Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכולם :-)

רציתי להתייעץ איתכם על בעיה קטנה בנוגע למשקפי השמש שלי.

משקפי השמש שלי הם מדגם GIORGIO ARMANI כמו בתמונה:

dscf0004m.jpg

יש לי אותם בערך כשנה + ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.הבעיה היא שעברה שנה וקצת מאז שיש לי אותם, ומן הסתם יהיו עליהם שריטות(ואני הייתי מאוד עדין וזהיר איתם לאורך כל התקופה)

יש להזכיר שנית שאני מאוד מרוצה מהמשקפיים האלו ולא הייתי מעוניין להחליף אותם בחדשות.

רציתי לדעת האם יש איזו שהיא דרך "לתקן" את השריטות והנקודות הללו מבלי לקנות משקפי שמש חדשים?

[פה ניתן לראות את הנק' והשריטות על גבי העדשות)

dscf0008n.jpg

פורסם

*. האופציה היקרה יחסית, להחליף את העדשות. כמו שאמרת, אתה אוהב את המשקפיים עצמם, המסגרת היא החלק היקר בד"כ. עדשות יכולות להיות גם יקרות אבל עדיין עלול להיות משתלם. (אני קניתי בעבר עדשות למשקפי שמש שנשרטו שריטה עמוקה).

*.נתקלתי בעבר בפרסומות לכל מיני חומרים ש"מעלימים" שריטות, אם על ידי פוליש עדין ואם ע"י "מילוי" השריטות. - לא ניסיתי אף פעם. מן הסתם ניתן למצוא אפילו בזאפ או חיפוש בגוגל.

:-D

• תוכן חדש...