Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או צבע אחר ?

לפי דעתי בגלל שהאוטו קומפקטי ,הלבן יעשה אותה גדולה יותר.

אבל לאחרונה ראיתי אחת בצבע שחור ונראה יותר יפה.

מה אתם אומרים?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היית שואל על צבע למונית , הלבן היה באמת בחירה מתבקשת .

אבל רכב כמו אודי A 3 (פרטי כן ?) יראה יוקרתי ויפה יותר בצבע כהה, שחור ואפילו כחול כהה.

פורסם

כן, ברור. בגלל זה אנו עדים בשלוש שנים האחרונות למתקפת לבן בכל רכב יוקרתי שמכבד את עצמו- כל האודים במיוחד Sים. R8 מהמם בלבן, פרארי ולמבו, קלאסי. וכמובן alpine white של ב מ וו. הצבע האולטימטיבי שבו כל ב מ וו תראה טוב (החל מסדרה 1 ומעלה) (שים לב באיזה צבע רוב הבימרים על הכביש). אגב, זה אפילו לא צבע מטאלי.

פורסם

לדעתי הלבן פשוט מתאים לרכבים הגרמנים האלה.

מושך מאוד את העין ופחות בעייתי מצבע שחור(שריטות,לכלוך,פתיחות דלת וכו'.)

פורסם

אולי גם קשור לעובדה שרכבים גרמנים, החל מפולסקווגן (אפילו סקודה) מאסיביים למראה לעומת רכבים מארצות אחרות שלא נזכיר את שמם שנראים כעשויים מפח שנגזר מפחית קולה (וצריכים הסוואה כהה).

פורסם

לי יש שחור (או יותר נכון אפור ממש כהה ("אפור לבה" לפי ממציא השמות של אודי (כן, באמת יש כזה תפקיד במחלקת השיווק שלהם))),

ואם הייתי קונה את האוטו היום, או לצורך העניין מחליף לA3 חדשה היום, סביר להניח שהייתי בוחר בלבן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יתכן והטרנד היום הוא צבע לבן , אולי סוג של הפוך על הפוך מנקר עיניים .

אך עבורי הצבע הזה משמים וחסר השראה.

פורסם

לבן :lol:+קסנון בעתיד אם בכלל ניתן לאשר לרכב הזה נראה הכי יפה לדעתי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
כן, ברור. בגלל זה אנו עדים בשלוש שנים האחרונות למתקפת לבן בכל רכב יוקרתי שמכבד את עצמו- כל האודים במיוחד Sים. R8 מהמם בלבן, פרארי ולמבו, קלאסי.

סלח לי שאני חולק עלייך, אין שום מתקפת לבן בפרארי או למבורגיני.

אני יכול לספור על יד אחת (בלי להזדקק לכל האצבעות שבה) את מספר הפרארי שיצא לי לראות בלבן,רובן אדומות\או אפור כהה מאוד,ובמקרה של 612 יש גם את הצהוב מטאלי המדהים.

למבורגיני יוצא לראות יותר בלבן אבל גם במקרה זה,זה אולי תופס איזה 10% מכלל המכוניות,רובן דווקא בצבעים היותר נועזים של ירוק\כתום\צהוב זרחניים.

מה שכן, ה-S5 מדהימה בלבן (וגם בכחול\אדום מטאלי) וה-R8 באמת יפה בלבן אבל שוב,דווקא נפוצה יותר בצבעים אחרים מלבן.

ב.מ.וו באמת רואים יחסית הרבה בלבן למרות שאם אני הייתי קונה הייתי מעדיף אותה בשחור פחם של ב.מ.וו שהוא מדהים (לא מטאלי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מסכים עם Z4 3.0si, כי הצבע הלבן הולם את (מרבית) דגמי אאודי החדשים אך כשמדובר בA3, הצבע השחור הולם אותה לעומת הלבן אשר מקנה לה לטעמי מראה אנמי (למעט ה-S3, אשר הצבע הלבן מדגיש את ייחודה).

פורסם

יש שני שחורים, אחד מת (לא, לא התבלבלתי, אני יודע שזה נקרא מט "עוד רגע ואני אראה לך מה זה מת, תצא מיד ללוח !") ואחד אפקט פנינה, במקרה שהשאלה על הראשון, אז לבן, במקרה ואופציה על השני, שחור מטאלי - אז את זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

Guest ספורטמוטורי
פורסם

לבן שנהב.

זה גם יותר יפה,גם יותר בולט(אפשר להבחין בכל הפינות של הרכב),השחור אפרורי כזה,הלבן הרבה יותר קל בחום,הרבה יותר קל לנקיון,ועוד......

:-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...