Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום וחג שמח.

אני מנסה לשמור על עדינות מקסימלית והאמן לי אני מתאפק כי!!!

אתה אדיוט מושלם אם פיגור שכלי וראש פנאטי לחלוטין ולמה? אני אסביר לך.

לדעתי אסור לנסוע ביום כיפור מתוך מתן כבוד לזולת ודעה אישית בנושא אבל!!!

לפני שנתיים בדיוק כלתי היתה בהריון מתקדם וחשה ברע כאבי בטן דימום והקאות!

כמובן שהתקשרתי גם למגן דויד אדום וגם למשטרה לבקשת עזרה דחופה והתשובה יתה שיקח הרבה זמן כי האמבולנסים עסוקים מעל הראש ויש תור.

נישארו לי שתי אפשרויות או לתת לכלתי למות או לאבד את התינוק או להניע את הרכב בניגוד לרצון שלי ולהסיע אותה בחוסר ברירה לבית החולים. בזכות אותה הנסיע נולדה לי נכדה מדהימה ואולי ביגלל אנשים סתומים כמוך היא לא היתה היום!!!

שא ברכה בני ל

מצורפת תמונה של הנכדה

אם לא הבנת - הוא צחק, אתה יודע סדיחות וכאלו :-)

אני לא שומר כיפור כמו שאתם רואים, אבל אני צם (לבריאות) ומשתדל להתחשב באנשים מסביבי. אני חושב שההתחשבות הזאת זה דבר חשוב ביום שכזה, מעבר לסכנות הבטיחותיות בשל הילדים המתרוצצים.

אם משהו חייב לנסוע - לאט לאט ובהמון זהירות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא דתי ולא מאמין באלוהים מסוג כלשהו אבל אני נגד אנשים שמתנהגים כמו חזירים כל השנה ואז שמים כיפה ביום כיפור ושולחים לאנשים סליחה ב-SMS או בתפוצה במסנג'ר, וחושבים שהם קנו מהאלוהים שלהם בכך תעודת ביטוח לכל השנה.

מילים כדורבנות!

מותר לרמות ולגנוב כי יש יום כיפור שבו מבקשים סליחה מכולם ואז נמחל להם - הצביעות במלוא הדרה.

זה רק מראה שאנשים לוקחים מהדת רק את מה שמתאים להם. אבל אני מניח שזה טבע האדם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אדם אחד אשר ינהג ברכבו ובמהלך הנהיגה יפגע בילד אחד שרכב ביום כיפור באמצע הכביש יגרום לכל הטענות שלכם להתאפס.

לגבי אמבולנס - למרות ההיערכות המיוחדת אין מספיק כדי לענות על הצרכים?

כשאני הזמנתי אבולנס לאשתי הוא הגיע תוך 4 עד 5 דקות

בני ל - כמה זמן אמרו לך שייקח לאמבולנס להגיע?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני דווקא בעד לא לנסוע ביום כיפור (לדעתי "יום ללא מכונית" בשנה זה דבר נחמד).

זה אקולוגי מאוד, ואני לא הייתי מתנגד ליום כזה פעם בחודש..

אבל... זה מתנגש עם הקפיטליזם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
האמבולנסים עסוקים מעל הראש ויש תור.

מוזר, יצאתי עכשיו לטיול אופניים קצר, וראיתי כמה אמבולנסים מפטרלים ברחובות. לא ממהרים לקריאה, אלא נוסעים להם בשאנטי שלהם עם צ'קלקה כבויה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר שמן, הם ממש לא מפטרלים, למד"א אין יותר מדיי כסף כמו למשטרה לבזבז על דלק.

מדובר בניידות שמפזרות/אוספות עובדים למשמרת.

לפני כעשר שנים אחי נפל מהאופניים ופתח את הסנתר, ההורים שלי החליטו להסיע אותו לבית חולים במקום להזעיק אמבולנס שעלול לפספס מקרה באמת דחוף מאשר המקרה של אח שלי. כל עוד נוסעים לאט ובזהירות לא צריך לדרוס אף אחד.

כמובן שגם אני נגד נסיעות פאן ביום כיפור אבל לא נגד נסיעות בכלל ביום כיפור כי יש מקרים שמצדיקים נסיעה ביום כיפור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מוזר, יצאתי עכשיו לטיול אופניים קצר, וראיתי כמה אמבולנסים מפטרלים ברחובות. לא ממהרים לקריאה, אלא נוסעים להם בשאנטי שלהם עם צ'קלקה כבויה.

את תורת התורים בסטטיסטיקה אתה מכיר?

זה שעכשיו הם פנויים לא אומר שבעוד חצי שעה הם גם יהיו פנויים, להפך עלול להיות מחסור.

דוגמא טובה להמחשה היא קופאיות בסופר ביום חול שיגרתי, שים לב כמה פעמים ישנן מספר קופאיות פנויות ופתאום ללא התראה נוצרים תורים שגם הם מתפוגגים...

פורסם
תישאר בדעתך.

מעניין, אתה גם נוסע ברכב עכשיו או מחר?

רק דיבורים

אם אני אאלץ לנסוע אני אסע.

אני לא צם אבל לא אני ולא הבנות שלי ירדו עם אוכל ושתיה למטה, אני מחזיק טלפון בכיס בחוץ (על שקט) ואם אצטרך להזעיק עזרה אשתמש בו אבל לא אדבר עם אף אחד בו ברחוב ואני לא אתחיל לבשל.

תבין, יש מקרים שמחייבים נסיעה ואז נוסעים וכפי שמנסים להסביר לכם כאן מדובר על כיבוד הזולת ולכן עד שלא תדע למה מי שנוסע נוסע אל תדון אותו וכבד את זה שאם הוא נוסעאז כנראה יש סיבה טובה.

לפני כמה שנים חמותי פונתה לבית החולים בחיפה ביום כיפור אז נסענו לשם מיד בלי לחשוב פעמיים אבל השתדלנו עד כמה שניתן לעבור רחוק מיישובים ומשכונות יהודיות ואת הדרך חזרה עשינו ב 2 בלילה כדי לגרום להפרעה מינימלית לצמים (ואפילו לקחנו טרמפיסט בדרך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברים,

כבר סיכמו את העניין יפה,מי שרוצה יצום ומי שרוצה לא יצום.

יותר חשוב מהצום הזה העניין של לכבד איש את רעהו,ובזה אנחנו חוטאים בגדול.

לדוגמא:

שנה שעברה אישתי (הטרייה) ואנוכי התארחנו בבית אחי בראשון לציון.

אישתי וגיסתי צמו ואחי ואני לא צמנו,הם כיבדו אותנו ונתנו לנו את הספייס שלנו ואנחנו כיבדנו אותן ודאגנו לא לאכול\לשתות בנוכחותן וגם כשאכלנו דאגנו שאלה יהיו מאכלים שלא מדיפים ריחות (לא אוכל מבושל וכו').

בבוקר,כ-8 שעות לפני תום הצום מאוד התקוממנו (כולנו) כששכנים של אחי החליטו לפתוח שולחן במדשאה המשותפת של הבניין,כך שכל מי שיצא\נכנס לבניין עבר דרך השולחן המפואר שלהם שבו היו רק מאכלים מבושלים (פשוט חיממו הכל בבית ויצאו עם קופסאות פלסטיק מדיפות אדי חום וריח).

זו לטעמי חוצפה ממדרגה ראשונה.

שכל אחד יעשה בביתו מה שבא לו,אני לא חושב שאדם שאוכל ביום כיפור הוא אדם רע בדיוק כמו שאני לא חושב שאדם שצם בכיפור הוא אדם טוב יותר.

אבל כמו שאומרים,כולם משתינים בבריכה,אבל למה לעשות את זה מהמקפצה ?

שורה תחתונה,

תיהיו בני אדם תמיד,לא רק ביום כיפור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תישאר בדעתך.

מעניין, אתה גם נוסע ברכב עכשיו או מחר?

רק דיבורים

גם אתה נשאר בדעתך.

במקום להתקומם מול אחרים ולהתלונן מה הם עושים ביום כזה, שזה לא עניינך בכלל, תחנך את הילדים שלך שלא נוסעים עם אופניים על הכביש, ובטח ובטח שדווקא לא ביום כיפור.

כבר אמרו פה שיום כיפור זה לא יום ללא חוקים. ויש במדינה הזאת מגזר של כמיליון אנשים שהם לא יהודים והם לא יפסיקו את החיים שלהם בשביל חג של מישהו אחר. כמו שאתה אוכל ושותה בכיף שלך מולם בראמדן.

עכשיו אתה בטח תגיד לי "אז לך תהיה גבר ותנהג ביום הזה". אם היה לי בשביל מה לסוע הייתי נוסע. ומאוד בזהירות, בגלל שבטח אתה וחבריך החלטתם לעשות טיול על כביש איילון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הלילה נסעתי לביה"ח עם אשתי ובני בן הארבעה ימים. יצאנו ב-3 ושוחררנו בשבע. נסעתי אחרי התייעצות טלפונית עם הצוות הרפואי שהורה להגיע ללא דיחוי ולא להמתין לאמבולנס.

נסעתי בזהירות מקסימלית ובאיטיות (למרות הדחיפות) עמדתי בכל הרמזורים השוממים וצייתתי לכל החוקים. בדרך הלוך היה ריק (אנשים בודדים ברחובות) אבל בחזור נתקלתי ברוכבי האופניים משכימי הקום, ולאורך כביש 4 ברוכבי הכביש המקצועיים. בדרכי ראיתי מכוניות אחרות בודדות בלבד.

אני צריך לציין לחיוב את הרוכבים המקצועיים שלמרות הכבישים הריקים לכאורה, נוסעים בימין, ולבושים בלבוש בולט. מולם, רוכבי יום הכיפורים מתגלים בטיפשותם. מה דחוף לו לאב לקום לפני שבע בבוקר כדי לרכב עם בתו בת ה-5 בערך, לבדם במרכז כביש ראשי, בניגוד לכיוון התנועה? מדובר כמובן בכביש שהוא גם דרך גישה אל ביה"ח.

לא היתה לי התלבטות אם לנסוע או לא. חיי יקירי חשובים לי, ועשיתי הכל כדי לשמור גם על חיי אלו שטיפשים מדי כדי לשמור על עצמם. אני בטוח שרוב אלו שנוסעים כמוני, עושה זאת מסיבה טובה. ולשכנים שלי ביישוב שכבר התחילו לרכל, ולכל מי שיש לו בעייה עם זה שנסעתי ביום הכיפורים - אתם יכולים לקפוץ לי!

:turn-l:
פורסם

לא הבנתי, אם מישהו דורס ילד ביום כיפור, הוא אמור להרגיש רע יותר מאשר אם הוא היה דורס ילד ביום רגיל ?

האפקט הוא אותו אפקט, כל המשתמש בדרך צריך לנקוט בזהירות המירבית בהתחשב בתנאי הדרך על מנת לא לדרוס אף אחד.

מי שרוצה לנסוע ביום כיפור, שיהיה לו לבריאות. אני לא נוסע רק בגלל שאני יודע שיסקלו אותי באבנים, לא משום סיבה אחרת.

אם הייתי נוסע, הייתי נוהג לאט מאוד, מתוך מודעות לכך שיש מיליוני זאטוטים על אופניים ברחובות,

ולהבדיל מרוכבי יום יום שרכבו עם קסדות, אור זוהר, בגדים בהירים, וכו', כל השאר לא ממש בולטים, בעיקר בלילה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא הבנתי, אם מישהו דורס ילד ביום כיפור, הוא אמור להרגיש רע יותר מאשר אם הוא היה דורס ילד ביום רגיל ?

לא, אבל הרבה יותר קל לדרוס ילד ביום כיפור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יותר קל לדרוס ילד ביום כיפור:

קודם כל הרחוב הרבה יותר שקט- הרבה יותר קל לשמוע רכב כרב.

אדם שנוסע בכיפור יותר מסביר שיודע שיש ילדים בכבישים, לכן גם יסע בזהירות יתרה ובמהירות נמוכה.

נכון שעדיף לא לנסוע ללא צורך ביום כזה, אבל אתה לא יודע מה היו סיבותיו.

מתחדשת*

• תוכן חדש...