותו כ 2 אום ו 2 אום אז עובד סבבה כי המגבר יכול לעבוד עם 2 אום. ועם הסאב זה סליל של 2 אום זה 1 ו 1 אום לא ילך? נכון?
  16. יש לי ברכב כרגע: רמקולים קידמיים: JBL GTO508C רמקולים אחוריים: Kenwood KFC6970 רדיו דיסק: Pioneer DEH2050MPG מגבר: MacAudio ZX4500 כל 4 הרמקולים מחוברים למגבר בעזרת מפצלי RCA כי יש לי רק יציאה 1 למגבר. עם אני רוצה סאב אני אצתרך לשדרג את הרדיו דיסק לאחד עם 3 יציאות ושליטה על סאב, זה לא שאלה בכלל. אני רוצה סאב לא יותר מדי יקר וגם לא צריך יותר מדי עוצמתי, אבל שיעשה את שלו. וגם עם אפשר כמה שיותר קטן כי אין לי כלכך הרבה מקום בבגז'. תקציב, לא יודע בידיוק, נניוח 500 ש"ח פחות או יותר. ועוד, עם אני יחבר את הרמקולים האחוריים לרדיו דיסק ואת הסאב למגבר, הוא יחזיק? בגישור? בלי גישור? או שצריך מונובלוק? עם כן, איזה? תודה מראש.
  17. תודה רבה, עזרתם לי מאוד
  18. פליסיה 97: 5.25 בדלתות מקדימה 6X9 במגש האחורי
  19. אבל כאופציה "זמנית" זה לא יגרום נזק לשום דבר ולא יוריד את האיכות?
  20. אמ עוד לא קניתי אז אני לא יכול להגיד אבל הוא ניראלי סבבה, שמעתי עליו הרבה מילים טובות והוא זול יותר... ומה לגבי השאלה השניה? זה בעיקרון הבעיה העיקרית שמונעת ממני להתקין הכול ברגע זה....
  21. 1. הרמקולים שבשרותי הם: רמקולים קידמיים: JBL GTO508C 55RMS רמקולים אחוריים: Kenwood KFC6970 80RMS בקצוני ליקנות מגבר: MacAudio Z4200 4x110RMS יכול להיות מצב שב Volume גבוה מדי, המגבר ישרוף את הרמקולים או משהו כזה? 2. המגבר הוא 4 ערוצים ודורש 2 יציאות למגבר, אבל ברדיו דיסק יש רק יציאה אחת למגבר. עם לחבר את המגבר באמצעות 2 מצפצלי RCA, זה מוריד את איכות השמע משמעותית? יכול להיגרם נזק למגבר / לרדיו דיסק / לרקמולים? הרדיו דיסק: Pioneer DEH2050MPG תודה רבה מראש!
  22. מה שכרגע מותקן אצלי ברכב זה זה: דלתות קידמיות: Kenwood KFC1351S 5.25 28wRMS 140w 1 Way מאחורה על המדף: Kenwood KFC6970 6X9 80wRMS 400W 4 Way רדיו דיסק: Pioneer DEH2050MPG 4x50w מהרמקולים האחוריים אני מאוד מרוצה.. גם בלי מגבר הם חזקים ומוציאים באסים כמו שצריך, את הקידמיים ההפך, בקושי שומעים.... חבתי להחליף את הקידמיים בקומפוננט אבל לא משהו יקר מדי... אני לא צריך הספק של 1000W שישמעו אותי בקצה השני של העיר... רק שישמע יפה באוטו אבל לא חלש מדי חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** (המידע בדלתות היא 5.25) חשבתי על כאלה: JBL GTO507C 5.25 55wRMS 2 Way שעולות בין בין 500 ל 800 ש"ח בזאפ... מה אתם אומרים אליהם? משהו אחר להציע? גם יש לי מין בעיה כזאת: כשהאוטו מכובה לגמרה, כשאני מגביר ממש חזק אז בבאסים חזקים הצליל נעלם לאיזה חצי שניה כל פעם כשיש באס חזק... כשאני מוריד את הבאס ב אקואליזר זה לא קורה... אבל כשהאוטו מונע זה לא קורא...רק שהאיכות נהרסת אבל זה מובן... מגבר יפתור את הבעיה? תמליצו לי על מגבר נורמלי, לא חזק מדי ולא יקר מדי... תודה מראש. ***שים לב לסגנון הכתיבה שלך והמנע משימוש מוגזם ומיותר בסימני פיסוק (...)***
  23. ברצוני ליקונת את ערקת ה SPAL של חלונות החשמל האוניברסליים ולהתקין אותם... אפשר המלצה למתקין טוב עם מכירים סבירים באזור ראשון לציון?
×
×
  • תוכן חדש...