Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב הכי כבד שנהגת עליו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סימן 2.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טיול שנתי כיתה י"א. (ליפני הרבה שנים)

היינו בחניון ברמת הגולן, הנהג השאיר את האוטובוס מונע, כולם אכלו צהריים.

אני מוצא את עצמי יושב איזה חמש דקות כל הכיסא של הנהג, מדמיין שאני נוהג... מבסוט מהחיים.

אני לא יודע מה היה יותר חזק, רעש האוויר בזמן ששיחררתי את האמברייקס, או הצעקות של הנהג שקלט שהאוטובוס שלו נוסע עם ילד מתלהב...

כולה נסעתי 20 מטר אבל זה הרגיש כמו נסיעה יותר ארוכה מהדרך הביתה עם מנהלת בית הספר שבאה במיוחד לקחת אותי באמצע הטיול.

אחחח... הייתי עושה את זה עוד פעם למרות התוצאות...

פורסם
יונדאי I800 :lol:

כנ"ל

דווקא רכב מאוד זריז ביחס למשקל, מאוד נהנתי לנהוג וגם ההילוכים נוחים ובהחלט חוץ מהמימדים הנסיעה מרגישה כמו בפרייבט ...

Miata ND2

פורסם
כנ"ל

דווקא רכב מאוד זריז ביחס למשקל, מאוד נהנתי לנהוג וגם ההילוכים נוחים ובהחלט חוץ מהמימדים הנסיעה מרגישה כמו בפרייבט ...

אכן ,לנו יש את הגרסה האוטומטית שהיא עוד יותר נחמדה לנהיגה כי לא צריך להתעסק בהילוכים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אכן ,לנו יש את הגרסה האוטומטית שהיא עוד יותר נחמדה לנהיגה כי לא צריך להתעסק בהילוכים.

יש כמה כאלו ידניות ביחידה שאני משרת בה,

כל הרכבים בני שנתיים - 3, נושקים ל200 אלף ק"מ.

נסעתי עם אחד הנגדים אצלנו, הילוך שני הגיע בקלות ל80 קמ"ש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כולם נהגו ברק"מים ורק אני מתקן להם את הקשר כל היום ואפילו לא יודע להניע :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני נוהג בטרקטור גורר מטוסים שהמשקל המוערך שלו 20 טון וגורר ציודים במשקלים של 200 ק"ג עד 12-15 טון .

פורסם

טרקטור (אבל מהגדולים), אומנם לא יותר מידי סוסונים (183 כחדש) אבל טונות של מומנט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...