Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבן לדעתי.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי צבע כהה תמיד יהיה יפה יותר על כל רכב...

חבר שלי קיבל A3 1.8TFSI בצבע לבן והרכב נראה כמו אוטו ליסינג בניגוד לאותו הרכב באפור כהה או שחור.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם הייתי ניגש לסוכנות לרכישת רכב חדש, לבן היה הבחירה האחרונה שלי. (אדום הבחירה אחת לפני אחרונה)

אם ברכב משומש בעל היצע צבעים מוגבל (כמו גולף GTI MK5 שמגיעה בשחור אדום ולבן ברוב המקרים), אז אני לא פוסל פשרה בעניין הזה.

כנראה שתמיד יהיה קשה לי להבין למה אנשים נכנסים לסוכנות, משקיעים מאות אלפי שקלים על רכב ולוקחים אותו בצבע הכי משעמם ביקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שיש לו שני רכבים שחורים בחנייה, שאחד מהם זה אודי - חייב לציין שאומנם האוטו נראה יפה, אבל זה פשוט סיוט משמיים.

הלבן נראה טוב, ובחלק מהמקרים אפילו יותר טוב מהשחור וגם הוא הרבה יותר קל להחזקה..

ממליץ על לבן. כי הצבע הזה יהיה על האוטו הבא שלי :)

פורסם

לדעתי שחור.

האמת מאז ומתמיד אני מעדיפה רכבים שחורים (אבל שחור, שחור ולא "משהו בסגנון"). זה פשוט מושך את העיין שלי, זה נראה הרבה יותר אלגנטי ויפה במיוחד עם בעל הרכב דואג לשטוף את הרכב מידי פעם ולעשות לו וואקס אחת לכמה זמן.

פורסם

אישית מעדיף לבן, אני ממש אוהב את הצבע הזה על מכוניות הוא נותן מראה יוקרתי ומבליט את הקווי אופי של האוטו, השחור קצת יבלע את הצורה ואת הקונסים היפים שיש לה מקדימה, הלבן רק יתן קונטרסט ויעשה אותה יפה יותר, כמובן שגם שחור ממש יפה אבל שחייבים לבחור עדיף להסתכל על עוד דברים, חום נוראי, שריטות וכו' גם כן מוסיפים נקודות זכות ללבן

פורסם

לבן מוציא את הקווים של הרכב החוצה, שחור מחביא אותם. מכוניות מכוערות עדיף בשחור, מכוניות יפות עדיף בלבן, מכוניות אגרסיביות כמו S3 וכו' אז רק בצבעים בהירים יותר (כחול-אדום-לבן) - שחור פשוט מחביא את האוטו (אבל מוסיף ל"אפקט הגעה").

יש כאלו שלא אכפת להם הקווים, הם רוצים את האימפקט - שם שחור דווקא עושה עבודה טובה.

מעבר לזה, יש את העניין של תחזוקה ראויה של צבע שחור. לא קל בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לבן פניה/שנהב. לבן שאתה תעמוד מול הרכב ותראה את עצמך! זה בטוח יהיה יותר יפה משחור(למרות שיש רכבים שלא יעזור כלום יושב עליהם רק שחור)

ולגבי התמונה של הA3 הלבנה, אני עד היום לא מבין למה דגם ה5 דלתות נראה כמו סטיישן ולא כמו 5 דלתות! זה כאילו אודי רצו מההתחלה שינקו רק את ה3 דלתות.

פורסם
לבן פניה/שנהב. לבן שאתה תעמוד מול הרכב ותראה את עצמך! זה בטוח יהיה יותר יפה משחור(למרות שיש רכבים שלא יעזור כלום יושב עליהם רק שחור)

ולגבי התמונה של הA3 הלבנה, אני עד היום לא מבין למה דגם ה5 דלתות נראה כמו סטיישן ולא כמו 5 דלתות! זה כאילו אודי רצו מההתחלה שינקו רק את ה3 דלתות.

אאודי התכוונו לזה מההתחלה. הוא נקרא ספורטבק ובגדול זו הגרסה השימושית של ה-A3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...