Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידוע לי על איסור בחוק לנסוע ברכב ביום כיפור. בכל אופן ראיתי היום רכב נוסע ביום כיפור - לא רכב חירום מכל סוג שהוא - ללא שילוט וללא קוז'אק מצבע כלשהוא.

איך אנשים לוקחים אחריות כזו ועוד בלילה?

מעניין עם ביטוח החובה בתוקף - אני מניח שכן.

בכל אופן אני לא רוצה לחשוב איך ירגיש אותו נהג אם יפגע בילד רוכב אופניים.

אני באמת שואל את עצמי מהיכן החוצפה תהא הסיבה אשר תהא.

נניח שהיה צריך להתפנות לבית חולים לא עדיף להזמין אמבולנס?

אנשים כאלה ראויים לכל גנאי.

ירון

ואינני דתי.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, צריך לרגום את רכבו באבנים ואם יעשה תאונה יש לשלוף אותו מהרכב ולסקול אותו בכיכר העיר, אלא אם יסכים לתקופת גלות בעיר מקלט.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הקצנת. מותר לכעוס על אדם כזה.

לא נוסעים ביום כיפור נקודה. ילדים באמצע הכביש לא מספיק?

איזה מקרה מצדיק סיכון מיותר כזה? הרי ישנה הסכמה חברתית שלא נוסעים ביום כיפור.

ירון

נ.ב כשתהיה אבא (כמוני) תראה שדעתך הסלחנית תשתנה. אל תהיה צבוע.

גמר חתימה טובה

פורסם

א) כן נוסעים, ודאי וודאי אם יש צורך בנסיעה, כי אנחנו עדיין לא חיים בסעודיה או באפגניסטן

ב) העובדה שיש ילדים באמצע הכביש היא כשלון חינוכי ממדרגה ראשונה, וסוג של חילול השם בפני עצמו אם חושבים על זה לעומק

ג) כל עוד נשמרים כללי הבטיחות על ידי נהג הרכב (ממש אין צורך בצ'קאלאקות או אורות מיוחדים או וואטאבר) אין סיבה שיפגע בילדים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתה תגלה שהרבה כאן חולקים על דעתך.

מדוע אתה לא נוסע ביום כיפור אם אתה גיבור כזה?

אתה יודע talk is cheap.

ירון

פורסם

אני דווקא בעד לא לנסוע ביום כיפור (לדעתי "יום ללא מכונית" בשנה זה דבר נחמד).

אבל

אני נגד כל אלה שוראים אותך הולך ביום כיפור עם סיגריה או בקבוק שתיה (קלה) ומתחילים להטיף לך.

אני לא דתי ולא מאמין באלוהים מסוג כלשהו אבל אני נגד אנשים שמתנהגים כמו חזירים כל השנה ואז שמים כיפה ביום כיפור ושולחים לאנשים סליחה ב-SMS או בתפוצה במסנג'ר, וחושבים שהם קנו מהאלוהים שלהם בכך תעודת ביטוח לכל השנה. אה, והאנשים האלה גם איכשהו צמים, למרות שקנו 10 קילו בשר לסוף שבוע אחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא בעד לא לנסוע ביום כיפור (לדעתי "יום ללא מכונית" בשנה זה דבר נחמד).

אני נגד כל אלה שוראים אותך הולך ביום כיפור עם סיגריה או בקבוק שתיה (קלה) ומתחילים להטיף לך.

כי למה לעשות את זה דווקא במדינה שבה כולם צמים?

אני גם לא צם,ואם בא לי לעשן אני תופס פינה שבה אני פחות בולט.

אני בטח ובטח לא מתחבא,אבל מנסה לא למשוך את תשומת לבם של הצמים.

להסתובב עם בקבוק שתיה? למה? להראות שאתה לא מפחד?

אחותי הקטנה כשהייתה קטנה ביום כיפור לפני שנתיים שלוש,גם יצאה עם שקית במבה ובקבוק קולה קטן...

היום,הסברתי לה שאם היא רעבה שתאכל בבית כמה שהיא רוצה ותצא עם חברות וברגע שהיא תרצה לאכול שתעלה שוב הביתה.

(יש 2 מקומות לפחות פתוחים באשדוד שמוכרים סיגריות,שתיה,פיצוחים...)

פורסם

כן, באמת כולם צמים...

בדיוק הבוקר הלכתי לקנות חלב, וראיתי את ה"צמים" האלה בתור אימתני לקופה עם עגלות בגודל טנדר אמריקאי ממוצע.

עזוב, זה בדיוק האנשים שמבעירים חמץ בערב פסח ומחזיקים חמש עשרה כיכרות לחם במקפיא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ההורים שלי עשו קניות היום,וקנו מכל המטעמים שאני אוהב :wink:

אבל אני לא יצא עם האוכל החוצה,או עם סיגריה ובקבוק בירה ביד ויסתובב דווקא במקומות הומי אדם.

חוץ מזה,כשאני מספיק גדול בשביל להתאפק עם השתיה עד הבית... או לעשות את החשבון שלי עם עצמי עד כמה אני יכול להתרחק בלי לרצות לשתות :lol:

אם חס וחלילה הייתי חולה,הייתי מסתובב גם עם בקבוק מים בחוץ.... אבל להבדיל ממצב של "סתם".

פורסם
אתה תגלה שהרבה כאן חולקים על דעתך.

מדוע אתה לא נוסע ביום כיפור אם אתה גיבור כזה?

אתה יודע talk is cheap.

ירון

כנראה שיש לא מעטים שחולקים את דעתו :idea:

ליסוע בכיפור שווה אצלך בלהיות גיבור?!

מצווה גדולה יותר היא לכבד את הזולת מאשר לצום/לא ליסוע וכיוצ"ב.

מי אמר שמותר לילדים ו/או למבוגרים להתהלך/לרכב בכבישים ביום הכיפורים?

יום הכיפורים אינו הופך את המדינה כולה לרחוב הולנדי/משולב או סגור לתנועת רכבים ע"פ חוק, הוא הופך לכזה לפי הנורמה המקובלת וככזה גם עליך וכל שאר משתמשי הדרך להזהר שבעתיים, ולא לצאת מנקודת הנחה שאין ממונעים על הכביש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מר ירון היקר, לצערי, תפיסת העולם שלך קצת מעוותת. לכן שום דבר שאגיד לא יתקבל על דעתך, אבל בכל זאת אנסה.

מדוע היא מעוותת ?

- אתה תוקף כל אחד שמנסה להסביר לך על כבוד הזולת ומשמעותו, בטענה שהוא לא מספיק אמיץ ולכן לא נוסע ביום כיפור. אלו טענות שמתאימות יותר לילד בן 8 מאשר לאדם בוגר, חבל.

מדוע אנשים לא נוסעים למרות שהם כן חושבים וכותבים שזה בסדר ?

- מכיוון שאותם אנשים מבינים מהוא כבוד הזולת, מבינים שיש דבר כזה שנקרא מסורת ונורמה, ומוכנים להשתתף בגבולות ההיגיון.

- מכיוון שהם מפחדים להיהרג ע"י סקילה באבנים, אני מאמין שאתה לא מבין מדוע זה מאוד לא בסדר בזה, ולכן אתה גם משתמש בטענות מגוחכות של ילד בן 8. חבל.

מדוע אנשים כן נוסעים ?

- בטוח יש להם סיבות, אבל זה לא אמור לעניין אף אחד מדוע אדם מסוים עושה משהו מסוים, בטח ובטח שלא לפגוע בו עקב כך.

אני לא מבין, אם הוא כן היה נוסע היום אז כן היית מקבל את דבריו מכיוון שהוא היה יוצא "גיבור", כלשונך ?

האם אלה שזורקים אבנים על מכוניות שנוסעות הם גיבורים ?

ולסיום, דעתי בנושא:

- כבד את מי שצם ביום זה.

- כבד את מי שלא צם ביום זה.

- כבד את מי שנוסע ביום זה, זכותו.

- כבד את מי שלא נוסע ביום זה, זכותו.

ביום שתבין את כל המשפטים האלה ולא רק את חלקם, לדעתי, תפיסת העולם שלך תיהיה הרבה יותר נכונה.

גמר חתימה טובה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אכן, צריך לרגום את רכבו באבנים ואם יעשה תאונה יש לשלוף אותו מהרכב ולסקול אותו בכיכר העיר, אלא אם יסכים לתקופת גלות בעיר מקלט.

שלום וחג שמח.

אני מנסה לשמור על עדינות מקסימלית והאמן לי אני מתאפק כי!!!

אתה אדיוט מושלם אם פיגור שכלי וראש פנאטי לחלוטין ולמה? אני אסביר לך.

לדעתי אסור לנסוע ביום כיפור מתוך מתן כבוד לזולת ודעה אישית בנושא אבל!!!

לפני שנתיים בדיוק כלתי היתה בהריון מתקדם וחשה ברע כאבי בטן דימום והקאות!

כמובן שהתקשרתי גם למגן דויד אדום וגם למשטרה לבקשת עזרה דחופה והתשובה יתה שיקח הרבה זמן כי האמבולנסים עסוקים מעל הראש ויש תור.

נישארו לי שתי אפשרויות או לתת לכלתי למות או לאבד את התינוק או להניע את הרכב בניגוד לרצון שלי ולהסיע אותה בחוסר ברירה לבית החולים. בזכות אותה הנסיע נולדה לי נכדה מדהימה ואולי ביגלל אנשים סתומים כמוך היא לא היתה היום!!!

שא ברכה בני ל

מצורפת תמונה של הנכדה

CIMG5538.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

דווקא באמת יום נחמד,יום אחד בשנה שהוא אשכרה "יום איכות הסביבה" שום רכב לא על הכביש(כמעט) במשך יום שלם,ירוקים ברחבי העולם רק יכולים להסתכל ולקנא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...