Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי אוואו LT 06 אוטו' 88K ק"מ, קניתי בטרייד אין בסוכנות רכבים כיוון שלא היתה לי דרך אחרת להפטר מהרכב הישן שלי שלא הצלחתי למכור שנה וחצי והיתה לו קריסת מערכות...לא חשוב.

הנק' היא שאין לי הסטוריית טיפולים לרכב ואין לי מושג מתי עשו לו טיימינג ומתי עליי לעשות לו טיימינג.כמו כן מה ההשלכות לקרע ברצועה??..

אשמח לתגובתכם המקצועית.

בב' יניב.

פורסם

יניב אם הרכב רשום על שמך גש למוסכים מורשים (בתקווה שהוא אכן טופל שם אם בכלל) ואתה יכול לקבל את היסטורית הטיפולים ברכב.

דרך אגב דברים כאלה בודקים לפני שקונים רכב ולא אחרי.

פורסם

הרכב בעבר היה בליסינג של שלמה SIXT, בדקתי ב- UMI והרכב לא טופל שם מעולם אני משער שכנראה הוא טופל במוסכים של שלמה SIXT.

דרך אגב אני נוסע על הרכב כבר שנה ושכחתי בכלל שקיים בו טיימינג כי שנים היה לי ניסאן ובו לא היה צורך בהחלפת רצועה.

פורסם

אם הוא היה של שלמה אז אין לך בעיה במחשבים שלהם רשומה היסטורית הטיפולים של הרכב עלייך לגשת לשם ולראות אם יהיו מוכנים לתת לך אותה, בכל אופן אתה יכול להיות בטוח שאם הרכב אצלך יד שניה ואילו שלמה הראשונה והיה צורך לעשות טיימינג עוד כשהיה ברשותם אז בוצע הטיימינג בזמן.

פורסם

לי יש אוואו וטיימינג עושים ב 110000 או 120000 ... קיצר אתה יכול להיות שקט.

אבל שמן גיר מחליפים כל 75K .

פורסם

אכן כן אני בעלות שנייה על הרכב,אני שמח מאוד על מה שאמרת לגבי זה שהטיפולים שם מבוצעים בזמן(חשבתי אחרת).

יש לך מושג לאחר כמה קילומטראז' על הרכב לעבור החלפת רצועת תזמון?

קניתי את הרכב כשהיה בעל 78K ק"מ אז כנראה שבוצעה החלפת שמן גיר.

בכל אופן אני כנראה אלך לשלמה על מנת להוציא את כלל ההיסטוריה של הרכב - אני יהיה הרבה יותר שקט אחרי זה, על אף שבלי עין הרע האוטו מדהים, ללא שום תקלה.

פורסם

האמת שאני לא מכיר את הרכב מבחינת אופי הטיפולים אך בשרשור שלפנייך כתב בחור אשר יש לו את אותו דגם הרכב שלך אז אני מאמין שיש אמת בדבריו.

לגבי הרכבים של שלמה זו חברה גדולה ומכובדת והם לא מתעסקים בפרטים הקטנים עושים טיפולים בזמן אם כי חלפים מקוריים של הטיפול לא תמצא על הרכב.

ולגביי המשפט שהוספת עכשיו- אין לי בעיה עם שום דבר ממה שאמרת מלבד זה שאמרת שהרכב מדהים, צר לי לאכזב אותך אך הוא לא כזה מדהים ואומנם אתה נוסע על "שברולט" בשם אך עדיין אתה נוסע על דייהו במציאות.

פורסם

קודם כל תודה רבה לשניכם עזרתם לי מאוד.

כשרשמתי מדהים התכוונתי לכך שהרכב לא מאכזב אותי עד עתה מבחינת תקלות שצצות בדר"כ.

בכל אופן ידעתי מלכתחילה שזה דייהו לכל דבר ועניין ולכן לא אכזבתה אותי.

למרות שהרכב הוא דייהו לכל דבר - הוא לא מרגיש ולא נראה כך.

אם היה לו את הסמל של דייהו מקדימה לא הייתי קונה :)

רב תודות ושנה טובה.

יניב

פורסם

טיימינג מבצעים כל 60.000 לפי הוראות יצרן

ומניסיון לא הייתי נוסע בשקט עד שלא היה מבוצע תיקון זה

ועל תחשוב פעמיים תחליף גם גלגלת ומותחן

ההשקעה לאחר שניקרעת רצועה לא זולה בכללל

טיפ קטן-קיים בית טרמוסטט מפלסטיק תחליף אותו למתכת

• תוכן חדש...