Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב הכי כבד שנהגת עליו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבד באיזה מובן, ביצועים? אם כן קורקינט רגיל (לא חשמלי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניסן לארגו(בעעע..).

וגם ויליס טנדר 68'(מרגיש כמו משאית).

לא שקלתי אותם אז לא בטוח מי מהם כבד יותר..:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תוך כמה דקות תהייה כאן תגובה של שריונר בסגנון:

מרכבה 4 חחחחח ..... :)

ואח"כ מוהנדס עם

D9 ממוגן:evil::evil:

ובסוף יהייה פה איזה ילד שנרשם בחופש הגדול שירשום שאבא שלו נתן לו לנהוג על העגורן הנייד של חברת החשמל.

ככה זה כל השרשורים האלה.

אני- אם כבר שאלת,GMC ונדורה עם דולב וחצי של מלפפונים אחורה. אין לי מושג כמה זה שוקל, אני יודע כמה עלה לי הדלק ל-38 ק"מ :(

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

משאית KAMAZ.

kamaz_53212_20758.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ובסוף יהייה פה איזה ילד שנרשם בחופש הגדול שירשום שאבא שלו נתן לו לנהוג על העגורן הנייד של חברת החשמל.

ככה זה כל השרשורים האלה.

וואללה - הזכרת לי שכשהייתי בן 12 או משהו כזה אבא שלי עבד בחברת חשמל בהקמת תחנת הכוח בחדרה.

בקצה המזח הוצב מנוף הכי כבד בארץ (דאז) - נדמה לי 500 טון - ונתנו לי להפעיל אותו.

ובאמת אז אני הייתי ילד בחופש הגדול :lol:

אבל מבחינת כלי רכב, הכי כבד זה רנו סניק של 1400 משקל עצמי + 300 (הערכה) של נוסעים ומטען + 1000 ק"ג (הערכה) של קאראון נגרר. סה"כ 2700 ק"ג.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

היאכטה!

אודי A6 אוואנט (סטיישן, באודית) - פשוט בהמה ענקית...

1710 ק"ג של מיטב המסורת הגרמנית.

וכאן המקום לציין שהיא הייתה פרטנרית מעולה במסע הטרי מגרמניה - עשתה את המוטל עליה בצורה מעולה.

הייתה שקטה להפליא (למעט התחלות נסיעה. TDI CR או לא?), נוחה להפליא (על חישוקי 17' וצמיגים די אימתניים), מאובזרת להפליא ואפילו חסכונית במיוחד.

אתם עוד תשמעו עליה ותראו תמונות שלה - קצת סבלנות ויהיה המשך פירוט חוויות/תמונות מגרמניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...