Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש רכב לאישתי וכל כמה ימים אני משנה דעה לגבי איזה רכב אני רוצה.

הייתי כבר סגור על הסוויפט החדשה אבל אני מתחיל לפזול יותר לכיוון של הפיאסטה החדשה כי היא הרבה יותר מושכת וצעירה לטעמי ומאובזרת.

אבל הבעיה היא שאני לא רוצה את ה- 5 דלתות אלא רק את ה-3 דלתות , והשאלה שלי האם נראה לכם שעדיף לחכות קצת עד שהיבואן יתחיל לייבא אותה או שכנראה שהוא ביכלל לא יביא אותה לארצנו הקטנטונת.

דברתי עם החברה והסוכנים שם רק רוצים שאני אקנה את מה שיש עכשיו אז אי אפשר לקבל מהם מידע אמין, ולכן חשבתי אולי יש פה מישהו שיודע משהו בנושא.

תודה בכל אופן.

פורסם

אני גם חושב רק שאני מעדיף אותה ב-3 דלתות המראה שלה הרבה יותר נאה בצורה הזאת.

אני פשוט לא מבין למה היבואן לא מביא אותה בגרסה הזאת.

פורסם

היבואן גם לא מביא אותה עם מנוע חזק יותר.. והיבואן גם לא מביא אותה עם רמת אבזור פשוטה יותר שתתאים לכאלו שלא בא להם להוציא 105K על סופרמיני.

אבל בסך הכול זה רכב מצויין, שלדעתי מוביל בקטגוריה של סופרמיני. מה גם שהבנתי שהורידו אותו ב2.5K בגלל המיסוי הירוק כך שהמחיר שלו לא כזה נורא.

אם תשים לב כמה דפים אחורה, גם לי הייתה את ההתלבטות לגביי פיאסטה או סוויפט. והבנתי שפשוט אין מה להשוות - הפיאסטה מנצחת את הסוויפט בכמה רמות. ועכשיו כשהסוויפט עולה 104K בגירסאה המאובזרת והפיאסטה 105K אין מקום להתלבטות.

בנוגע ל3 דלתות. אתה יכול להבין לפי מה שהיבואן בחר להביא לארץ שלא תהיה בקרוב גירסאת 3 דלתות. יש רק אופציה אחת -מנוע 1.4, רמת אבזור אחת ו5 דלתות. ככה שאני לא רואה באופק ייבוא של דלתות. אגב, אני מסכים שהיא יותר יפה מה5 דלתות.

לדעתי תלך על הפיאסטה 5 דלתות ואל תחכה שהיבואן בטובו יביא את ה3 דלתות..

פורסם

3 דלתות לא תהיה כנראה (כמו המאזדה2). ידנית? גם לא. מנוע חזק יותר? גם לא. כי המנוע היחיד שבא עם תיבה אוטומטית זה ה-1.4. ועם כל זה, היא עדיין אחת הסופר מיני היותר כדאיות מבחינת קניה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היום שכן שלי הביא הבייתה את הפיאסטה החדשה 5 דלתות כסופה .ואני חייב לציין רבותיי שהיא ביכללל אבל ביכלל לא משהו מבחינה חיצונית, האחורה שלה מגעיל והקדימה דיי חמוד.הפנים של הרכב סבבה לגמרי ונעים למראה {בקיצור היא יפה לטעמי רק ב-3 דלתות}.חשוב לציין שהשכן טוען שהוא קנה את הרכב כי הוא מקורב למישהו בחברה הוא קיבל את הרכב ממש בזול, והוא ציין שהרכב ממש איטי אבל שזה לא כל כך משנה לו {הוא בן 72}.בכל מקרה נסעתי על האוטו שלו והתבאסתי לגמרי אז ירדתי לגמרי מהפיאסטה.רק לצורך השוואה הסוויפט החדשה מבחינת נסיעה לא רואה ביכלל את הפיאסטה הבדל של שמיים וארץ אני לא מבין איפה ההשוואה פה מבחינת נסיעה ביכלל {אני מדבר על זריזות בעיקר וכוח}, מבחינת פנים הרכב ומרווח הפיאסטה עדיפה.בכל אופן אני ממשיך בחיפושים כבר אין לי כח לזה.עכשיו התחלתי לפזול לכיוון החיפושית החדשה מודל 2000-2002 {האשה מתה על הרכב הזה}

פורסם

את הסיאט 3 דלתות אני לא אוהב היא נראית כמו מיני גיפ אני לא מבין ביכלל מי עיצב את האוטו הזה הוא נראה מוזר.ולא ידעתי שיש את היונדאי i20 בשלוש דלתות , אם כן זאת אופציה לא רעה ביכלל כי הרכב הזה דווקא מאוד נאה ומגיע עם אבזור רחב.

• תוכן חדש...