Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן בלימות יחסית חזקות (לדוגמא בירידות של ירושלים) ההגה רועד חזק אצלי ברכב.

בנסיעה רגילחה ובבלימות חלשות זה לא מורגש.

מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצלחות ברקס עקומות? הרכב עבר 150000 ק"מ.

בתודה,

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

שום חריטה

ב C5 יש רק דיסקים בכל הגלגלים

אם הם עקומים מחליפים אותם.

אבל לא ניראה לי שזו הבעיה, אם הדיסקים עקומים אתה תרגיש רעידות בדוושת הבלימה בכל ניסיון בלימה ולא בהגה.

אני הייתי הולך קודם כל על בעיה בצמיגים או איזון גלגלים.

אם הצמיגים והאיזון תקינים הייתי בודק את חלקי המתלה, בוקסות של המשולשים, תפוחים וכיוצא בזה.

פורסם

מישהו מכיר מוסך טוב (לאו דווקא מורשה) שיכול לבצע בדיקה ועבודה מסוג זה? באיזור מרכז.

תודה.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

בהחלט יתכן שמדובר בדיסקים שקבלו עוות.

אין קשר לכמה הרכב נסע. גש דחוף למוסך, כי זה עלול להסתיים גם בסטיה מנתיב וחו"ח בתאונה.

פורסם

אם דיסקיות הבלמים עקומות אתה אמור גם להרגיש רעידות בעת לחיצה על דוושת הבלימה.

הדיסקים העקומים אמורים לדחוף את בוכנת הבלם פנימה והחוצה לפי הגליות שלה כשהם מסתובבים ואתה אמור להרגיש את זה בצורת רעידות בדוושת הבלימה.

אם אין לך תחושה כזו אני לא בטוח שזו הבעיה.

גם מה שגורם לדיסקים להתעקם זה לא ההתחממות בעת בלימה גם אם אימצת את הבלמים בירידה כי היא שווה בכל הדיסק, ההתחממות לכל היותר תחמם את הרפידות ויעילות הבלימה תרד עד שהם יתקררו, מה שמעקם דיסקים זה בדרך כלל כניסה עם דיסקים חמים לתוך שלולית מים עמוקה או משהוא כזה. האם קרה לך דבר כזה?

פורסם

צלחות בילום לא ישרות או בעלות עובי שונה בהיקף גורמות לתופעה של רעידה בהגה בזמן בלימה, היא יכולה להיות מלווה גם ברעידה בדוושה, שזו תופעה שמקורה יותר -בצלחת בעלת עובי שונה בהקפה, אך לא בהכרח.

פורסם

פתרון התעלומה:

הבוקר הוחלפו צלחות + רפידות קידמיות,

996 ש"ח כולל מע"מ (מוסך מורשה)

תודה לכל העוזרים

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...