Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה תופס על טרקטורון?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , חג סוכות שמח :)

יש לי שאלה ,רישיון רגיל מסוג B ,מקנה לי גם רישיון לטרקטורון ?

אני יודע שהרשיונות הישנים היו כוללים גם טרקטור , אבל כשבאים לטיולי טרקטורונים דורשים רישיון נהיגה רגיל.

אשמח לתשובה ושוב ,חג שמח :)

תודה.

פורסם

מותר לנהוג על טרקטורון גם עם רישיון B.

דרך אגב, רק רישיונות ממש ישנים אני לא זוכר מלפני איזה שנה (26 שנה + ויותר )היו כוללים טרקטור באופן אוטמטי בהוצאת רשיון ב'.

פורסם

רישיון B כולל טרקטור משא. כדי לנהוג בטרקטור חקלאי, צריך עדיין להוציא רישיון על טרקטור חקלאי.

זוהי תקנה שמעלימה פרצה בחוק שבגלל צעירים בני 16 יכלו להוציא רישיון נהיגה על טרקטור ולנהוג על מיול/ריינג'ר/טומקאר בכביש ציבורי.

כיון כל הכלים האלה נקראים "טרקטור משא" שרשאי לנסוע על כביש ציבורי, ולכן אתה צריך רישיון B כדי לנהוג בהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...