Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופסוף רכשתי רכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להעביר בעלות מתחת לגיל 18 אפשר במשרד הרישוי.:roll:

לא נורא הרכב רשום על שם אמא.

דרך אגב, אמא שלי דואגת בקשר לעניין שהיא מקבלת הנחה על ארנונה ויראו שיש רכב שרשום על שמה ולא יתנו לה הנחה בטענה שאם יש לה כסף להחזיק רכב אז היא לא צריכה הנחה, היא אמרה שלא נותנים הנחה לבעלי רכב.

חשוב לציין שאין לאימי רישיון, אני היחיד במשפחה שיש לו רישיון, האם אמא שלי יכולה להשתמש בזה או שהעירייה תמשיך אם ראש בקיר?

יש מישהו בפורום שאני יכול להתעייץ איתו בעניין?

פורסם
האם אמא שלי יכולה להשתמש בזה או שהעירייה תמשיך אם ראש בקיר?

זה לא משנה אם יש לה רישיון או אין לה, עצם העובדה שרשום על שמה רכב. במקומך הייתי מעביר בעלות במשרד הרישוי, כי ככה זה יכול גם לפגוע בהנחה שאמך מקבלת מהעירייה, וגם, אם תרצה בעתיד להעביר בעלות על עצמך, זה יוסיף יד נוספת, מה שיקשה עליך במכירה, כי אין הרבה שמאמינים ש"הרכב עבר ידיים בתוך המשפחה".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר לא יעזור, הרכב נרשם על שמה ואני לא מתכוון להוסיף לו יד נוספת.

בקשר להנחה היא ממילא קיבלה אותה השנה עוד לפני שחשבתי בכלל לקנות רכב.

פורסם

תתחדש!!

הייתה לי סוויפט שנת 90 מנוע 1.0, עברתי איתה 70,000 ק"מ בשנתיים.

אחלה רכב לצעירים, אני נהנתי ממנו מאוד. הביא אותי לכל מקום שרציתי, אם זה לאילת ואם זה לחרמון.

אחר שנתיים עם הרכב, עברתי איתו תאונה בגלל רכב שעבר באדום.

אם בא לך לראות איך סוויפט נראית אחרי תאונה - תוכל לראות כאן :lol: :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173276

פורסם

אם תצטרך, אני מוכר חלקים משומשים לסוויפט במחירים זולים. יושבת לי אחת בחצר(אדומה 91') ומתפרקת לאיטה.

ותעדכן על צריכת הדלק בהמשך. מעניין לדעת.

:-o

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הסבירו בפורום כבר בערך 100 פעמים, אבל יאללה:

1)ממלאים פול+מאפסים קילומטרז'(הקטן\TRIP).

2)נוסעים בכיף עד שמתקרבים לסוף המיכל.

3)ממלאים שוב פול, רואים כמה ליטרים נכנסו, וכמה קילומטרז' נצבר.

4)מחלקים את הקילומטרז' במס' הליטרים והרי הצריכה.

דוגמא: 500 ק"מ נצברו ו-35 ליטרים נכנסו-->500 חלקי 35 שווה: 14.28, כלומר הצריכה היא 14.28 ק"מ לליטר.

מומלץ כמובן לבצע זאת על פני כמה וכמה מיכלים וכך להגיע לממוצע אמיתי ומייצג של הצריכה.

אם במיכל 1 יצא 15, במיכל 2 יצא 17, במיכל 3 יצא 14 ובמיכל 4 יצא שוב 17 אזי אפשר לומר שהצריכה הממוצעת היא הממוצע של ארבעת התוצאות: 15.75 ק"מ לליטר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

איליה, התאונה הייתה ב2007, הרכב טוטאל לוס.

אבל אני אזכור את ההצעה שלך, כי ממש לא מזמן רכשתי לעצמי סוויפט נוספת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי תמונות אבל משום מה אני לא מצליח להעלות אותם לפורום, אני זוכר שהביאו מדריך איך לטעון אותם ישר משולחן העבודה מישהו יכול לעזור לי בזה בשביל שאני יעלה לכם תמונות של הרכב?

• תוכן חדש...