Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת סאב למגבר kiker zx350.4

asaf2910
שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום .

יש לי גולף 97. מערכת של קנווד

ומגבר kiker zx350.4 אני מעוניין להתאים סאב מעוניין ב kiker cvr12\10 האם יש סאב מתאים יותר באותו תווח מחיר?

מעוניין גם המלצה על קומפוננט.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא האם הוא מצא חן בעיניך? מתאים יותר מאיזו בחינה?

אצלי יש את הC12 ואני מאוד מרוצה ממנו, אמנם על מגבר חלש יותר אבל עדיין עושה יופי של עבודה לטעמי.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר שלך מוציא 175 RMS בגישור.

זה לא יתאים לסאב כמו ה- CVR, שדורש הגברה בריאה וקרובה ככל האפשר להספק המירבי שלו- 400 RMS ( הסאב לא כ"כ נציל- 86.7 db ).

במקומו הייתי הולך על ה- C12 של קיקר שינוצל מצויין על ידי המגבר שברשותך.

מה התקציב שלך לקומפוננט ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא האם הוא מצא חן בעיניך? מתאים יותר מאיזו בחינה?

אצלי יש את הC12 ואני מאוד מרוצה ממנו, אמנם על מגבר חלש יותר אבל עדיין עושה יופי של עבודה לטעמי.

אני לא מבין גדול במערכות לרכב עיקר המוזיקה שמתנגן אצלי זה hip hop\r&b מוזיקה שחורה ידועה בכמות הבאסים שלה.

אגב אני מתכוון לחבר את הסאב בגישור, אם יש סאב בעל אפקט מתאים יותר לסגנון מוזיקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל שאלה של מחיר.

אם אתה מאיזור נתניה אתה מוזמן לשמוע את הסאב עובד אצלי.

המלצות על ציוד אחר יתנו אנשים שהתנסו, זה הסאב הראשון שלי, ולא החלפתי אותו במשך שלוש שנים (רק שלאחרונה אני צריך יותר מקום אז גם ההחלפה הזו בדרך)

בקיצור- לשמוע לפני שרצים לקנות.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה- CVR אכן מתאים לסגנון, אבל שוב- אתה צריך מגבר שינצל אותו.

המגבר שיש כרגע ברשותך לא ינצל את הסאב הנ"ל בצורה טובה, מה גם שהוא דורש תיבה גדולה יחסית שתתפוס לך הרבה מקום בבגאג'.

במחיר של הקיקר תוכל להביא אחלה סאב של JBL: נציל ( 93 db ) ומספק 300 RMS. הוא ישמע טוב יחסית עם המגבר שברשותך:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=507638 :arrow:

ה- JBL דורש תיבה אטומה בנפח 28.3 ליטרים או תיבה פתוחה בנפח 49.5 ליטרים.

וכפי שנאר מעליי- לפני שתרוץ לקנות סאב, תשמע אותו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה- CVR אכן מתאים לסגנון, אבל שוב- אתה צריך מגבר שינצל אותו.

המגבר שיש כרגע ברשותך לא ינצל את הסאב הנ"ל בצורה טובה, מה גם שהוא דורש תיבה גדולה יחסית שתתפוס לך הרבה מקום בבגאג'.

במחיר של הקיקר תוכל להביא אחלה סאב של JBL: נציל ( 93 db ) ומספק 300 RMS. הוא ישמע טוב יחסית עם המגבר שברשותך:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=507638 :arrow:

ה- JBL דורש תיבה אטומה בנפח 28.3 ליטרים או תיבה פתוחה בנפח 49.5 ליטרים.

וכפי שנאר מעליי- לפני שתרוץ לקנות סאב, תשמע אותו.

אוליי KICKER CVR 10 יתאים אם כן איפה אפשר לקנות כולל תיבה מוקרית..(מה המחיר)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג איפה ניתן לרכוש את הדגם של ה- 10 אינצ'.

אבל גם הוא לא יתאים לך, כי הוא אפילו פחות נציל ( 85.5 db ) מה- 12 אינצ'.

כפי שכבר רשמתי לך- תנסה לבדוק את העניין של ה- JBL GTO1204D או הקיקר C12, שינוצלו טוב ע"י המגבר שלך.

רצית גם המלצה לקומפוננט. מה התקציב שלך ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג איפה ניתן לרכוש את הדגם של ה- 10 אינצ'.

רצית גם המלצה לקומפוננט. מה התקציב שלך ?

התקציב עומד על 1000 ש"ח לקומפוננט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה תוכל לרכוש קומפוננט טוב.

יש מספר אפשרויות:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31292

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

http://autos-sound.net/Product.asp?ProID=335

http://autos-sound.net/Product.asp?ProID=345

לפני שתרצה לקנות קומפוננט מסויים- קודם כל תשמע אותו ואז תחליט אם הצליל שלו מתאים לאוזן שלך או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב מגברים של קיקר - רוב חברי הפורום יודעים טוב מאוד למה.

אבל מעולם לא התלהבתי מיכולת השליטה בסאב של מגברי סדרות הZX והKX - הייתי ממליץ לך לחפש מגבר יותר מתאים במקרה הזה מאשר סאב יותר מתאים.

המונובלוקים של סדרת הZX הרבה יותר מוצלחים כבר אבל עדיין - כשמדובר על שליטה בסאב במקרה הזה הייתי ממליץ לך דווקא לחפש סאב בתוספת הגברה מתאימה מאשר סאב שישב על המגבר הזה.

כרגע אם המגבר הזה הוא המצוי ואתה צריך להתאים לו סאב - סאבים של קיקר הם בהחלט סאבים נעימים מאוד לאוזן כל עוד לא מדובר על סולובאריקים מסדרת הL כמובן... אבל הייתי מצרף להמלצה שלי סאבים כמו אינפיניטי קאפה, AA אסאסין ולוקח גם אותם בחשבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...