Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהגענו למסקנה שהקלאץ בסוף ימיו,ושיש צורך בהחלפה, רציתי להתייעץ בקשר לחלקים.

מכונאי בדק לי ואמר שקלאץ גרמני מקורי חדש עולה 700 שח. תחלופי מתוצרת טורקית עולה 400 .

קלאץ מפירוק אורגינל עולה 400(מרכב ממש חדש). המכונאי אומר שהקלאץ הטורקי מצויין והרבה שמים אותו.

מה דעתכם , האם כדאי לחסוך ? להביא מפירוק או תחלופי חדש? או שממש לא כדאי לשים את התחלופי ורק המקורי יהיה טוב ?

תודה לכל העוזרים

רמי

פורסם

זה ממש זול מה שהציעו לך, לי בטרנספורטר עלה כמעט 2000 שקל רק הקלאץ', כאשר בסוף שילמתי כמעט 4K כי החלפתי גם גלגל תנופה.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לבדוק עם מוסך רון אם הוא מתעסק עם הרכבים הנ"ל.

קובי

פורסם
רק קלאץ חדש

האם התחלופי יהיה מספיק טוב ? או רק מקורי?

(אני יודע שאצל אחי בפליסיה שהיתה לו הוא החליף למקורי והקלאץ היה פשוט תענוג , לא היו מרגישים אותו בכלל והוא היה בעל מהלך קצר מאוד)

השאלה אם התחלופי יהיה מספיק טוב? תודה

• תוכן חדש...