Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופסוף רכשתי רכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מפרסם הודעה יש לך את האייקון הזה: attach.gif

תלחץ עליו ומשם תעלה את התמונות שיש לך על המחשב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה אין לי את האייקון הזה.

טוב נעלה ישירות.

שלט =]

4jlgymwijoeh.jpg

מבט מלמעלה

0owoinjqgwnm.jpg

אחרי ניקוי בספרי מיוחד לג'נטים [עולה 70 שקל!! אבל זה במקום ספריי, למרות שהצבע ירד וצריך ספריי בכל מקרה]

jr0lzydwwoqu.jpg

אחרי שטיפה עם שמפו מיוחד שמכיל וקס

mijizdtk1myd.jpg

דשבורד אחרי ניקוי בספריי מיוחד להגנה מהשמש (שימו לב לטייפ קסטות והקומבינה שסידרתי לו אם כבל cd input)

yymow2qnyugz.jpg

לא מלך היופי

z2tennci2jmz.jpg

טיול עם חבר

hnmmzgjmjnzj.jpg

מפגש דורות

ggna50eo0dim.jpg

פורסם

בחנות מתנות רכשתי ב10 שקל.

יש לי גם מגוון שלטים שונים "מי שגבר בכביש אפס במיטה" "מי שפיטבול בכביש פינצ'ר במיטה" וגם "צפור עם אתה רוצה לקנות סמים" ואין לי מושג מאיפה לקנות אותם כי קיבלתי במתנה מחבר.

בנושא זה, מישהו יודע איפה משיגים קוביות למראה וגם כלב לדשבורד שמנדנד ראש?

פורסם

היי, במקום להתעסק בקשקושים, תכניס את האוטו לאיזה פחח זול, שים לו 700-1000 שח שיתן לאוטו קצת צורה.

לאחותי יש יורוסויפט כסופה בדיוק כמו שצילמת בתמונה "מפגש דורות", הרכב גיר רגיל (נדיר בארץ לשנת 2000), אני מאוד אוהב את הרכב הזה ויודע שיום אחד זה יהיה שלי חח כשימאס לה

(למרות שגם עכשיו עם השרייד שלי אין תלונות אוטו מעולה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום גם הוספתי סנפיר כריש מאוטו דיפו:shock:

מישהו יודע על קוביות למראה וכלב מנדנד ראש, וגם מדבקה של "ימותו הקנאים" באיזור חיפה?

פורסם

קודם כל תתחדש!

כמו שאמרו לך עזוב אותך מכל הקישקושים והשטויות והערסיות האלו עדיף תבזבז את הכסף למשהו מועיל יותר.

שלא תגיע למצב כמו זה:

phpewmoremb7.jpg

סע בזהירות.

פורסם

אני לא הולך להשקיע בספוליירים וכדומה מי ישמע כמה כבר יעלה קוביות למראה וכלבלב, אבל הבעיה שאני לא מוצא כאלה.

אם מישהו מוכן למסור לי כאלו אפילו בסכום סימלי מאיזור חיפה בה"פ.

צבע ופחחות אני לא משקיע, העיקר שייסע ואני יושב בפנים אז זה לא כזה משנה לי :-D

פורסם

אחרי שופינג באוטו דיפו הבאתי הרבה חומרים לטיפוח כגון ספריי ושמפואים מיוחדים לרכב על כל חלקיו, מהצמיגים עד לדשבורד.

השקעתי בסביבות 400 שקל על ספוגים שמפואים ספריי הכי טובים שיש לאוטו, שיהיה הכי מבריק שאפשר ושלא יפתח חלודות.

דולפין

uyywlz4zjjvj.jpg

ניסוי של הספריי המחדש על הפגוש

i4nmzdode3ji.jpg

אחרי חידוש הפגוש האחורי

bjznnhnowiud.jpg

פגוש קידמי לפני

niho4edwez0j.jpg

קידמי אחרי

znddemkn5jkz.jpg

• תוכן חדש...